facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makasih Indonesian Foodbar

Makasih Indonesian Foodbar
Adres: Laarderweg 10, 1402 BH Bussum
Telefoonnummer: +31 35 544 51 80
Stad: Bussum
Route: Laarderweg 10
Postcode: 1402 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Candi Borobudur Restaurant Candi Borobudur 1 km Eten was prima, bediening ook, maar het was behoorlijk saai, wij waren de hele avond ...
Recensies
Lekker Indonesisch eten. Verassende gerechten. Heerlijke geiten sate. Super vriendelijk personeel. Mooie achtergrond muziek. Relaxte sfeer. Een aanrader.
Superleuk Indonesisch eethuis. Heerlijke gerechten en leuke sfeer. Hele vriendelijke bediening.
Wat een heerlijk restaurant. Fantastische bediening en het eten moet je echt gaan proeven.
Wat een feestje! Heerlijke groentegerechten en fantastische sateetjes met een ongekend goede smaak. Zelfs de emping is 5 sterren waard! Dit is dus absoluut geen toko waar alles zo'n beetje hetzelfde smaakt en de standaard gerechtjes worden opgediend. Ik zou zeggen: Ervaar het zelf!
Heerlijke authentieke gerechten. Het is een nieuw, klein restaurant met zeer attente, beleefde bediening. Ze nemen de tijd voor adviezen en vragen over de kaart en het restaurant. Men heeft zichtbaar plezier in het werk. Wij vinden het interieur mooi en rustig. Chapeau voor de goede start en wij zeggen het voort.
Lekker eten, zoals Oma het vroeger maakte. Om te beginnen, lekker pittig is niet dat zoetzure uit een flesje.. Lekker pittig hier is pittig voor gevorderden. Voor de professionals onder ons. Deze fout heb ik gemaakt door met mijn indonestische uiterlijk te zeggen : Doe maar lekker pittig.... huilen was het! Echt letterlijk huilen, maar ik kon ook niet stoppen met eten want de smaken waren heerlijk.
Het beste wat Bussum te bieden heeft, zo lekker is deze toko! De vorm is dan wel die van een eettentje een hele gezellige! maar de inhoud kan die van een fine dining restaurant overtreffen. Ik zie onze enige Michelin ster van Bussum de BBQ kip van Makasih niet snel overvleugelen. Wat een smaken, een waar oriëntaals feest!
Goed eten om ffies snel tussen Door met z'n tweeën een break te doen... keuken gaat wel strak om 21:30 dicht! De gerechten soto-soep&mix van saté was erug oké R-P ¡! Stay that way
Heerlijk gegeten, leuke ambiance, gezellige soul/jazzy achtergrond muziek. Ik kan iedereen die van Indonesische gerechten houd Makasih Indonesian food aanraden. En zeker zeer betaalbaar.
Heerlijk gegeten hier! Hele lekkere verfijnde smaken. Zeker voor de prijs. Ontzettend aardige bediening. Een plekje om zeker nog eens heen te gaan:
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid