facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cubanita Apeldoorn

La Cubanita Apeldoorn

Info

Tapas Y Mas

Geschiedenis

Het is een concept waarbij er van maandag t/m donderdag onbeperkt tapas gegeten kan worden voor €17,50 en vrijdag Fiesta de Sangria, zaterdag Shakin Saturday en zondag 5 tapas voor €15,-

Er is een ruime keuze uit verschillende tapas gerechten, koud, warm, vlees, vis, vegetarisch (53 verschillende).
Tevens is er een ruime keuze aan dranken zoals Spaanse wijnen en bieren, diverse spannende cocktails en een gevarieerde koffiekaart.

Dus wil jij Spaans-Cubaanse tapas eten in Zuid-Amerikaanse sferen kom dan eten aan de van Kinsbergenstraat 15. Onbeperkt tapas is ook echt onbeperkt tapas ;-)

Online reserveren via www.lacubanita.nl

Adres: van Kinsbergenstraat 15, 7311 BL Apeldoorn
Stad: Apeldoorn
Route: van Kinsbergenstraat 15
Postcode: 7311 BL


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 17:00 - 00:00
Zondag: 17:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: la cubanita apeldoorn parkeren, la cubanita apeldoorn review, la cubanita apeldoorn menu, la cubanita zoetermeer, la cubanita zaandam, onbeperkt tapas apeldoorn, la cubanita eindhoven, la cubanita actie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Catalunia Apeldoorn Restaurant Catalunia Apeldoorn 61 meter Een avondje tapas gegeten, zeer ruime vega keuze en vlees voor mijn man... Het was h...
Restaurant Catalunia Restaurant Catalunia 67 meter Een avondje tapas gegeten, zeer ruime vega keuze en vlees voor mijn man... Het was h...
de Buren cafe & tapas de Buren cafe & tapas 91 meter Voor de eerste keer een gin tonic gedronken , wat een feest. Ze houden zich aan de co...
't Zusje 't Zusje 224 meter Culinair genieten was het zeker… Wat een feestje om hier te eten! Het was voor ons üb...
Ramblas Ramblas 334 meter Hebben via via gehoord dat het lekker eten is en het was ook echt zo, vlotte bedienin...
Restaurant Mangú Apeldoorn Restaurant Mangú Apeldoorn 406 meter Had graag hun lage waardering opgehoogd maar kan toch helaas niet meer geven als 2 st...
Recensies
Met z’n 4-en hier gegeten. Eten en bediening waren helaas niet echt om over naar huis te schrijven. Zwart geblakerde spare ribs, veel te taaie biefstuk puntjes. Bakjes worden op tafel gekwakt, geen afstemming tussen brengen van verschillende gerechten. Toilet wordt ook niet opgeruimd. -- Edit: Zoals hieronder gevraagd gegevens doorgestuurd. Daarna nooit meer wat gehoord. Ver van dit 'restaurant' wegblijven dus.
Heerlijke verrassende tapas, veel niet standaard hapjes. Vriendelijk personeel. Wij waren vroeg, toen was het wel koud en wat tochtig in restaurant. Maar werden wel serieus genomen en andere plaats gekregen. Grand dessert ook lekker, wel mini bakje ijs.
Gister geweest. Sommige gerechten zijn zeker smaakvol, maar er zijn ook gerechten die niet lekker zijn of kurkdroog en die ze de gasten niet voor kunnen zetten. Er zat zelfs plastic in het eten van 1 van ons. Dit hebben we allemaal gemeld. Bovendien kregen we iets over 21 uur te horen dat we nog een kwartier de tijd hadden, dit moest doorgeven worden van de manager. Terwijl we een week ervoor gereserveerd hadden en degene zei dat de keuken tot 22.30 uur open was. Dat voelt als weg kijken en niet als een welkom. We hadden het nagerecht al voor ons. Dus als ze slim waren geweest, wisten ze dat we zo weg gingen. Genoeg verteerd, cocktails, wijn, bier, genoeg drankjes e.d. Hier vaker wezen eten. Dit nog nooit meegemaakt. Dit direct bij het melden aangegeven dat we dit niet vonden kunnen en ook nog eens bij het afrekenen. We hadden om zijn minst de manager bij ons aan tafel verwacht voor een oplossing/excuus. Jammer en niet nodig. Zeker niet nu ik dit lees over meerdere reviews. Er is werk aan de winkel bij La Cubanita Apeldoorn. We komen meerdere keren per jaar. Flabbergasted. Een ontevreden gevoel overheerst helaas.
Laatst voor de eerste keer hier wezen eten met meerdere mensen. Ik vond de kwaliteit van het eten echt zwaar tegen vallen. De hapjes die werden geleverd waren erg klein in vergelijking met andere tapas-restaurants en veel was ook bijna aangebrand. Ik vond het dessert waar je extra voor moest betalen misschien nog wel het ergste, ik had een warme wafel met ijs besteld en ik kreeg een suikerwafel uit de supermarkt die leek opgewarmd te zijn in de magnetron met een bolletje ijs erboven op. Ik had op z’n minst een verse wafel verwacht als je dit zo leest op hun menu. Het personeel was daarentegen zeer vriendelijk en werkte hard, daar heb ik geen klachten over. Jammer voor een eerste ervaring, ik kom hier denk ik niet zo snel meer terug.
Eten is prima maar als je een reservering hebt geplaatst zo rond 19.15u begint men rond 20.45u al te vragen of je nog meer wilt bestellen. Het komt erg over alsof men het liefst heeft dat je niets meer bestelt want personeel begint ook volop te vegen terwijl je nog lekker zit te eten. Het is helaas overduidelijk dat men graag bijtijds wil afsluiten. Echt niet leuk dit, we voelden ons echt opgejaagd om weg te komen en dit was voor ons al de tweede keer dat wij deze ervaring hier hadden en daarom hebben wij dit keer geen fooi gegeven. U zou er goed aan doen ook de late gasten tot aan het einde toe goed te bedienen in plaats van hen weg te kijken.
Veel vaker hier gegeten en tot op heden altijd een hele positieve ervaring gehad. Helaas viel het vandaag echt tegen. Het was net alsof de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten veel minder was en dat kwam de smaak niet ten goede. Wel snelle en vriendelijke bediening. Deze ervaring was negatief genoeg om hier nooit meer te gaan eten. Vind ik wel jammer, want de sfeer is prima.
Gisteren met Valentijnsdag heerlijk gegeten met mn vrouw samen. De sfeer is hier altijd erg knus en gezellig! We hebben echt genoten van de lekkere, en vele verschillende soorten tapas! Wij komen hier zeker nog een keer terug!
Gister avond samen met een vriendin komen eten, helaas was het niet best. - Vlees erg rauw - weinig smaak - miezerige muizen hapjes Na dat wij thuis waren hebben wij gelijk de hele avond door moeten brengen op het toilet. Personeel deden hun best maar het was heel erg rommelig!
Dit was niet best. Ongeïnteresseerde bediening. Bestelling gooien ze random op tafel zonder te vragen wie wat besteld had. Kaart vonden wij minimaal. We hadden een optie gekozen voor eten + drankjes voor een vast bedrag. Later bleek daardoor een beperkte kaart te zijn. Bijvoorbeeld maar twee gerechten als dessert. Kwalitatief vonden wij het eten ook niet denderend. Bijvoorbeeld carpaccio die werd opgediend was warm, bah..
We hadden voor 2 personen gereserveerd online incl. bevestigingsmail, maar blijkbaar stond de reservering niet goed in het systeem. Helaas waren te tafels vol en dat kan gebeuren geen probleem, echter geen excuses of meedenken aan een oplossing. 'Tafels vol, u wordt bedankt u kunt wel gaan' dat had wat netter opgepakt kunnen worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid