facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EethuisHonkies

EethuisHonkies

Info

Bij eethuis Honkies kunt u genieten van de traditionele Aziatische keuken.Wij bereiden overheerlijke sushi en wokgerechten voor u.

Geschiedenis

Bij eethuis Honkies kunt u genieten van de traditionele aziatische keuken. Wij bereiden overheerlijke sushi en wokgerechten voor u. Bij eethuis Honkies werken vader en zoon hard om u van een heerlijke maaltijd te voorzien. Door jaren lange ervaring in de aziatische keuken is de ervaring, en kunde, in huis om voor u de beste kwaliteit aan aziatisch eten voor te bereiden.

Adres: Torenstraat 36, 1601 HH Enkhuizen
Telefoonnummer: 0228769053
Stad: Enkhuizen
Route: Torenstraat 36
Postcode: 1601 HH



op zoek naar gerelateerd: sushi hoorn, restaurant enkhuizen, sushi grootebroek, happy sushihuis, proeftuin enkhuizen, all you can eat enkhuizen, sushi bovenkarspel, happy sushi grootebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant de Proeftuin Restaurant de Proeftuin 286 meter Met een groep van 14 man hier gegeten. Waren er om 16.30. Eten kwam erg langzaam. Gin...
Recensies
Voor het eerst sushi besteld bij Honkies. Gratis aan huis bezorgd in Enkhuizen. Bezorging was 10 minuten later als afgesproken maar dat is acceptabel. De vis was vers en de sushi was heel smakelijk. De bijbestelde Thaise nasi heel heet maar daar had ik om gevraagd. Dat die nasi 9 euro moet kosten lijkt me wat hoog. Rond de 6 euro lijkt mij meer dan redelijk. Sushi is verder normaal geprijsd. Het personeel ter plaatse en de bezorger waren verder erg vriendelijk. Het eethuis zelf is wel donker en sfeerloos. Dus gewoon lekker voor thuis bestellen want het eten is verder in mijn beleving prima in orde. Aanvulling: na de eerste goede ervaring een paar maanden later nog een keer besteld. Deze keer toch minder vers en smakelijk. Het wauw gevoel was er deze keer niet helaas.
Wederom weer eens geprobeerd na een aantal jaren. Aangekocht met WF deals. Op de bon stond 24 uur van te voren bellen. Nou dat konden we dus vergeten. Te veel bestellingen. Toen voor de week erop alvast besteld. Dat ging goed. Maar als dat normaliter €40 kost . Slechte sushi voor dat geld. De rijst had echt een vochtige keldersmaak, proefde ook niet als vers gemaakt en het schoteltje was erg klein. De slechte smaak van de rijst overheerste de vissmaak. Alles was te vergelijken met supermarkt sushi.
Het eten was super mid. Was betere kwaliteit gewend maar dat zijn waarschijnlijk verloren tijden. Ramen had geen smaak en de kip was gewoon in zoet zure saus gedrenkt. Jammer.
Via WF Deals een sushi pakket besteld. Moest opgehaald worden bij een toko in de kersenboogaard. Pakket stond al ongekoeld klaar op de toonbank. Kwaliteit van de Sushi was ondermaats, beetje supermarkt kwaliteit. De helft bestond uit zeer kleine maki, dat is wel makkelijk vullen. Geen wasabi meegeleverd.
Sushi was goed maar bezorging wederom dramatisch helaas. Besteld om 17:15 voor 18:15, om 18:45 belde ik op en wordt me verteld dat het er met 20 minuten is. Om 19:30 bel ik nogmaals om te vragen waar het blijft, het kwam er aan en ze zouden me terugbellen over eventuele compensatie voor de lange wachttijd, echter ben ik nooit door ze terug gebeld. Nogmaals sushi was goed, maar doe wat aan de bezorgingis niet de eerste keer namelijk en wees er transparant naar je klanten en doe geen beloftes over compensaties als je niet van plan bent om die te geven.
Echt lekker eten voor schapelijke prijzen. Ga ik zeker weer bestellen.
Super vegan friendly! Heerlijke vegan sushi gegeten!
De tonijn die we hadden was oud en rook heel sterk. Ja dit gemeld te hebben, kregen we pas na dagen antwoord en mochten we dan nieuwe bestellen op hun kosten. Na besteld te hebben kregen we de opmerking om het via de app te doen want dat gaat sneller.... Na 3 weken uiteindelijk nieuwe gekregen, en die was ook niet heel vers meer naar ons idee
We hadden gisteren twee sushiboxen besteld bij Honkies. Er was iets fout gegaan bij de bestelling. Dat kan gebeuren, het gaat erom hoe een vergissing opgelost wordt. Ze hebben de fout recht gezet, door een nieuwe box te bezorgen helemaal in Blokker en er een fles wijn bij te doen ter excuses! Wat een goede service zeg. De sushi was ook van prima en heerlijke kwaliteit. Een aanrader dus!
Eten is geweldig en Hong is een strijder
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid