facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Akkeroord

Restaurant Akkeroord

Info

Restaurant Akkeroord - Kom bij ons genieten van een heerlijk diner of lunch, van de onbegrensde service, creativiteit, en uiteraard de Gastvrijheid! -

Geschiedenis

Restaurant Akkeroord is landelijk gelegen, in het hart van de driehoek Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Zodat is het makkelijk bereikbaar vanwaar u ook komt en praktisch voor afspraken.

Gasten worden door Tonneke, Ron en medewerkers op een ongedwongen en gezellige wijze ontvangen, zowel voor de lunch als met het diner. Het interieur doet hier mede goed aan. U wordt omringd door een modieuze ambiance, met 'warme' tinten en regelmatig wisselende entourages, zoals exposities van beelden.

In Akkeroord zijn ongeveer 50 zitplaatsen zowel binnen als buiten. Met daarbij een kleine bar waar de gasten elkaar kunnen ontmoeten en/of het aperitief gebruiken.

Ook is er een prachtige tuin, waarvan 's zomers gretig gebruik wordt gemaakt. Zowel op het terras, in de zon als achter in de tuin, rijkelijk beschut onder de bomen, kan men bij mooi weer volop genieten.

Mede door het heerlijke diner maar ook het landelijke uitzicht! Dit tot in de late uurtjes bij kaarslicht en/of maanlicht. In de keuken wordt duidelijk seizoensgericht gewerkt en daarbij alleen met verse producten.

Kortom: Ron als cuisinier en Tonneke als gastvrouw met de vertrouwde vaste brigade om hen heen staan zij garant voor een creatieve en onbegrensde service en uiteraard gastvrijheid.

Adres: Akkeroord 1, 2741 PZ Waddinxveen
Telefoonnummer: 0182-616101
Stad: Waddinxveen
Route: Akkeroord 1
Postcode: 2741 PZ



op zoek naar gerelateerd: Akkeroord overleden, Lunch Waddinxveen, Restaurant Thuis Waddinxveen, Akkeroord 1 Waddinxveen, Restaurant Waddinxveen, Kerstdiner Waddinxveen, Restaurant Waddinxveen aan het water, Restaurant Waddinxveen Nesse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant de Landerij Restaurant de Landerij 3 km Heerlijk gegeten...2 gangen lunch surprise menu
Recensies
Waanzinnig goed restaurant. In de ruime omtrek de beste die je kunt vinden. We komen hier graag, als vegetariër wordt je echt verrast met originele gerechten, met een heel mooi gebalanceerd smaakpalet. Gerechten worden erg mooi opgediend, als echte kunstwerken. Met bijpassende wijnen per gerecht bob-arrangement genomen, halve glazen. Personeel vriendelijk, kundig, correct. Kortom, voordat ze een Michelin ster krijgen, snel boeken en hier gaan eten. Het is echt top in alle opzichten.
Een echte eet beleving!! Heerlijk gegeten met heerlijke bijpassende wijnen. Zeer vriendelijk personeel!
Prachtig hoe vader en dochter hun droom achterna zijn gegaan en een culinaire parel van niveau hebben neergezet. Warme sfeervolle ambiance en fantastische gerechten. In de zomer kun je genieten van de prachtige tuin. Aanrader!
Wat een fijne plek om culinair te genieten en de dag af te sluiten. Mooie en verse producten door de keuken omgetoverd tot pareltjes op het bord. En ondersteund door de geweldige bediening. Aanrader!!
Heerlijk gegeten. Gezellige ambiance Super vriendelijke bediening en prima uitleg bij gerechten. Geweldig genoten
Menu Restaurant Akkeroord bij u thuis besteld. Heerlijk avondje uit maar dan thuis. Goed menu, lekker eten en snel klaar.
Wederom fantastisch gegeten! De warme sfeer, de verfijnde smaken en de attente en enthousiaste gastheer zorgen keer op keer voor een geweldige avond. Een must voor iedereen in het Groene Hart!
Prima mix van goed eten en goed tempo in de rondes. Voor herhaling vatbaar.Eten: 5/5
Leuke locatie, fijne bediening en voortreffelijk bereid eten. Voorgerecht had wat ruimer mogen zijn en wat meer groenten bij hoofdgerecht had ik fijn gevonden. Een prima restaurant voor een lekker diner.
Uitstekend Kerst diner genoten! Het was voortreffelijk.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Restaurant Akkeroord met het openbaar vervoer


Waddinxveen, Kouwe Hoek 100 meter
175
386
Waddinxveen, Kouwe Hoek 110 meter
175
386

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid