facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Lindehoeve

Restaurant De Lindehoeve

Info

Restaurant 'De Lindehoeve' is een gezellig restaurant dat gevestigd is in het recreatiegebied het 'Hoge Bergse Bos' in Bergschenhoek.

Geschiedenis

Restaurant 'De Lindehoeve' is een gezellig restaurant dat gevestigd is in het recreatiegebied het 'Hoge Bergse Bos' in Bergschenhoek. Omringd door bos en weiland vlak aan het riviertje de Rotte, zou je niet zeggen dat deze boerderij zich op een steenworp afstand van Rotterdam bevindt. De uitstraling van het restaurant zowel aan de buiten- als binnenkant is warm en sfeervol.

Het is heerlijk om onder het genot van een aperitiefje of een kopje koffie bij de open haard plaats te nemen. Het vuur en de rust nemen de dagelijkse haast even weg om gewoon te genieten. Maar ook bij mooi weer is het heerlijk om op het terras te genieten van de zon, of om even wat te eten tijdens een fietstocht. In ‘De Lindehoeve’ kunt u in alle rust genieten van elkaar, onder het genot van een goede maaltijd, kortom een combinatie van het goede van wat het leven ons te bieden heeft.

U kunt bij ons lunchen, dineren, een kopje koffie of een borreltje drinken, maar tevens kunnen wij uw bruiloft, receptie, high tea, brunch, BBQ of verjaardag vezorgen. Ook kunt u bij ons terecht voor uw zakelijke bijeenkomsten. Namens ons en onze medewerkers bent u van harte uitgenodigd om het zelf eens te ervaren in ons restaurant.

Adres: Rottekade 32, 2661 JN Bergschenhoek
Telefoonnummer: (010) 521 88 81
Stad: Bergschenhoek
Route: Rottekade 32
Postcode: 2661 JN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hooge Rotterdamsche De Hooge Rotterdamsche 1 km Prachtige, verrassend geaccidenteerde golfbaan bij Rotterdam, waar je je soms Limburg...
Bon Chef Bon Chef 4 km Gezellig restaurant op leuke locatie met een aansprekend concept. Op vrijdagavond 3 j...
Recensies
Update 2019: restaurant wordt volledig verbouwd. Ik ben benieuwd hoe het er uit gaat zien! Tijd voor esthetische vernieuwing. Begint nu oudbollig te worden. Service verder prima.
Onverwacht fantastische avond gehad in de lindenhoeve! Heerlijke gerechten, mooi opgemaakte borden en prima gastheerschap. We komen absoluut snel weer terug. Hartelijk bedankt!
Heerlijk eten, gezellige bediening, sfeervol restaurant in een prachtige omgeving.
Altijd vriendelijk en gezellig. En het eten is elke keer weer erg lekker.
Slechte service en de kwaliteit was niet om over naar huis te schrijven.. Zeker geen aanrader en ga ook zeker niet meer terug desondanks dat ik op 10 minuten lopen woon
Mooie locatie. Vriendelijk, niet heel vlug personeel. De lunch van kroketten met brood was goed.
Prachtige locatie aan de Rotte! Met binnen en buiten terras! Je kunt hier heerlijk eten en drinken!
Van de vele restaurants waar ik al gegeten heb is dit werkelijk de allerbeste.. helaas gaan ze misschien sluiten door te weinig bezoeken in de winter.
Heerlijk eten, lekker borrelen het kan allemaal. Op terras of binnen, zelfs in de serre is mogelijk
Geweldige bediening, heerlijk eten. En lekker uitkijken bosrand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid