facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Binnenmaas.

Restaurant Binnenmaas.

Info

Gelegen aan het water met uitzicht over de Binnenmaas en de polders van de Hoeksche Waard op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas.

Geschiedenis

Voor meer informatie kijk op de website.

http://www.rest-binnenmaas.nl/

Adres: Vrouwehuisjesweg 1a, 3271 LX Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0186 - 60 16 29
Stad: Mijnsheerenland
Route: Vrouwehuisjesweg 1a
Postcode: 3271 LX



op zoek naar gerelateerd: nieuwe eigenaar restaurant binnenmaas, bres binnenmaas, pannenkoekenrestaurant binnenmaas, restaurant oud beijerland, recreatieoord binnenmaas, restaurant hoeksche waard, kinderfeestje binnenmaas, de lobby oud beijerland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pannenkoekenhuis Peter Pan Pannenkoekenhuis Peter Pan 98 meter Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Prijs-kwaliteit dik in orde. Een aanrader vo...
Het Nieuwe Jagertje Het Nieuwe Jagertje 6 km Altijd lekkere friet en redelijk op tijd bezorgd kan soms kwartiertje afwijken. Aardi...
Recensies
We hebben ons dochtertje’s 1e verjaardag hier gevierd en heel tevreden. Coördinatie en management was onwijs goed geregeld. Vriendelijke medewerkers en allemaal heel erg betrokken. Hele mooie locatie! Kindvriendelijk. Rustig maar gezellig. Grote variatie in hun bar beschikbaar en catering is ook goed kwaliteit eten. Zeker een aanrader!
We waren met een groep waarbij er van te voren voor 1 iemand een een alternatief zou krijgen 2x bevestigd. Helaas alsnog geen rekening mee gehouden, werd gelukkig wel terplekke opgelost. Bediening was zeer matig, was weinig aandacht voor onze groep. Terras buiten leek iets beter bediend te worden. Eten daarin tegen wel echt lekker.
Vriendenlijk personeel, ongedwongen sfeer, mooi terras en binnen is het ook prachtig! Parkeerkaartje wordt vergoed. Toiletten zijn schoon. Omgeving is rustgevend, ook wanneer de speeltuin "om de hoek" open is. Niet overbodig; het eten is top!
Herrlijk geluncht, goed eten fijne bediening
Heerlijk gegeten met 5 personen waarbij we 'shared diner' hebben gekozen. Voor de gerechten gaven we de chefkok de vrij hand en hebben genoten van een loempia met fazant eet wat lastig maar is superlekker!, carpaccio, zwaardvis, minihamburgertje, lamsvlees, bitterballen met vegetarische vulling ben een liefhebber van vlees maar deze zeker aanraden, eend en tonijn. Bediening is vriendelijk en toegankelijk. Het was rustig en dat is vreemd gezien de kwaliteit, de bediening en de prettige ambiance. Het zou vol moeten zitten. Aanrader!!!!!
Mooie locatie. Mag wel wat gezelliger gemaakt worden op het terras. Weinig aankleding. Te weinig personeel, lang moeten wachten. Zelf maar gevraagd of we iets konden bestellen. Voorgerechten waren goed, coquilles en carpaccio. Hoofdgerechten waren karig, frietjes/ patat heel erg slecht. Zo doorbakken dat ze helemaal zwart en taai waren. Weinig aandacht aan de klanten, het personeel doet zn best maar je ziet dat ze totaal niet ervaren zijn.
Heerlijk gegeten!! Met een groepje van 6 man shared dinning gekozen. Lekkere gerechten en een gezellige ambiance maakte de avond compleet. Helemaal top wij komen zeker terug
Mijn moeders verjaardag willen vieren met een lunch . Wat een slechte lunch , eerst een uur gewacht. Het eten was echt slecht ,alles terug gestuurd naar de keuken . Nieuwe poging gedaan kwamen aan met het verkeerde gerecht , daarna het goede wat op de grond viel. Al met al geen goede ervaring met dit restaurant ik zou dit niet aanbevelen ,zonde van je geld!!
Ik had een reservering gemaakt voor zaterdag 1 oktober a.s. Toen kreeg ik een mailtje terug: dan is er een bruiloft! Pure flauwekul,ik las in de krant dat zij voorlopig dicht zijn,er komt een andere manager. Zeg dat dan gewoon.
Leuke bediening, heerlijke lunch, mooi terras.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Restaurant Binnenmaas. met het openbaar vervoer


Mijnsheerenland, Binnenmaas N217 340 meter
166
167
Mijnsheerenland, Binnenmaas N217 410 meter
166
167

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid