facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Rodizio

Casa Rodizio

Info

Casa Rodizio is een uniek all you can eat concept in Nootdorp. Wij bezorgen u een onvergetelijk avond met onze heerlijke Rodizio gerechten.

Adres: Markt, 2631 ED Nootdorp
Telefoonnummer: 0618683751
Stad: Nootdorp
Route: Markt
Postcode: 2631 ED


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 16:00 - 23:00
Donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Buytenhout Restaurant Buytenhout 2 km Mooie ligging, ruim restaurant met groot terras. Helaas al een tijdje dicht, terwijl...
Recensies
Hier met het gezinnetje gegeten. Bediening was niet goed. Je moest constant om eten ed vragen. 4 x een verzoek ingediend voor kruidenboter. Ook werd onze tafel constant overgeslagen en werd je als laatste bedient, zodat je vaak een zenig stukje vlees kreeg. Vond het erg jammer. Ook de Ananas, was niet zo als ik gewend ben. Volgende keer toch maar iets verder rijden en naar Rotterdam Brasilbinkie
Betrekkelijk klein restaurant waar we op goed geluk hadden gereserveerd. Heerlijk gegeten met een klein "vlekje". Al vrij snel waren er al geen sides meer beschikbaar. Deze waren gegeten in vermoedelijk de eerste zitting en niet meer beschikbaar voor de reserveringen na 19uur. Jammer maar waarschijnlijk is dit een aanloopprobleem. Het heeft gelukkig geen grote invloed gehad over de verder prima gelopen avond uit.
Samen met me vriendin hier gegeten. Als voorgerecht nam ik de Zalmbonbon en me vriendin de Carpaccio. Het hoofdgerecht hoofdzakelijk vlees, word aan je tafel geserveerd tot je genoeg hebt. Als nagerecht namen wij Vanille-ijs. Plus punten: + Het eten is Lekker + Erg leuk concept + Omdat het zo druk is raad ik aan om vooraf te reserveren. Min punten: - Het menu is erg beperkt. Bij het voorgerecht kun je maar kiezen uit 2 gerechten. Naast de kleine hapjes Als hoofdgerecht serveren ze alleen vlees en ananas. Bij het nagerecht had je de keuzen uit Vanille-ijs of ananas. - We zaten hutje mutje op elkaar. Ik moest me eigen tafel opschuiven zodat me vriendin ook aan de tafel kon zitten, anders zat ze tegen iemand anders aan. En onder mij stoel stond een kacheltje. Zo krap was het. - We werden erg slecht geholpen. Bij grote groepen liepen ze vaker langs met vlees. Door een medewerster werd ons vertels, dat als wij iets nodig hadden wij onze handen maar even moesten opsteken of zwaaien. Conclusie: Het is een net nieuw restaurant, dus zullen ze natuurlijk nog wat moeten verbeteren. Zoals, vaker met vlees langs de tafels gaan. Ook kan het gebruik van een draaibus helpen, om aan te geven dat je even geen eten meer hoeft. Volgens mij houden ze geen grens bij, van het aantal gasten die komen eten. Het was namelijk overvol van de mensen. Het enigste positieve, vond ik het eten. Dit was namelijk lekker. En dat vind ik het belangrijkste.
Heel lekker, mals vlees en ook een uitstekend buffet. Vriendelijke en goede bediening ook, dit restaurant heeft echt onze verwachtingen overtroffen. Het was uitstekend!
Het eten is heerlijk, veel voor een goede prijs. Het vlees is zeer mals en perfect bereid en smaakt heerlijk. Ik heb echt goed gegeten.
Super heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel en het eten is geweldig lekker. Zeker een aanrader
Klein restaurant en niet echt professioneel personeel. We waren ontevreden over de kwaliteit van het voedsel in relatie tot de prijs.
Nu 3 keer wezen eten en steeds was het top vriendelijke bediening komen nog een 4e keer maar nu met het hele gezin
Mooi ingericht restaurant. Vriendelijk personeel en lekker eten. Jammer dat het zo rustig was
Slechte restaurant ooit,personeel onervaren en vlees taai en droog niet voor herhaling vatbaar,geen aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid