facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant d'Swarte Walvis

Info

Nieuwtjes, gerechten en mooie foto's delen we op deze pagina van restaurant De Hoop op d'Swarte Walvis gelegen op de Zaanse Schans te Zaandam.

Adres: Kalverringdijk 15, 1509 BT Zaandam
Telefoonnummer: +31 75 616 56 29
Stad: Zaandam
Route: Kalverringdijk 15
Postcode: 1509 BT



op zoek naar gerelateerd: de hoop op d'swarte walvis menu, hoop op d'swarte walvis michelinster, Parkeren Hoop op d swarte Walvis, Walvis menukaart, Restaurant de Walvis, Restaurant Zaandam, De Walvis, Amsterdam, De Walvis Terschelling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Boekanier Restaurant De Boekanier 4 km Verrukkelijk gegeten vanavond! We hebben ons laten verrassen door chef Pjotr en zijn ...
Recensies
Heerlijk gegeten bij De Walvis. Lekkere visgerechten en zelfs een Zwezerik op de kaart! Je gaat niet met een bolle buik naar buiten, maar je krijgt wel zeer smakelijke gerechten.
We mochten het terras gebruiken maar het was verder gesloten. Aan de zaankant op het terras kom je lunch nemen. Er werd voor de gasten die enkel wat wilden drinken niet geserveerd. Wij hebben ons eigen mee gebrachte drank je opgedronken. Andere gasten deden dat ook en aten zelfs hun boterham daar.Service: 1/5
Heel leuk restaurant op een mooie locatie aan de Zaan! Het eten is hier Michelin waardig! Wij waren hier op de verjaardag van mijn vriend en kwamen met de sloep, die we mochten aanleggen aan de stijger! Je bestelt hier kleine gerechtjes zo'n 3 a 4 per persoon en die zijn echt heel bijzonder en heerlijk! Je wordt hier echt in de watten gelegd!
Mooie plek met uitzicht op de Schans. Het eten daarentegen was niet heel bijzonder voor de betaalde 90 euro pp. Incl wijn, dat dan wel. Maar de bouillabaise was waterig, weinig smaak behalve zout, met 1 garnaal als inhoud. De kaasrouleau had weinig speciaals en de kalfsentrecote was niet om doorheen te komen. De tomatensoep en de vis daarentegen waren lekker. De bediening was te druk voor elk persoonlijk contact, maar dat brengt bediening aan een grote groep wsch met zich mee. Nog met excuses voor de overige klanten tav het geluidsniveau.
In het weekend voorafgaand aan kerst heerlijk gegeten hier. Omdat we met een groter gezelschap waren, zaten we in de Regentenkamer. Heel stijlvol en rustig. We kozen voor het viergangenmenu van de Chef, waarbij de vis- en vleesvariant het best in de smaak vielen. De vegetariërs waren iets minder te spreken over met name het hoofdgerecht. Na overleg met de keuken is hier nog wel iets aan gedaan. Keurig, vriendelijk en attent personeel. Prachtige locatie! We komen hier zeker nog eens terug!
We hebben er altijd heerlijk gegeten maar vorige week was het geen succes. Wij waren met een groep en hadden vooraf aan het diner een borrel met hapjes erbij in de Commandeurskamer en dat was prima verzorgd. Beneden met de groep een 3-gangendiner. Het voor- en nagerecht was heerlijk maar de kalfsentrecote, een keuze mogelijkheid van het hoofdmenu, was helaas heel erg taai bij allen die dit hadden uitgekozen. Er is door iemand aangegeven dat het vlees taai was maar er is niets mee gedaan. Op alle borden met dit gerecht was een stuk vlees overgebleven wat toch wel iets aantoont. Helaas heel erg jammer!
Prachtige locatie, mooie tafel. Met linnen. Pluspunt. Personeel ietwat junior maar deed hun best. Werd geserveerd door een ander die duidelijk meer ervaring had en zeer netjes uitserveerde. Helaas viel de smaak van de Lunch tegen. Niet verrast. Véél sla. Weinig bijzonders bij de makreel en carpaccio salade. Sla sla sla. Waar was de parmezaan? De burger was niet bijzonder, de lekkerbek smaakloos en vol graad. Niets heel slecht maar niet in verhouding met de rekening. We lunchten wat laat, maar er was geen personeel meer te vinden voor rekening of jassen.
Geweldige lunch genoten. Prachtig terras aan de Zaan, beetje lang wachten op alles maar who cares. Ik kom zeker terug met mijn buitenlandse/ Hollandse vrienden.Eten: 5/5
Heel leuk restaurant op een mooie locatie aan de Zaan! Het eten is hier Michelin waardig! Wij waren hier op de verjaardag van mijn vriend en kwamen met de sloep, die we mochten aanleggen aan de stijger! Je bestelt hier kleine gerechtjes zo'n 3 a 4 per persoon en die zijn echt heel bijzonder en heerlijk! Je wordt hier echt in de watten gelegd!
Heerlijk gegeten. Lekker buiten gezeten op het terras aan het water. vooraf. Verrassingsmenu van 5 gangen gekozen, met wijnarrangement, 1x aangepast voor de chauffeur. Foto's zijn van de eerste 3 gerechten. Daarna zo in beslag genomen door het lekkers dat ik vergat te fotograferen. Happy birthdays.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid