facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Candi Borobudur

Restaurant Candi Borobudur

Info

Traditioneel indonesisch restaurant

Geschiedenis

Onze intentie is u mee te nemen op een culinaire reis door het land Indonesië.
Wij willen u kennis laten maken met gerechten die soms een eeuwen oude receptuur hebben,
overgebracht van moeder op dochter en van vader op zoon. Laat de diverse kruiden
en specerijen uw smaakpapillen welgevallen en waant u zich voor even op deze machtig mooie eilanden.

Selamat makan, eet smakelijk!



"Traditioneel Indonesisch restaurant"
Adres: Stationsweg 36, 1404 ap Bussum
Telefoonnummer: 035-6945344
Stad: Bussum
Route: Stationsweg 36
Postcode: 1404 ap



op zoek naar gerelateerd: Candi Borobudur review, Indonesisch Restaurant Hilversum, Indonesisch restaurant Laren, Restaurant Borobudur Den Haag, Indonesisch restaurant Bussum, Candi Borobudur Bussum menu, Indonesisch Bussum laarderweg, Indonesisch restaurant Naarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makasih Indonesian Foodbar Makasih Indonesian Foodbar 1 km Lekker Indonesisch eten. Verassende gerechten. Heerlijke geiten sate. Super vriendeli...
Recensies
Eten was prima, bediening ook, maar het was behoorlijk saai, wij waren de hele avond lang, als enige aan tafel. Het was op een donderdag PS een asbak buiten zou fijn zijn, nu moesten wij onze sigaretten helaas op straat gooien.Eten: 4/5
Wij hadden op woensdagavond omstreeks 18.30 gereserveerd en het was rustig in het restaurant. Wij werden netjes welkom geheten en onze jassen werden voor ons opgehangen. Op de tafel stond een gekoelde fles Sourcy klaar en er werd regelmatig langs gelopen of wij iets wensten. Er was een gemoedelijke sfeer en wij voelden dat wij rustig konden genieten van elkaar en het diner. Het eten was goed op smaak, niet pittig en meer dan voldoende.
Je gunt het deze mensen van harte… maar de afhaal nasi rames viel wat tegen… doorgekookt vlees en groenten, slappe waterige saus en vlakke smaak! Niets bijzonders.
Altijd een goed plan om hier te eten! Vriendelijk, attent en het eten is heerlijk! Selamat makan!Eten: 5/5
Geweldig lekker echt Indisch restaurant. Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke mensen. Een echt Indische sfeer, wij gan zeker terug.
Restaurant met een fijne atmosfeer. Ruim, schoon en sfeervol ingericht. Goed eten, prima service en faire prijzen. Typisch vernederlandste gerechten. Daarmee naar ieders smaak. Verwacht geen authentieke Indonesische smaak. Aanrader voor gezellig avondje tafelen met vrienden of familie.
Lang wachten voor de bestelling wordt opgenomen. We eten regelmatig Indische rijsttafels en deze was echt matig. De smaken zijn erg vlak. Er zij geen pittige gerechten bij. De gerechten hebben een erg waterige en dunne saus net of deze aangelengd zijn met water. Wij hadden voor 4 besteld maar er werd voor 3 geserveerd. De rechauds die bij ons op tafel werden gezet waren vet en naderhand bleek dat per rechaud er maar een theelichtje brande waardoor ons eten uiteindelijk koud geworden was. Als je van echt smakelijke Indische gerechten houdt raden we dit restaurant niet aan.
We zijn geen kenners, maar liefhebbers. Vegetarische rijsttafel voor twee was het vanavond. Rode wangen, af en toe snuiten en heerlijk prikkelende lippen. Een prachtig en zuiver smakenpallet met pit. Goed eten, daar houden ze bij Candi Bo van. De sfeer was vanavond persoonlijk en ongedwongen. Authentieke klasse met een knipoog. Inclusief zang en dans. Ik heb geen idee waarom we geen vijfsterren hebben gegeven.
Geweldige plek voor een lekkere rijsttafel. Het personeel is snel en erg vriendelijk. Het eten is goed en niet erg pittig je kan alles met een gerust hart eten. Ze zijn inderdaad een beetje duur maar je kan hier ook met een vomar diner check terecht. Een echte tip! Super leuke plek dus we komen gauw weer terug.
Het restaurant ziet er goed uit in tegenstelling tot het eten dat redelijk aan de prijs is voor wat je er voor krijgt . Ik had saté kambing bestelt maar het vlees zelf was helemaal geen geit maar lam terwijl er op de kaart geite vlees staat heb het gevraagd en toen zijn de bediende dat hun dat als geit zien nou ik weet niet of hun het verschil weten maar ik proefde het meteen en het was ook nog eens heel duur 3 kleine stokjes 12€ belachelijke prijs voor iets wat het niet is echter was hun huis specialiteit ook niet lekker smaken zijn er oppervlakkig gewoon wat vlees in een waterig sausje dat noem ik niet traditioneel eten zoals hun beweren de soepen waren wel goed maar daar blijft het ook bij . Al met al geen 4.5 ster zeker ik weet niet hoe hun daar aan komen, maar dat zal dan niet van eten zijn . De service is wel goed niks op aan te merken. Ik kom in ieder geval niet meer eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid