facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Bombarino

Restaurant Bombarino

Info

Onze keuken is geopend op de volgende tijdstippen:
Maandag t/m donderdag 12.00 - 21.00
Vrijdagen 12.00 - 22.00
Zaterdagen 11.00 - 22.00
Zondagen 11.00 - 21.00

Geschiedenis

Een unieke sfeer en verrassende keuken, dat is Bombarino!

Als u van verrassingen houdt bent u bij restaurant Bombarino aan het juiste adres.
In de keuken werken wij met verrukkelijke maar vooral ook bijzondere combinaties van ingrediënten die de gerechten naar een hoger niveau tillen. De inrichting zal blijven boeien door tal van kleine bijzonderheden.

De gastvrijheid is die van mensen voor wie horeca een tweede natuur is.
Samen zorgen zij ervoor dat ieder gerecht een smaakbeleving is. Een unieke sfeer, een verrassende keuken, hartelijke gastvrijheid, dat is Bombarino. De schitterende inrichting past in het mergeldecor van het Geulstadje. Ze maakt, met nisjes en decoraties, een grote zaak intiem en nostalgisch.

Er zijn 84 couvertplaatsen binnen en 80 buiten.
Gezelschappen kunnen separaat zitten. Authentiek ogend wordt achter de schermen toch gewerkt met hypermoderne apparatuur.

Adres: Muntstraat 2 , Valkenburg 6301 BW, NL
Telefoonnummer: 043 601 2932
ln.onirabmob@ofni
Stad: Valkenburg
Route: Muntstraat 2
Postcode: 6301 BW


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: bombarino social deal, aan de linde valkenburg, bombarino menukaart, de munt valkenburg, restaurant valkenburg, kerstmenu restaurant valkenburg, bombarino valkenburg social deal, le baroque valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bij Roos Bij Roos 118 meter
Jerome Jerome 962 meter Er zijn twee eetzalen bij Jérôme, wij zaten in de zaal rechts van de ingang. Een pret...
Gasterij Koningswinkelhof Gasterij Koningswinkelhof 1 km Ontzettend goed eten op een prachtige locatie! We hebben ontzettend genoten van het v...
Recensies
Hier in het weekend gestopt voor een warme chocomel op het terras. Dit café viel direct op vanwege de zeer mooie kerstversiering en de leuke sfeer op het terras. Het is lekker warm met terrasverwarmers en vuurtjes. Ook binnen is de versiering erg leuk. Het menu was aan de dure kant. Een erg leuke plek om te zitten met de feestdagen!
Op de hoek van de wandelstraten ligt dit ruime en mooi ingerichte restaurant. Het restaurant heeft een ruim buitenterras, wat ook verwarmd wordt middels warmte-lampen en kleine gashaarden. Nu tijdens de kerstperiode is het restaurant mooi gedecoreerd. De toiletten zijn mooi en schoon. Onze lunch heeft voortreffelijk gesmaakt en ook het personeel was heel vriendelijk.
Hier op het terras en steak gegeten. Steak was goed gegaard, opgediend met wat groenten. Was wel erg prijzig en voor een schaaltje friet want dat zat er niet standaard bij moest ik €7,50 !!! betalen. Dit zou toch echt gewoon standaard bij het gerecht moeten zitten.
Heerlijk gegeten! Rustig aan gedaan en dat was prima. Een echte aanrader is de curry. Super veel groenten zit er in! En ook niet al te prijzig.
Lekker uitsmijter, goede koffie, plek en ruimte om te kunnen genieten. En wat een verrukkelijk brood - knapperig korstje, binnen zacht en vers. Mooi verzorgd toilet, top!
Zeer aangename zaak om even iets te eten en drinken. Service is super vriendelijk met een knipoog voor de jongsten. Alles was zeer lekker, overweeg zeker de uitsmijter Bombarino.
Super mooi terras! En erg lekker eten, met vriendelijke bediening
Heerlijke ambiance op t verwarmde terras. Geweldig eten, met zorg en liefde bereid! Verse groentes, en zeer rijkelijk Supplement friet erbij was toch teveel, maar ik had er zelf om gevraagd. Personeel is goed op elkaar ingespeeld en ondanks de rustige zondag avond zeer gemotiveerd! Je kan merken dat ze hun vak verstaan!
Het eten was heel erg lekker en de tiramisu was verrassend lekker! Ook hing er een leuke sfeer en was de service top. Wachten op het hoofdgerecht duurde alleen een beetje lang maar het was ook wel best druk! Aanrader!
Heerlijk kunnen eten. Personeel ook vriendelijk. De Australian beef is aan te raden. Helaas zijn ze erg gesteld op de tijd, ze blijven herhalen dat de keuken snel gaat sluiten dit zeiden ze al vanaf 20:30 terwijl die dag de keuken open was tot 21:00. Een paar dagen later wilde wij met 4 personen gaan eten, maar om 18:00 uur mochten we niet meer bestellen terwijl de keuken tot 20:00 uur geopend zou zijn. Een tip voor het personeel is dan ook om niet zo gesteld te zijn op de tijd, maar meer op de klant. Aangezien de prijs aan de hoge kant is mag dit ook wel verwacht worden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Restaurant Bombarino met het openbaar vervoer


Valkenburg, Grendelplein 130 meter
51
791
8
Valkenburg, Grendelplein 150 meter
51
791
8
Valkenburg, Wilhelminalaan 210 meter
4
51
791
8
Valkenburg, Wilhelminalaan 240 meter
4
51
791
8
Valkenburg, Berkelplein 250 meter
54

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid