facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Boschwachter

Restaurant De Boschwachter

Info

Ons karakteristieke restaurant is gelegen in de bosrijke omgeving. Dankzij de gemoedelijke en sfeervolle uitstraling zult u zich er direct thuis voelen.

Geschiedenis

Ons karakteristieke restaurant is gelegen in de bosrijke omgeving van Heeze. Dankzij de gemoedelijke en sfeervolle uitstraling zult u zich er direct thuis voelen.

Naar buiten!
Op een steenworp afstand van ons restaurant ligt het Leenderbos. Hier kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Wij nodigen u van harte uit om zo'n tocht te combineren met een bezoek aan ons restaurant. Bijvoorbeeld voor een ontspannen lunch of koffiestop. Bij mooi weer uiteraard op ons gezellige terras. Wij serveren koffie met gebak of uw keuze uit onze gevarieerde lunchkaart. Uiteraard kunt u ook voor een borrel met iets hartigs in ons restaurant terecht.

Dagje uit
Niets is zo lekker als een dag in de buitenlucht. Maak er daarom een complete dag uit van! Bijvoorbeeld met een culinaire fietstocht, erop uit met de Solex, Boerengolf, een rondleiding door Kasteel Heeze, een schietclinic, een ATB tocht of gewoon een ontspannen wandeling door het natuurschoon. Meer informatie vindt u onder het kopje ‘arrangementen’.



"Wandelen, fietsen of dineren in het Heezerbosch?Lekker eten in een gezellig landelijk restaurant? In een ongedwongen en gezellige sfeer, op loopafstand van de bossen en tóch dichtbij de dorpskern van het gezellige Heeze?De karakteristieke, sfeervolle langgevel boerderij verbergt een bijzonder sfeervol café – restaurant. Het terras zorgt bij mooi weer voor een heerlijke, zonnige en relaxte ambiance voor een verfrissend biertje of wijntje. Of warm even lekker op in de winter bij de gezellige open haard."
Adres: Heezerenbosch 6, 5591 TA Heeze
Telefoonnummer: 040-2262161
Stad: Heeze
Route: Heezerenbosch 6
Postcode: 5591 TA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant de Boschwachter Heeze openingstijden, Ratatouille Heeze, Lunchen Leende, Lunchkaart de Boschwachter Heeze, Www Restaurant de Boswachter nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boreas Boreas 2 km Boreas was een restaurant in het Nederlandse Heeze. Het had één Michelinster in de pe...
Recensies
18 juni; Prijs/kwaliteit liet te wensen over. Eten was te duur voor wat je kreeg. Een gedeelte was zelfs koud. Meer als een uur gewacht voordat de bestelde gerechten geserveerd werden. Toen we onze ervaring doorgaven aan het personeel werd daar nauwelijks op gereageerd. Jammer want de sfeer/ambiance van deze lokatie is geweldig een heel mooi plekje. Ik denk alleen niet dat we er nog terugkomen. 19 juni; Aanvulling recencie op ons etentje van gisteren, vanmorgen kreeg mijn vriendin telefoon van de eigenaar van de Boswachter. Hij kende haar omdat ze daar vaker ging eten. Alleen heb ik de reservering en recensie geschreven dus hij had contact met mij op moeten nemen. Hij zei als we bovenstaande recensie niet zouden verwijderen we alle 3 niet meer welkom zijn. Ik heb recensies gelezen van andere gasten maar naar mijn mening wordt er niks met de op en aanmerkingen gedaan alleen gedreigt dat je niet meer welkom bent. WE WILLEN NIET EENS MEER KOMEN ETEN ALS JE OP DEZE MANIER BENADERD WORDT.
Leuke gelegenheid om na een stevige wandeling even wat te happen en drinken. Diverse speciaal bieren op de tap, lekkere huiswijn en een bijzonder lekkere complete en duverse borrelplank voor nog geen 2 tientjes. Hier komen we ook zeker weer eens terug.Eten: 4/5
Hele leuke zaak, goede sfeer en heerlijk eten. Alleen het enthousiasme van de bediening laat wel te wensen over.Eten: 4/5
Lekker eten, super goed geholpen door Noa. Echt een lieve meid
Heerlijk gegeten vanavond , het was super. Het asperge menu was voortreffelijk. De speciaal biertjes waren op een juiste temperatuur gekoeld en daar kan menig restaurant een voorbeeld aan nemen.
Mooie locatie, vriendelijke bediening. Moesten wel lang wachten op onze borrel-plank die niet heel bijzonder was. Veel brood, 2 smeersels. We hadden iets meer diversiteit verwacht.
Wat een klassezaak! Gevonden na wat speuren op internet , met daarop goede recensies. Daar kunnen wij ons volledig bij aansluiten. Prettige ontvangst en een mooi plekje gekregen. Gestart met een Prufus uit Heeze, een blond biertje dat ik nog niet kende. Lekker rond blond, prettige afdronk. De tafelgenote had een -eveneens prima in de smaak vallende- Merlot. Als starter een mini-stokbroodje met olijven en een mayonaise saus met kerrie. Bijzonder lekker. Het voorgerecht was enerzijds een heerlijke wortelsoep, begeleid door toast met Parmaham en pesto. Voor mij een werkelijk boterzachte carpaccio: in vergelijking met eerdere ervaringen echt een sublieme uitvoering. het blijkt dat zij deze zelf draaien ;- Hoofdgerecht was voor ons beiden een varkenshaas, met champignons, groenten en rode wijnsaus. Een delicatesse. Als dessert koos ik voor kokos: een zachte mousse met vruchtjes -zoet en heerlijk licht-zurig- kokosijs en een chocobodempje. Genieten met een grote G. Om ook in het bier variatie te houden, wad ik inmiddels over naar de Makker van brouwerij Rufus: een zeer geslaagd amberbier. Kortom: de Boschwachter ligt voor ons niet om de hoek, maar is zeker de moeite van een herhaald bezoek waard, want er staat nog veel meer lekkers op de kaart.
Het eten was geweldig, leuke bediening en een goede locatie!Eten: 5/5
Goede service en erg lekker eten! Gezellige atmosfeer. Zeker de moeite waard.Eten: 5/5
Geweldig gegeten, een heerlijke 250grams Chateu Briand plank gehad met vanalles op wat er bij hoort.. Vriendelijk personeel en de sfeer was fijn!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid