facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Boekanier

Restaurant De Boekanier

Info

Restaurant De Boekanier: onderscheidend in smaak!

Geschiedenis

Beste gast,

Welkom op de facebook-pagina van Restaurant De Boekanier! Uiteraard hopen we u persoonlijk te mogen ontvangen in ons restaurant dat centraal gelegen is op de Dam in Zaandam. Helaas kunnen we u via deze digitale weg één ding niet geven: de sensatie op uw smaakpapillen die onze gerechten geven! Die moet u zelf ervaren tijdens het proeven van onze vele heerlijke spijzen en dranken. Niet voor niets is onze slogan ‘De Boekanier, onderscheidend in smaak’. We hopen u graag binnenkort persoonlijk te ontmoeten in ons sfeervolle restaurant!

Pepijn List & Christel de Vos
Restaurant De Boekanier



"Gastvrijheid, persoonlijke aandacht, het gebruik van mooie verse producten, een goede prijs-kwaliteit verhouding en oog voor detail zorgen ervoor dat Restaurant de Boekanier in de 27 jaar dat zij bestaat uitgegroeid is tot een begrip in de Zaanstreek. Attente bediening en veel liefde voor het vak zorgen ervoor dat u als gast écht een avondje uit bent. Restaurant De Boekanier kookt met seizoensgerelateerde producten waarbij een licht Franse inslag en uitstapjes naar andere culinaire werelddelen worden toegepast. Specialiteit is de dagelijks verse vis, maar ook vleesliefhebbers en vegetariërs hebben voldoende keuze uit de smaakvolle en steeds wisselende menukaart."
Adres: Dam 20b, 1506 BE Zaandam
Telefoonnummer: 0756164657
Stad: Zaandam
Route: Dam 20b
Postcode: 1506 BE


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: De Boekanier menukaart, De Boekanier Strandpaviljoen, Restaurant Zaandam, De Boekanier Vrouwenpolder, Boekanier IJmuiden, De Koperen Bel Zaandam, Boekanier 37 te koop, Boekanier Tilburg facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant d'Swarte Walvis Restaurant d'Swarte Walvis 4 km Heerlijk gegeten bij De Walvis. Lekkere visgerechten en zelfs een Zwezerik op de kaar...
Recensies
Verrukkelijk gegeten vanavond! We hebben ons laten verrassen door chef Pjotr en zijn keukenbrigade. Mooie gerechtjes, goede en verse ingrediënten, prachtige smaken en daarbij ook heerlijke wijnen. De bediening was snel, vriendelijk en gastvrij. We hebben een fijne avond gehad en we komen snel weer terug!
Prima gegeten, goede bediening, we zaten alleen een beetje koud bij de deur, dat was jammer. Voor de rest een goed restaurant!
Voor de eerste keer daar zaterdagavond wezen eten. Bij het telefonisch reserveren werd direct gevraagd of we nog op een bepaalde tijd na het eten ergens anders moesten zijn. Dan kon daar rekening mee worden gehouden. Kijk dan heb je al wat sterren gescoord. Voor de rest prima eten, alle gerechten vol van smaak. Verrassende samenstelling van ingrediënten. En hoewel het best druk was had de bediening alles onder controle.
Weer een geweldige ervaring bij de Boekanier. Een goeie servive en een geweldige kaart.
Vanavond fantastisch kerstdiner gegeten, helaas op moeten halen ipv op locatie eten maar wat een geweldig diner. Alles keurig verzorgd, 1 vegetarische maaltijd en niet gewoon weer geitenkaas maar heel divers, ook 1 persoon met glutenintorelantie waarvoor alles keurig geregeld was, de rest normaal en ook geweldig lekker. Kortom zeker iets om te herhalen Dank ook voor de uitgebreide beschrijving hoe alles te gebruiken.
Ik geef niet veel reviews, maar bij dit restaurant is het eten/bediening echt slecht. Het voorgerecht lauwwarme zalm kwam bij het uitserveren op mijn broek terecht +glas wijn stuk. De nieuwe zalm kwam snel maar was koud. Mijn partner had als voorgerecht de tuna tonnato. We hebben van beide gerechten enkele hapjes genomen, maar het smaakte echt niet lekker en kon voor 80% retour. De chateaubriand het pronkstuk moest ons diner, na een middagje heerlijk weer eens gedanst te hebben, goedmaken, maar ook dat lukte niet echt. De friet met mayo was echter wel heel lekker, maar dat kwam waarschijnlijk doordat we inmiddels flinke trek hadden gekregen. De afsluitende cappuccino was ook goed. Al het bedienend personeel hebben we aan ons tafeltje gehad. Pff wat een tent.
Wat een heerlijk restaurant om te eten, maar bovenal super service gericht om het de klant naar de wens te maken. Goed aanspreekbaar voor verbeteringen, als die er al zijn :- Super kok Pjotr en zijn team maken de heerlijkste gerechten en maakt gebruik van zijn eigen biologische groentes in het eten, altijd weer verrassend. Na de eerdere kritiek van Edwin, wil ik deze hardwerkende ondernemers en collega's een groot compliment geven voor hun passie , heerlijke eten en inzet voor hun werk! Ga vooral zo door!
Heerlijk gegeten. Je kan merken dat personeels tekorten effect hebben op de bediening. Een paar nieuwe mensen en dan gaan er wat dingen fout. Geen probleem want ze zijn aardig maar moeten wat leren nog. Succes met het opleiden van de medewerkers. Het was gezellig en eten was prima.
De Boekanier is geweldig! Wat een fijne zaak met immens lieve en gezellige mensen. Hele mooie en smaakvolle gerechten, het was een feestje op het bord en in de ziel! Dankjewel voor alle goede zorgen en een extra ster voor de dame die zo lief was om voor mij de vis te willen fileren. Tot de volgende keer!
Dit restaurant is top! Heerlijk eten, fijne bediening. Jammer dat ze eind april gaan stoppen..Wij gaan ze heel erg missen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid