facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Landerij

Restaurant de Landerij

Info

restaurant

Geschiedenis

Shared Dining

Bij Restaurant de Landerij hechten wij veel waarde aan het samen proeven, beleven en genieten. Het concept dat wij hanteren heet shared dining, ofwel social dining. Wilt u zich laten verrassen door dit concept, dan bieden wij u een 3 gangen wandeling door de polder. Tijdens deze wandeling ontvangt u 3 voorgerechten, 2 tussengerechten en 3 hoofdgerechten. Deze worden aan tafel geserveerd in de vorm van kleine lekkernijen. Op deze manier heeft u de perfecte mogelijkheid om veel verschillende smaken te proeven en proberen. U kunt genieten van deze wandeling voor €32,50 pp. Het menu is optioneel uit te breiden met een dessert voor €5,00.

Mocht u liever zelf wandelen door onze uitgebreide kaart, is dat natuurlijk ook mogelijk. Alle gerechten worden met liefde voor u klaargemaakt in onze Franse keuken met internationale invloeden. U vindt bij Restaurant de Landerij een regelmatig wisselende menukaart met een aantal klassiekers die we vrijwel altijd serveren. Daarnaast serveren we gerechten passend bij het seizoen waarin we werken met eerlijke en verse producten.

Bent u een echte liefhebber van de warme lekkernijen, is het mogelijk om deze te vergroten tot een volledig hoofdgerecht. Er wordt dan een toeslag van €5,- gerekend bovenop de prijs op de menukaart.

Restaurant de Landerij geeft natuurlijk ook graag advies over bijpassende wijnen. Op deze manier kunnen eten, drinken en samenzijn moeiteloos in elkaar overlopen.

Adres: Zwarteweg 6, 2741LC Waddinxveen
Telefoonnummer: 0182394460
Stad: Waddinxveen
Route: Zwarteweg 6
Postcode: 2741LC



op zoek naar gerelateerd: Menukaart de Landerij Waddinxveen, Restaurant Waddinxveen aan het water, Restaurant Waddinxveen Nesse, Restaurant Boskoop, Restaurant Waddinxveen maandag open, Restaurant Waddinxveen open, Tapas restaurant Waddinxveen, Italiaans restaurant Waddinxveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Akkeroord Restaurant Akkeroord 3 km Waanzinnig goed restaurant. In de ruime omtrek de beste die je kunt vinden. We komen ...
Recensies
Heerlijk gegeten...2 gangen lunch surprise menu
Erg gezellig restaurant zeer vriendelijk ontvangst erg lekker gegeten gebruikt veel plaatselijke producten is zeker een aanrader
Een ontzettend leuk restaurant met heerlijk eten en erg vriendelijk personeel. Onder andere de high tea is heel lekker en heeft elke keer weer een andere twist. Alles ziet er goed uit en is met zorg samengesteld. Een echte aanrader!
Wat een prachtige locatie, gastvrije ontvangst en bediening en bijzonder mooi klaargemaakt eten. Laat je verwennen! De porties zijn niet groot, het zijn echt proeverijen!
Heerlijke High Wine in een perfecte omgeving. Bediening was vriendelijk, het eten erg goed en de wijn lekker. Kortom: voor herhaling vatbaar!
Uitstekende plek om koffie te drinken. Vriendelijke bediening en lekkere taart!
Geweldig plekje Heerlijk eten Heel goede en vriendelijke bediening
Heerlijk genoten. De gangen zijn net zo lekker als dat ze er uit zien. Keurige uitleg van de gerechten door de gastheer. Alles met zorg klaargemaakt.
Goed verzorgd en lekker eten in een leuke ambiance midden in de polder. Met zorg samengesteld vast menu met veel 'lokale' ingrediënten. Vriendelijk personeel, ook als ze even niet meer alle ingrediënten van een gerecht kunnen opnoemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid