facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Bruis Blaricum

Restaurant Bruis Blaricum

Info

Bruis Blaricum is een restaurant met speeltuin, ontdekhoeken en funfloor voor de kids en fijn eten in een relaxte no-worry sfeer voor de volwassenen.



"We durven te wedden dat Bruis het leukste pannenkoekenrestaurant is in Blaricum, 't Gooi, de wereld en omstreken ;. Ongestoord genieten van meer dan 60 soorten pannenkoeken, burgers, salades en hoofdgerechten in een ontspannen sfeer, terwijl de kids vrolijk spelen in de speeltuin, op de funfloor of in de bioscoop. Bij Bruis is het fijn voor de hele familie, want bij Bruis weten we dat je pas echt geniet als¬ de kids ook genieten.Bruis is de hele dag open. Of je nu op zoek bent naar een leuke lunch, een kopje koffie met kletspraatjes, een uitgebreide borrel of heerlijk diner, bij ons kun je altijd terecht. Geniet van een cappuccino op ons terras, een wijntje bij het haardvuur of een biertje aan de bar. Niks moet en alles mag!"
Adres: Deltazijde 3 - 01, 1261 ZM Blaricum
Telefoonnummer: 035 3031406
ln.muciralbsiurbtnaruatser@ofni
Stad: Blaricum
Route: Deltazijde 3 - 01
Postcode: 1261 ZM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant bruis blaricum blaricum, deltazijde blaricum, bruis blaricum menu, bruis blaricum kerst, restaurant bruis blaricum, deltazijde 3 - 01, 1261 zm blaricum, restaurant bruis amsterdam, restaurant blaricum, bruis blaricum openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moeke Spijkstra Moeke Spijkstra 4 km Terras was half gevuld. Na 40min gevraagd waar onze bestelling bleef. Kregen wij te ...
Recensies
Voor het eerst een bezoek gebracht aan Bruis. Vaak wat over gehoord dus een keer gaan proberen. Viel eigenlijk een beetje tegen. De speeltuin is leuk, maar gericht op kleine kinderen. Trampoline is klein en stuk. Prijs/kwaliteit verhouding is aan de dure kant. Een warme chocomel met slagroom kost 5.75.... de slagroom alleen al is 1.25 Bijna 40 euro voor een koffie, een chocomel, een pannenkoek en een broodje... Het personeel is heel vriendelijk, regelmatig gevraagd of alles naar wens was. De plek is leuk in deze mooie wijk. Kindvriendelijkheid: Speeltuin is ok maar gericht op kleine kinderen. Parkeren: Er is een klein parkeerterrein. Er waren bijna geen mensen in het restaurant, maar toch maar 1 plaatsje. Als het druk is, dan is het zoeken.
We zijn hier regelmatig geweest en de afgelopen jaren vonden wij de kwaliteit van het eten iets minder. Nu zijn we er weer geweest, en zowel de kaart als de kwaliteit is enorm verbeterd! We hebben heel goed gegeten, de kinderen hebben heerlijk gespeeld zowel in de speeltuin, als boven in het binnen gedeelte. De versier-pannenkoeken waren een hit bij de kinderen, en ook de volwassenen hebben genoten. Diverse gerechten gehad Salade Riche: heel goed gevuld!; entrecote: perfect gegrild; zalmfilet met noodles: erg goed, kipsate: heel mals en voldoende saus apart! en carpaccio xl: top kwaliteit!. We zijn de middag overigens begonnen met een borrelplank: goed gevuld en veel variatie! De tijd vloog en we hebben heerlijk gezeten! Aanrader dus. Vegetarische menuopties: Genoeg keuze, zelfs een vega-kip burger! Kindvriendelijkheid: Heel veel te spelen, zowel binnen als buiten. Je hebt geen kind aan je kinderen! Parkeren: Meer dan voldoende parkeermogelijkheid. Speciale dieetwensen: Er was 1 persoon met een gluten- en lactose intolerantie, hier werd goed rekening mee gehouden en ze heeft heerlijk gegeten.
Matig eten, trage bediening en slecht prijs/ kwaliteit. We kwamen met kinderen en meerderen gezinnen. Er is een speeltuin en dat is leuk voor de kinderen. Let wel op, want trampolines zijn kapot. Eten is middelmatig. Pannenkoeken niet echt lekker en burger en ribs ok. Het was niet druk, maar toch erg trage bediening. De plek opzich is leuk en heeft potentie, maar dat halen ze er nu zeker niet uit.
Waar Bruis eerst prima eten en leuk speelgoed voor kinderen had, hebben ze de focus redelijk aangepasts. De kinderhoek is in jaren niet aangepast en bevat nu enkel kapot speelgoed. Ook het buitenspeelgoed is niet gewijzigd sinds bruis bestaat, met als gevolg dat de trampolines allemaal kapot zijn en er steeds minder reden is voor ouders om hierheen te gaan. Hiernaast zijn de prijzen enorm verhoogd. Een tap biertje kost nu €6,25, met als argument de hoge inflatie. Kortom, dit was eens een hele leuke plek om met kinderen heen te gaan, maar ik zou nu eerder naar de theetuin gaan 2 kilometer hier vandaan.
Ik kwam hier al langs voordat het een restaurant was. Nu toch besloten om even langs te komen. Reserveren ging prima, andere tafel in verband met de zon was geen probleem, bestellingen opnemen, eten afleveren en afrekenen waren allemaal prima. Kortom de lokatie en het personeel zijn hier top! Attent, beleefd en een voorbeeld voor veel horeca in Nederland. Het gebouw is prachtig. Het eten: hamburgers, sate, spare ribs waren prima. Mooi opgemaakte borden en goed van smaak. Wellicht een iets te kleine portie en vooral weinig verrassend. Prima maar doorsnee. Het personeel zal ik dus langer onthouden dan het eten. Al met al een prima avondje bij Bruis.
Leuke plek voor gezinnen met jonge kinderen. De speeltuin, het interieur en de menukaart laten duidelijk zien dat Bruis is ingericht voor kinderen. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en snel. Het eten op de kaart is niet erg bijzonder maar wel compleet en er wordt geen probleem gemaakt als je een bestelling met een ingrediënt meer of minder wil. Buiten is er een speeltuin, binnen een grote speelzolder. Kortom een erg fijne plek voor een ontspannen avondje uit voor diverse leeftijden.
Gezellig restaurant met een prima kaart voor groot en klein. De grote showmaker is de grote speeltuin die je vanaf het terras goed kan overzien. Ook leuk: kinderen krijgen muntjes bij hun eten waar ze iets kleins van kunnen 'kopen:Eten: 5/5
Hier gegeten met Pasen. Erg prijzig en gezien de paasdagen hadden we luxere gerechten verwacht. Voor ongeveer 27 pp kregen we n plak kaas, n plak ham, een ijsbolletje scrambled egg en een klein bakje eier salade. Verder wat zoetige hapjes. De kinderen voor volgens mij 15 euro pp 1 bakje pindakaas, hagelslag en een ei. Al met al veel te duur voor wat je krijgt
Erg leuk gelegen in prachtige woonwijk met een speeltuintje voor de kinderen. Binnen in sfeervol! Hogere verwachting door mooie styling, dit werd niet echt waargemaakt door het eten. Hadden een spek pannenkoek en broodje warme geitenkaas. Smaakte goed, maar was niet echt bijzonder.
Bruis bevindt zich in nieuwbouwwijk. Wij hebben daar heerlijk gegeten met genoeg keuzes aan vlees, vis en vegetarisch dat mooi opgediend wordt. Er is veel speelruimte, zowel buiten als binnen. Over kinderspeelplek is goed over veiligheid nagedacht, zoals omheining aan water, de om en om hekjes op de trap om rennende kinderen te voorkomen. Tijdens dineren zijn spelende kinderen boven niet hoorbaar. Buiten is het nog opletten voor de kleine kinderen, speelplek is niet geheel omheind. Bediening is vriendelijk, staat open voor feedback en meedenkend, maar de jongere bediening heeft nog meer ervaring nodig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid