facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jerome

Jerome
Adres: Broekhem 58 , Valkenburg 6301 HJ, NL
Telefoonnummer: 043 601 3242
Stad: Valkenburg
Route: Broekhem 58
Postcode: 6301 HJ


Openingstijden

Woensdag: 18:00-21:00
Donderdag: 18:00-21:00
Vrijdag: 18:00-21:00
Zaterdag: 18:00-21:00
Zondag: 18:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: jerome kleding, jerome betekenis, jerome louvain, jerome ternat, jerome shop, jerome arizona, jerome belgie, jerome gotham
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gasterij Koningswinkelhof Gasterij Koningswinkelhof 835 meter Ontzettend goed eten op een prachtige locatie! We hebben ontzettend genoten van het v...
Bij Roos Bij Roos 890 meter
Restaurant Bombarino Restaurant Bombarino 962 meter Hier in het weekend gestopt voor een warme chocomel op het terras. Dit café viel dire...
Recensies
Er zijn twee eetzalen bij Jérôme, wij zaten in de zaal rechts van de ingang. Een prettig modern ingerichte zaal waar donkergrijs en rood de overheersende tinten zijn. Na ontvangst, kozen wij voor het zeven gangen verrassingsmenu. De verrassing werd zo strak gehouden dat men, voor de keuze van de wijnen, niets anders kwijt wilde dan dat het eerste deel vooral om witte wijn vroeg. Een wijnarrangement was mogelijk maar wij kozen zelf van de wijnkaart. Te beginnen met een wat zwaardere witte wijn, gevolgd door een lichte rode en uiteindelijke een zware rode. Wij kregen hierbij goede adviezen. De eerste gang bestond uit blokjes zwaardvis en mango. Een goed begin. De tweede gang bracht ons een mooi opgemaakte carpaccio met in het midden een torentje van een stukje biet, een kleine brioche en daarop bietenmousse. De smaak van het stuk biet overheerst hierbij de smaak van de carpaccio zodat ik die verder liet liggen. Vervolgens een op de huid gebakken stuk skrei op stroganoffsaus. De skrei was uitstekend bereid. De combinatie met de stroganoff kun je bijzonder noemen. De saus was zacht van smaak en heel lekker alleen de hoeveelheid stond niet verhouding tot de vis. De vierde gang bracht ons een coquille op een mengsel van zuurkool en risotto. Ook dit was erg smakelijk maar de coquille viel er wel helemaal bij weg. Het hoofdgerecht was uitstekend gegaard wild hert, in mijn herinnering met een stukje lever erop, verder geserveerd met balkenbrij en andijvie. Zeer goed! De zesde gang bracht een prima kaasplankje met appelstroop en notentoast. Tot het dessert werd steeds keurig het brood aangevuld. Als afsluiter een lekker dessert gevolgd door koffie met friandises. Wat opvalt zijn allereerst de goede bereidingen maar ook de toch soms gewaagde smaakcombinaties waarbij een component nogal overheerst. Hoe dan ook hebben wij hier uiterst plezierig en lekker gegeten en wij kunnen het daarom ook van harte aanbevelen.
Na een overnachting bij Tummers zijn we hier gaan eten.Het is met één woord gewoon fantastisch. Het eten is er van hoge kwaliteit de bediening is heel professioneel. De wijnkaart is geweldig. Je moet dit gewoon meemaken. Dit verdient gewoon een dikke tien.
Erg lekker gegeten in een mooi verzorgd restaurant met heel vriendelijk personeel. Het hotel was geen succes. Een opknapbeurt en nieuw beddengoed zou geen overbodige luxe zijn. Het hotel staat in sterk contrast met de ambiance van het restaurant.
6 gangen genoten bij jerome. Was lekker en topper was het livar varken.
Vertaald door Google Nu is hier een chef-kok die erom geeft. Uitstekende maaltijd en boeiende service overal. Hoewel het een beetje buiten het stadscentrum ligt, zal deze plek niet lang verborgen blijven. Interessant en nuttig was dat de eigenaar natuurlijk Engels sprak en daarnaast gemakkelijk Frans en Spaans sprak. Origineel Now here is a chef that cares. Excellent meal and engaging service throughout. Whilst a little out of the town centre, this place is not going to stay hidden for long. Interestingly, and usefully, the owner spoke natural English, and in addition covers easily French and Spanish.
Vertaald door Google Zeer goed restaurant qua smaak en keuze. Lekker eten. Jonge en behulpzame serveerster en doet alles voor haar klanten. jonge en zeer professionele kok.... Een chef!!!! Kortom .... we zijn niet teleurgesteld, verre van ...!!!!!! Origineel Très bon restaurant au niveau gout et choix. Gastronomie fine . Serveuse jeune et serviable et fait tout pour ses clients. cuisinier jeune et très professionnel.... Un chef!!!! Bref.... on est pas déçu , loin de la ...!!!!!!
Vertaald door Google We hadden een uitstekend 3-gangenmenu met patrijs. Goed uitgebalanceerd en voorbereid! Origineel Wir hatten ein vorzügliches 3-Gang Menü mit Rebhuhn. Gut abgestimmt und angerichtet!
Vertaald door Google Slechte ervaring Origineel Bad experience
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid