facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Dionysos

Restaurant Dionysos
Adres: Schouwburgplein 18 , Rotterdam 3012 CL, NL
Telefoonnummer: 010 412 5662
Stad: Rotterdam
Route: Schouwburgplein 18
Postcode: 3012 CL


Openingstijden

Maandag: 12:00-00:00
Dinsdag: 12:00-00:00
Woensdag: 12:00-00:00
Donderdag: 12:00-00:00
Vrijdag: 12:00-00:00
Zaterdag: 12:00-00:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: grieks restaurant dionysos valkenburg, grieks restaurant dionysos nijmegen, restaurant dionysos rotterdam, dionysos rotterdam openingstijden, restaurant dionysos leeuwarden, dionysos menu, dionysos rotterdam menukaart, dionysos rotterdam groupon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pita Gyros Pita Gyros 480 meter
Olympia Olympia 590 meter
Elliniko Elliniko 912 meter Weer heerlijk gegeten. We gaan wel altijd boven zitten omdat we een hekel aan de druk...
Deli Griek Deli Griek 1 km Goed medicijn tegen een kater. Zorg dat je hierna geen date hebt of de volgende dag e...
Filo Filo Filo Filo 1 km Besteld via thuisbezorgd: 2 pita: kip, bifteki.. friet.. Totaal €20,00. Friet was pri...
Greek Pita House Greek Pita House 3 km Precies wat je van een Griek kan verwachten. Heerlijk gegeten voor een mooie prijs!
The Greek Kitchen The Greek Kitchen 3 km Precies wat je van een Griek kan verwachten. Heerlijk gegeten voor een mooie prijs!
Kostas de Griek Kostas de Griek 7 km Vanavond heerlijk gegeten. Door social deal hier terecht gekomen en is echt een aanra...
Recensies
Heerlijk gegeten. Erg gastvrij. Supervriendelijk. Voor herhaling vatbaar
Bovengemiddeld Grieks restaurant, zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel. zaak oogt schoon. Toiletten kunnen iets beter. het eten is zeker voor een Griek prima. De prijs kwaliteit verhouding is iets aan de hoge corona kant. Maar dat mag, want dat doet bijna iedereen. De moeite van het proberen waard.
Echt een super goeden bediende en het eten super super lekker. En niet eens echt duur. Ern aan raden deze Griekse restaurant top.
Vaker hier gegeten , altijd goed ! Er mag alleen iets meer aandacht zijn voor een gratis drankje , dat zal in Griekenland nooit gebeuren ....
Ik schrijf nooit een recensie maar dionysos verdiend er één. Een hele goede service en het eten was heerlijk! Zelden zo'n goede sfeer ervaren, echt een aanrader!
Hoe lang ik hier al kom... ongelooflijk. En nog steeds even aardig, behulpzaam en gezellig. Uitstekende bestemming voor een smakelijk avondje uit!
Het eten is echt heerlijk, de mensen vriendelijk, alleen toen wij er waren was het niet zo druk en stond meneer wel aanwezig in de zaak.
Lekker gegeten en we hadden een heel aardige gastheer. Denk graag met ons mee.
Heerlijk mals vlees. Lekker voorgerecht met allerlei snacks. Geen ordinaire patat, maar gebakken krielaardappelen.. Vriendelijke bediening. Kortom een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid