facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moeke Spijkstra

Moeke Spijkstra

Info

Café Moeke Spijkstra, gelegen midden in het schilderachtige Gooise dorp Blaricum en als café-restaurant wijd en zijd bekend!

Geschiedenis

Café Moeke Spijkstra, gelegen midden in het schilderachtige Gooise dorp Blaricum, behoeft eigenlijk nauwelijks introductie. Dit etablissement is op deze plek reeds gevestigd sinds 1909.

Moeke Spijkstra is maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 00.45 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 00.45 uur.

Overdag is Moeke Spijkstra in overleg beschikbaar voor groepen vanaf 25 personen voor ontbijt, lunch of recepties.

Heel veel meer informatie is te vinden op onze website www.moekespijkstra.nl.



"De vijfsterren kroeg met eetallures.Café Moeke Spijkstra is gelegen midden in het schilderachtige Gooise dorp Blaricum, behoeft eigenlijk nauwelijks introductie.Dit etablissement is op deze plek reeds gevestigd sinds 1909. Het als café-restaurant is wijd en zijd bekend. Op de verschillende tekeningen, die onze menukaarten sieren, blijkt dat vele nationale en internationale grootheden dit café-restaurant ervaren als de huiskamer van Nederland.Café Moeke Spijkstra is een plek waar u zich snel thuis zult voelen. Een 5-sterren kroeg met eetallures, waar u kunt genieten van dagelijks wisselende daghappen, heerlijke seizoen gerechten en natuurlijk hebben wij een divers aanbod seizoensbieren op de tap."
Adres: Torenlaan 10, 1261 GD Blaricum
Telefoonnummer: 0355382261
ln.artskjipsekeom@ofni
Stad: Blaricum
Route: Torenlaan 10
Postcode: 1261 GD



op zoek naar gerelateerd: moeke spijkstra brand, moeke spijkstra openingstijden, moeke spijkstra hilversum, moeke spijkstra koningsdag 2018, moeke spijkstra dagmenu, daghap moeke spijkstra blaricum, moeke spijkstra verkocht, moeke spijkstra wielerclub
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café d'Ouwe Tak Blaricum Café d'Ouwe Tak Blaricum 289 meter Vanavond weer heerlijk gegeten bij d’Ouwe Tak. Een gezellige eetgelegenheid, met kwal...
Restaurant Bruis Blaricum Restaurant Bruis Blaricum 4 km Voor het eerst een bezoek gebracht aan Bruis. Vaak wat over gehoord dus een keer gaan...
Recensies
Terras was half gevuld. Na 40min gevraagd waar onze bestelling bleef. Kregen wij te horen dat het erg druk was en dat er de vorige dag kermis was in het dorp... serieus?? Na 50min. Zijn we zonder eten vertrokken.
Gezellige, huiselijke sfeer! Het personeel is deskundig ėn heeft humor. Het eten is echt super!! De varkenshaas is precies goed en de frietjes zijn heerlijk knapperig! Het dessert is simpel maar smaakvol. We hebben een geweldige avond gehad en die was zeker voor herhaling vatbaar!!
Perfecte kroeg. Leuk bruin café met geweldig personeel. Super vriendelijk en iedereen weet gewoon wat ie moet doen. De daghap is belachelijk veel value-for-money. Vandaag een dikke biefstuk met gegrilde groente en gebakken aardappels met lekkere jus en een flinke krul eendenlever.
Een oer gezellig bruin cafe met de "vloerkleedjes" op tafel en waar goed gedronken en gegeten kan worden voor een heel acceptabele prijs. Bediening is vlot , een enkele keer moet je wel 2 maal iets bestellen voor dat je het krijgt maar dat kan gebeuren in een stamp vol cafe. Probleemloos parkeren in de directe omgeving. Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar gerechten die je in een eetcafe mag verwachten.
Na heel lang eens neergestreken bij Moeke Spijkstra. Wat een teleurstelling. Volgende dag hoofdpijn, maar niet door de teveel borrels €10 voor wirre wijn en cola?! Als café staat muziek écht veel te hard. Je moet gewoon schreeuwen om jezelf verstaanbaar te maken. Doet af aan de sfeer. Ik zou zeggen, lekker doorlopen naar elder.
Altijd goede en vriendelijke bediening maar vandaag liepen er 2 heren buiten in de bediening die het vak niet echt door hebben. Na 2 maal de bestelling door hebben gegeven hadden we na 20minuten nog niets.Toen ik na wachten binnen zelf nogmaals ging bestellen kwam de wijn eindelijk. Bij het afrekenen ging het weer mis helaas.
Altijd gezellig in oude Café Moeke Spijkstra. Vriendelijke bediening. Eten is goed en uitgebreid mbt lunch en diner. Alleen al een warm kop choco drinken in deze ambiance is leuk te ervaren. Doen!Eten: 5/5
Broodje gebakken geitenkaas was erg lekker. Kreeg ook een flink stuk geitenkaas; heerlijk. We werden hartelijk ontvangen en de bediening was vriendelijk. Sfeer uitstekend. Zo leuk, die Perzische kleden op tafel.
Echt een gezellig stekje. We waren vanwege pech met vervoer in Blaricum gestrand en hebben hier een paar uur doorgebracht. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Eten en drinken was goed verzorgd en niet te duur.
Wij hebben hier een fiets stop gedaan. Cappuccino gedronken en appelgebak met slagroom gegeten. Wat was die appeltaart heerlijk! Zo vers en smeuïg. Een echte aanrader en voor de prijs hoef je het echt niet laten. Wij komen zeker nog een keertje terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid