facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bon Chef

Bon Chef

Info

Lekker eten en drinken uit alle windstreken die je kunt afhalen, laten bezorgen of ter plekke in onze gezellige eetkamer kunt nuttigen.

Adres: De vlashoeck 2, 2661 LM Bergschenhoek
Telefoonnummer: 0105212461
Stad: Bergschenhoek
Route: De vlashoeck 2
Postcode: 2661 LM



op zoek naar gerelateerd: Bon Chef menu, Bon Chef reserveren, Bon Chef boek, Bon chef uitspraak, Snackbar Bergschenhoek, Bon Chef Facebook, Eten bezorgen lansingerland, Lunch bezorgen lansingerland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Melanchthon Bergschenhoek Melanchthon Bergschenhoek 1 km Goede Gevangenis
BitterBallenBorrel Groene Hart BitterBallenBorrel Groene Hart 2 km BitterBallenBorrel Lansingerland is een inspirerende informele netwerkbijeenkomst voo...
De Hooge Rotterdamsche De Hooge Rotterdamsche 3 km Prachtige, verrassend geaccidenteerde golfbaan bij Rotterdam, waar je je soms Limburg...
Restaurant De Lindehoeve Restaurant De Lindehoeve 4 km Update 2019: restaurant wordt volledig verbouwd. Ik ben benieuwd hoe het er uit gaat ...
Recensies
Gezellig restaurant op leuke locatie met een aansprekend concept. Op vrijdagavond 3 juni lekker gegeten met een groot gezelschap na afloop van een plechtigheid. Een flexibele opstelling tijdens deze reservering. De serveersters waren vriendelijk, al kon de bediening op sommige puntjes wel iets beter, maar daarover heb ik al een berichtje gestuurd dus dat behoeft hier geen verdere uitleg. Ik zou een reactie op mijn vriendelijke e-mail wel waarderen!
Lekkere gerechten, voor een zeer redelijke prijs. Tapas vooraf en een heerlijk gerecht met eendenborstfilet en een crunchy zalm als hoofdgerecht. De Pastéis de Nata Caramel was goed alhoewel het zonder caramel het origineel beter smaakt. Tip voor de bediening, probeer de gangen in één keer uit te serveren. Restaurant is een absolute aanrader! Wij komen zeker terug!
Prima prijs kwaliteitsverhouding. heerlijk eten en flink gevarieerde kaart. Personeel was wat jong toen wij er waren en wat minder assertief. Leuke aankleding. Vegetarische menuopties: Verschillende vega gerechten.
Zijn met een groep gaan eten. Qua sfeer zit het goed en bediening is vriendelijk, maar grote groepen kunnen ze niet aan. Een van de voorgerechten liep vertraging op en kwam veel later dan de rest. Carpaccio was zonder pitten besteld en kwam alsnog met, dus moest opnieuw. In het stoofvlees zaten een soort takjes, waar een van ons zowat in is gestikt. Ook het dessert liet lang op zich wachten. Bij de tiramisu zat geen vanille ijs zoals beschreven, maar pistache. Had wel even gemeld mogen worden. Verder ook lang moeten wachten, personen met appeltaart hadden deze al op voordat de rest van de desserts kwamen. Kortom, uitserveren kan een stuk beter.
Vanavond besteld bij bon chef . Wij zijn uitermate teleurgesteld , wij krijgen niet wat wij besteld hebben een gyros tzatziki dit hoort op een griekse pita te zijn betaald hier grof geld voor en het komt vlees in een klein bakje ijskoud en wij krijgen er 2 pita's bij . Ook de smulburger was niet lekker en 1 saté teweinig. Dan kom je bij het moment dat je wilt bellen word gewoon geen telefoon opgenomen Schandalig.!!!!!!
De nasi rames om je vingers bij op te eten zo lekker gezellig tent vriendelijke bediening veel variaties op de munu kaart om uit te kiezen. Er zijn ook senioren dagen voor 15 euro heb je een 3 gangen menu zeker de moeite waard om hier eens te eten. Vegetarische menuopties: Je kan hier vegetarisch eten bestellen Parkeren: Bij de plus is een ondergrondse garage maar sluit als de winkel ook dicht gaat houd hier rekening mee op straat is beperkt ruimte om te parkeren
Heerlijk gegeten. Gekozen voor het 3-gangen keuze menu van €19,95. Rundercarpaccio, angus burger en dame blanche. Mooi aangekleed restaurant en vriendelijke bediening met heerlijk leffe blond op de tap.
Lekker even iets eten in een gezellige ambiance in Bergschenhoek als je geen zin hebt om te koken of met een relatie toch nog even wat wilt eten in de buurt. Het eten is gevarieerd en goed, alleen weinig keus uit wijnen 1 rood.
Na lang wachten was daar eindelijk het eten, maar helaas. Stoofvlees kreeg ik koelkast koud opgediend, teruggestuurd en 2 minuten later verscheen daar een duidelijk in de magnetron geweeste rubberhap. Slechte ervaring.
Heel erg lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Erg aardige en behulpzame bediening. Ga zo door!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bon Chef met het openbaar vervoer


Bergschenhoek, Dorpsstraat 40 meter
174
Bergschenhoek, Dorpsstraat 110 meter
174
Bergschenhoek, Begraafplaats 290 meter
174
Bergschenhoek, Begraafplaats 340 meter
174
Bergschenhoek, Veld en Beemd 410 meter
174

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid