facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Proeftuin

Geschiedenis

Culinair Chinees restaurant met Japans Sushi & Grill gedeelte (NIEUW!).

Sinds 1 februari 2011 ook Japans Sushi & Grill onbeperkt voor een vaste prijs per persoon. Voor Euro 24,50 p.p. op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Adres: Paktuinen 8, 1601GD Enkhuizen
Telefoonnummer: 0228312462
Stad: Enkhuizen
Route: Paktuinen 8
Postcode: 1601GD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EethuisHonkies EethuisHonkies 286 meter Voor het eerst sushi besteld bij Honkies. Gratis aan huis bezorgd in Enkhuizen. Bezor...
Kam-Kam Kappers Kam-Kam Kappers 99 km Ik heb nu twee keer mijn haar laten wassen, knippen en stylen. Beide keren ben ik gek...
Recensies
Met een groep van 14 man hier gegeten. Waren er om 16.30. Eten kwam erg langzaam. Ging heel veel mis. Verkeerde klaargemaakt, bleven dingen die besteld waren maar niet kwamen. Er gingen mensen naar huis die gewoon nog honger hadden. Drinken duurde lang voor je het had...eten smaakte wel ok...niet echt om naar huis over te schrijven... Stonden ook maar 2 man bediening terwijl voor onze groep al heel lang een reservering stond...2 man was voor enkel onze groep al te weinig.... nee dit was echt zo slecht. Had eigenlijk graag de optie nul sterren gezien....1 is nog veel...
Wij gingen hier eten met 6 man en onze ervaring is zeer slecht, lang wachten op eten en drinken. Personeel loopt erbij alsof ze net uit hun bed zijn gestapt. Zelf naar voren moeten lopen om drinken te bestellen. Gerechten niet op juiste wijze bereid 5x gevraagd en laten bevestigen en alsnog verkeerd doen, knap hoor! Aantal keer om een extra bord moeten vragen. Hele matige porties eten, vlees te lang gekookt.
Wij hadden een giftforyou bon. Dus een cadeautje van iemand. Geen kortingsbon dus, gewoon voor betaald. Ik meld gelijk bij het reserveren al dat ik zo’n bon heb. Vandaag bij binnenkomst werdt gevraagd of ik voor de sushi of ala Carte kom. Ik heb een giftforyou voor een tweegangen menu? Ja dat is ala carte. Dus wij krijgen de kaart en kiezen 2 gerechten uit. Na een half uur komt het eerste gerecht, maar degene die het bracht had door dat dit niet klopte. Wij hadden slechts keus uit rijsttafel voor 2 personen type a en type b. Nou daar ging ons gerecht en zit je daar met honger. Maar ok na een uur hadden we dan te eten. Ohw heb ik u wel bami gegeven? Nee dat heb je niet. Ok dan breng ik dat nog. Nooit gekomen. Drankjes duurt ontzettend lang voor je ze hebt. Zo lang dat het tweede Radlertje van mijn man er nog niet is. 3 fouten in 1 menu! En bij een ander tafeltje bestelden de kinderen cassis en kregen sinas. En het was er noet eens heel druk. Echt hè! Nooit meer.
Gisteravond sushi “all you van eat” gegeten. Wat is dit restaurant achteruit gegaan zeg! Zo slecht. Kale entourage, geen gezelligheid, koud en oud. Drinken vergeten ze te serveren. Verkeerde gerechten dan die je besteld hebt worden geserveerd. Weinig bedienend personeel. Op zich vriendelijk maar zeer slecht en slordig gekleed. Nooit meer!!
We zaten met collega's boven het restaurant te drinken en later te eten. Aan het stof en de spinnewebben te zien, was het geruime tijd niet gebruikt. De bediening was aardig, maar soms afwezig, zodat we maar gingen tappen om hen en ons zelf te helpen... Het eten was goed met knapperige groenten. Het bier was volgens mijn collega's in het begin niet goed, omdat de leidingen niet goed schoon waren gemaakt....
Zaterdagavond 28 januari 2017 met vrienden gegeten. Het was echt bijzonder slecht . Lang wachten op eten, Zeer slechte bediening als het om drinken gaat. Onvoorstelbaar slecht. Eten was lauw en dus niet warm. De warmhoudplaten werden koud op tafel gezet gelijk dat het eten geserveerd werd!!!! Iedereen om ons heen zat te klagen steen en been. Als je Susi wil eten zal het misschien goed zijn maar Chinees erbij is voor deze mensen een zeer slechte keuze. Dus absoluut geen aanrader om eens een hapje Chinees te gaan eten.
Proeftuin was een goede restaurant, tot dat er sinds kort andere eigenaren in zitten raad ik hier eten/ afhalen af. Zit geen smaak aan t eten en mieren porties krijg je mee voor dat geld. Kroepoek kost 2.50 euro extra Uit menu moet je 3 dingen kiezen, met meerdere producten doen ze moeilijk word het 3.50 euro extra per gerecht. En extra nasi ect kost 5.95 bepaal toch zelf wel of ik meer dan 3 producten wil bestellen Thuis kwam ik er achter dat ik nog gerecht miste ik terug, je word niet serieus genomen. Werd afgesnauwd en ging verder met werken. En dat was de manager! Echt ik raad hier eten af. sinds er andere eigenaar in zit!!
Duurt echt heel lang voordat het eten komt! Steeds verkeerde gerecht op tafel. Kreeg wel 3 keer hetzelfde gerecht aangeboden die ik niet besteld had. Erg jammer! Geen aanrader.... Zit na 4 gangen nog steeds niet vol, want kreeg de bestellijst niet meer terug!
als afsluiting van een familiedag zouden we gaan eten in de proeftuin in enkhuizen, met 16 familieleden. Er liep genoeg personeel rond maar was druk in de weer met drankjes en niet met eten, we hebben dit als zwaar teleurstellend ervaren, er was voldoende eten in de keuken werd er steeds gezegd, maar wij wilden graag eten op ons bord, gebeurde niet en veel te langzaam, we zijn maar weggegaan!!!contact gehad met de eigenaaresse, maar deze bagataliseerde alles, totaal geen niveau, ga er nooit meer naartoe. waardeloos en nog eens waardeloos.
Sushi was goed, enige minpunt is dat we zeker 3 keer hebben gevraagd waar de inktvisringen bleven uit de eerste bestelronde, dat we steeds als antwoord kregen dat ze het zouden vragen en we nog steeds geen antwoord hebben gekregen hierop, evenals geen inktvisringen. Verder goede sfeer en aardig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid