facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kostas de Griek

Kostas de Griek

Geschiedenis


Hartelijk welkom bij Kostas de Griek!

Kostas de Griek is een Griekse bistro-restaurant gelegen in winkelcentrum Hesseplaats.

U waant zich in een zeer gezellige en gastvrije sfeer van Griekenland als u bij Kostas de Griek binnenstapt.
Met vers bereide traditionele Griekse gerechten en een klantvriendelijke benadering zorgen wij dat u op en top kunt genieten!

Tevens zijn wij begonnen met bezorgen!
Dit doen wij in de gebieden; Nesselande, Zevenkamp, Prins Alexander, Lageland, Terbregge, Ommoord en Hillegersberg!

Bezorgen doen wij v.a. € 11,00 en wij rekenen per bestelling € 2,00 bezorgkosten.
Bestellingen kunt u telefonisch doorgeven, maar ook via thuisbezorgd.nl en just-eat.nl ( Kleine hondjes zijn toegestaan in het restaurant, mits deze in een tas verblijven ).



"Kostas de Griek is een échte Griek in hart en nieren. Altijd is hij gefascineerd geweest door het horecavak. Mensen blij en gelukkig zien door zijn eten, is zijn belangrijkste drijfveer. Na veel ervaring op te hebben gedaan in verschillende horecagelegenheden heeft Kostas zelf de stap gemaakt om zelf zijn ware droom in vervulling te laten gaan: Het openen van een eigen Grieks restaurant!Naast zijn fantastische kookkunsten vindt hij het heel erg belangrijk dat u zich thuis voelt in zijn restaurant. En als dat gelukt is, heeft Kostas de perfecte dag gedraaid! Kom gerust eens kennis maken met Kostas de Griek, de vriendelijkste Griek van Nederland!"
Adres: Hesseplaats 51 , Rotterdam 3069 EA, NL
Telefoonnummer: 010 420 4433
ln.keirgedsatsok@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Hesseplaats 51
Postcode: 3069 EA


Openingstijden

Dinsdag: 15:30-21:30
Woensdag: 10:00-21:30
Donderdag: 15:30-21:30
Vrijdag: 15:30-21:30
Zaterdag: 15:30-21:30
Zondag: 15:30-21:30


op zoek naar gerelateerd: kostas de griek menukaart, kostas de griek middelburg, kostas de griek social deal, kostas de griek recensies, kostas de griek groupon, grieks restaurant rotterdam, iens kostas de griek, olympia rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Greek Pita House Greek Pita House 5 km Precies wat je van een Griek kan verwachten. Heerlijk gegeten voor een mooie prijs!
The Greek Kitchen The Greek Kitchen 5 km Precies wat je van een Griek kan verwachten. Heerlijk gegeten voor een mooie prijs!
Deli Griek Deli Griek 6 km Goed medicijn tegen een kater. Zorg dat je hierna geen date hebt of de volgende dag e...
Elliniko Elliniko 7 km Weer heerlijk gegeten. We gaan wel altijd boven zitten omdat we een hekel aan de druk...
Pita Gyros Pita Gyros 7 km
Olympia Olympia 7 km
Restaurant Dionysos Restaurant Dionysos 7 km Heerlijk gegeten. Erg gastvrij. Supervriendelijk. Voor herhaling vatbaar
Filo Filo Filo Filo 8 km Besteld via thuisbezorgd: 2 pita: kip, bifteki.. friet.. Totaal €20,00. Friet was pri...
Recensies
Vanavond heerlijk gegeten. Door social deal hier terecht gekomen en is echt een aanrader! Eten is goed, personeel en eigenaar super vriendelijk. Ons toetje was vergeten, maar dit werd goed opgelost. Helemaal prima!Eten: 5/5
Hier op een Donderdagavond via Social Deal gegeten. Zijn hier al vaker geweest, ook via Social Deal en het blijft onverminderd gezellig en heerlijk eten. Ruime porties. Vriendelijk personeel. Toilet schoon. Voldoende gratis parkeergelegenheid op de parkeerterreinen rond het winkelcentrum.
Heerlijk gegeten, Alleen was de bediening nog erg zoekende
Tijdens mijn bezoek stond de muziek gigantisch hard. Ik kon mijn tafelgenoot recht tegenover mij niet eens verstaan. De stoelen zaten na 5 minuten al niet lekker meer. We kregen de menukaart, maar ruim 45 minuten later konden we ons diner bestellen. Het personeel was ons overduidelijk vergeten en vond ons pas toen er vlakbij een tafeltje bezet werd met nieuwe klanten. Van het voorgerecht was de helft niet aanwezig. De mixed grill die ik als hoofdgerecht bestelde was lekker maar niet geweldig. Positief puntje: Aan een hoofdgerecht alleen heb je meer dan genoeg als complete maaltijd. Vegetarische menuopties: Voor vegetarische gerechten heb je hier een beperkte keuze.
We hebben 1 uur en 30 minuten moeten wachten op ons eten met een hongerige maag, terwijl de tent niet eens half vol zat. Mensen die veel later binnen kwamen met grotere groepen werden eerder geholpen. Ik heb zelf iemand moeten roepen om onze bestelling op te laten nemen omdat we na 20 minuten nog steeds niet geholpen werden. De bediening was slecht, het eten was nog slechter! Toen we op het punt stonden om net op te staan en weg te lopen, kwam eindelijk het eten. Het eten was absoluut niet lekker en het wachten zeker niet waard. Te veel zout, een hele vieze bittere smaak aan stukjes van de vis ik vraag me echt af wat dat was, had dat nog nooit eerder geproeft bij vis, ik hoop niet dat ik er ziek van wordt, kapot gekookte bonen met een zeer zoutige inmaak en de glazen stonken zo vreselijk dat ik mijn drinken heb laten staan. Ik heb meer dan de helft niet op gekregen. Een vette rekening boven de 100 euro. Ik ging misselijk weg. Niet alleen niet aan te raden maar zelf sterk af te raden! Ik kom hier nooit meer.
Top klasse goede bediening leuke serveersters gewoon top en heerlijk eten kom zeker weer terug ChapeauEten: 5/5
Kerstdiner: ouzo is aangelengd met 7-up of sinas oid. Keftedes zijn droge Hollandse gehaktballetjes in tomatensaus, kalemaris taai, spanakopita smaakte best goed maar was koud en de onderkant ongaar. Mixed grill: al het vlees droog en taai, visschotel idem. Tzatziki waar ik nog wat hoop op had gevestigd was eigenlijk alleen maar erg zuur en verder smakeloos. We hebben alles wel geproefd en na een hap laten staan. Toetje hebben we niet afgewacht. Personeel is erg vriendelijk, maar er was aan het hele eten niets Grieks, vond ook mijn schoonvader die jaren in Griekenland heeft gewoond. Tip: ouzo niet verdunnen en een nieuwe keukenbrigade.
Top schotels met goed gegrild vlees. Salade en friet inbegrepen. Ruime keuze op de kaart. Service was goed en vriendelijk, maar soms wat rommelig met de bestelling mogelijk door weinig personeel. Muziek stond vrij hard aan het eind van de avond toen er minder bezoek was. Verder een erg goed diner gehad.Aanbevolen gerechtenMixed Grill
Leuke en gezellige plek. Aardig personeel, keken niet altijd rond dus soms heel lang wachten. Het eten was prima, via The fork 50% korting. Zonder korting vind ik het te prijzig voor wat je krijgt en zou ik hier zelf zo niet eten. Het eten was zoals het hoort bij een Griek maar niet om te zeggen super. Ik zou ze een 7 geven.Eten: 4/5
Lekker gegeten en hele fijne bedieningEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid