facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Catalunia Apeldoorn

Restaurant Catalunia Apeldoorn

Info

Restaurant Catalunia is een Spaans tapas restaurant waar u onbeperkt tapas kunt eten in een gezellige sfeer. Naast tapas serveren wij ook voor- en hoofdgerechten en paella schotels.



"TapasRestaurant Catalunia Apeldoorn is gespecialiseerd in Spaanse Tapas Gerechten en maakt van oudsher daarbij uitsluitend gebruik van dagverse ingrediënten. Naast de smaak en kwaliteit schenken wij tevens veel aandacht aan de presentatie van de gerechten. Onze tapas gerechten zijn niet alleen lekker, ze zien er ook nog eens altijd erg lekker uit!All You Can EatRestaurant Catalunia biedt u de mogelijkheid om ons gehele assortiment te proeven voor een vaste prijs. U kunt uw menu samenstellen naar uw eigen wens en smaak. Maak uw keuze uit onze uitgebreide menukaart en laat u verrassen door de unieke en diverse smaken die wij u te bieden hebben."
Adres: Kapelstraat 72, 7311 BK Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5768192
Stad: Apeldoorn
Route: Kapelstraat 72
Postcode: 7311 BK


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Catalunia Restaurant Catalunia 9 meter Een avondje tapas gegeten, zeer ruime vega keuze en vlees voor mijn man... Het was h...
La Cubanita Apeldoorn La Cubanita Apeldoorn 61 meter Met z’n 4-en hier gegeten. Eten en bediening waren helaas niet echt om over naar huis...
Ramblas Ramblas 395 meter Hebben via via gehoord dat het lekker eten is en het was ook echt zo, vlotte bedienin...
Recensies
Een avondje tapas gegeten, zeer ruime vega keuze en vlees voor mijn man... Het was heerlijk, de wrap, de aardappeltjes, geitenkaas met honing, subliem...! Volgens manlief waren de ribeye, ossenhaas en ham met meloen heerlijk, etc etc. Leuk jong en enthousiast personeel.. Enigste minpuntje, 1 vergeten tappa en de vrije donkere plek waar wij zaten! Wij komen terug!
Sfeervol restaurant, vriendelijke en vlotte bediening, het eten was erg lekker!Eten: 4/5
Eten was lekker, bediening goed. Maar op moment van betalen moest je de complete vvv cadeaukaart inleveren, het ~35€ tegoed dat over zou blijven konden ze niets mee, onder smoes dat ze geen apparatuur hadden om het af te kunnen boeken. Als je via de officiële vvv dinner site uit komt op dit restaurant, en tijdens het reserveren aan geeft er mee te willen betalen en dan niet duidelijk gesteld wordt dat ze het niet kunnen behalve als je het complete bedrag op maakt, dan vind ik dit vals. Dus of je bent onnodig 35€ tegoed kwijt, of je moet onverwachts 55€ betalen. Gaat tegen de voorwaarden van de vvv dinercheque in, maar wel genieten van de extra gegenereerde klandizie, bah. Vegetarische menuopties: 1/3e van de kaart was vegetarisch. Speciale dieetwensen: Konden goed aangeven wat eventuele dieet wensen en/of allergieën waren.
Wat een heerlijk restaurant! We hebben een verassingsmenu gedaan, hierbij krijg je koude en warme gerechten die je weer kunt bij bestellen. Dit zorgt ervoor dat je misschien andere dingen krijgt die je normaal zou kiezen. Echt een leuk iets! Wij kregen de vraag na het koude gerechten of we nog wouden bij bestellen van de koude gerechten. Helaas zorgde dit ervoor dat we minder konden genieten van de warme gerechten. Hier zelf ook niet bij stil gestaan maar ik zou er de volgende keer voor kiezen om direct na de koude ook de warme gerechten te laten serveren. Maar ondanks dat hebben we heerlijk genoten van het eten.
Geweldig tapas restaurant. Met een heerlijke hoeveelheid verschillende hapjes. Ik heb er echt heel veel geproefd en er was er geen 1 bij die ik niet lekker vond. Echt een top restaurant Het enige minpuntje was dat het koud was in de zaak maar dat kan ook komen omdat hij pas net open was Kindvriendelijkheid: Zeker kindvriendelijk Parkeren: Parkeren in de parkeergarage nog geen 2 min lopen van het centrum wel onwijs duur. Maar wel super makkelijk Rolstoeltoegankelijkheid: Nou niet echt rolstoel vriendelijk maar denk wel mogelijk
Wij zijn hier al een x aantal keren geweest en bestelden altijd a la card en nu een keer tapas. Persoonlijk ben ik niet zo van de tapas maar sommige tapas waren wel lekker maar andere vond ik lauw. De bediendster was ontzettend vriendelijk en zo'n stralende lach wil je iedere dag wel tegenkomen. Alleen jammer dat mijn laatste cola niet afgegeven is. Ik had het idee dat de organisatie in de keuken niet top is omdat we best wel lang op onze eerste tapas moesten wachten. Voor de rest vond ik het prima en ga ik de volgende keer weer via de kaart bestellen.
Ik kom hier al jaren met veel plezier, maar vooral omdat ik de tapas gerechtjes hier het allerlekkerst vind. Oh en de eigengemaakte sangria is ook echt een aanrader! Vegetarische menuopties: Vegetarische hapjes staan standaard op de kaart. Speciale dieetwensen: Ik ben allergisch voor vis en daar wordt altijd perfect rekening mee gehouden.
Bij een volle zaak 60 minuten gewacht op een eerste ronde met tapas. Tussendoor twee keer contact met een vriendelijke serveerster, die het probleem niet kon oplossen. Vuile glazen en borden van lege tafels bleven langs staan, terwijl personeel met lege handen rondliep. Kwaliteit en smaak eten is goed. Teleurstellend.
Wat ongelovelijk slecht. Ik snap oprecht niet dat mensen zeggen hier lekker te hebben gegeten. Mosselen koud, kip gortdroog, ribeye droog en lauw, paella wat geen paella is, 1 garnaal en gemalen kip ofzo, zie foto en verschil met de menukaart. Echt zonde van het geld
Kwaliteit zeer goed, alleen bij grote drukte duurt het soms langer wanneer de tapas wordt aangeboden.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Restaurant Catalunia Apeldoorn met het openbaar vervoer


Apeldoorn, Bibliotheek 100 meter
1
Apeldoorn, Bibliotheek 120 meter
1
Apeldoorn, Leienplein 160 meter
1
Apeldoorn, Leienplein 160 meter
1
Apeldoorn, Oranjerie 330 meter
1

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid