facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Buytenhout

Restaurant Buytenhout

Info

Restaurant Buytenhout heeft een driegangen keuzemenu concept met iedere twee weken een nieuwe kaart. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid.

Geschiedenis

Of u via de voordeur of over het terras bij ons binnenkomt: u stapt een gastvrije wereld binnen! De lichte ruimte is een mix van strandpaviljoen en familierestaurant. Een ideale locatie om te lunchen, te dineren, te vergaderen of iedere andere denkbare break. Voor alleen, met z’n tweetjes of voor een heel gezelschap!

Adres: Oudeweg 100, 2631 PB Nootdorp
Telefoonnummer: 0153108199
Stad: Nootdorp
Route: Oudeweg 100
Postcode: 2631 PB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Lunch Pijnacker, De Vang Nootdorp, High tea Nootdorp, Oudeweg 100 Nootdorp, Afhaal Nootdorp, Dobbeplas Nootdorp, Restaurant Parade Nootdorp, Restaurant Nootdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vang - eten & drinken De Vang - eten & drinken 316 meter Lekker eten en leuke lokatie. Prijs kwaliteit verhouding niet goed. Bediening was bij...
Casa Rodizio Casa Rodizio 2 km Hier met het gezinnetje gegeten. Bediening was niet goed. Je moest constant om eten e...
Recensies
Mooie ligging, ruim restaurant met groot terras. Helaas al een tijdje dicht, terwijl je er corona vrij kan zitten. Nu wel mogelijkheid van afhalen soep, chocomelk etcetera.
Lekker buiten kunnen zitten, wandelen om plas is een leuke bezigheid.
Mooie locatie, fijne sfeer, uitgebreide kaart, lekker eten, goede service.
Héél blij dat Restaurant Buytenhout open blijft voor Koffie To Go met héérlijke Appeltaart !
De maaltijden die we hebben opgehaald zijn zeer goed van smaak. Goed warm afgeleverd en zeer vriendelijk geholpen. Een echte aanrader in deze lastige tijd. Top.
Leuke plek en nu ook to go! Koffie en thee met iets lekkers
Eten laten bezorgen door het restaurant. Heerlijk gegeten, goed op temperatuur. We missen alleen de gezelligheid in het restaurant. Het eten was voortreffelijk en goed verzorgd. Echt een aanrader in Coronatijd om thuis te laten bezorgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid