facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenhuis Peter Pan

Adres: Vrouwe Huisjesweg 3, 3271 LX Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0186 603 252
Stad: Mijnsheerenland
Route: Vrouwe Huisjesweg 3
Postcode: 3271 LX



op zoek naar gerelateerd: pannenkoekenhuis barendrecht, pannenkoekenhuis sliedrecht, restaurant binnenmaas, pannenkoekenrestaurant rotterdam, pannenkoekenhuis zwijndrecht, pannenkoekenhuis dordrecht, pannenkoeken oud beijerland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Binnenmaas. Restaurant Binnenmaas. 98 meter We hebben ons dochtertje’s 1e verjaardag hier gevierd en heel tevreden. Coördinatie e...
Het Nieuwe Jagertje Het Nieuwe Jagertje 6 km Altijd lekkere friet en redelijk op tijd bezorgd kan soms kwartiertje afwijken. Aardi...
Recensies
Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Prijs-kwaliteit dik in orde. Een aanrader voor iedereen!
Afgelopen zondag weer heerlijk gegeten in dit knusse restaurantje met de familie. Altijd een leuke gastvrije ontvangst en gezellige bediening door het personeel. Het verbaast mij dan ook ten zeerste dat dit unieke pannenkoekenhuis tegen de vlakte moet. Wie verzint zoiets absurds? We hebben in de Hoeksche Waard maar 1 pannenkoekenhuis en er komt niets voor terug. Dan moet je dus naar Dordrecht of Barendrecht. Nou lekker!! Hier komen mensen al 25 jaar en dat is niet voor niets! Ik hoop dat degene die dit verzonnen heeft en waarschijnlijk geen kinderen of kleinkinderen heeft nog eens achter zijn oren krabt en Peter Pan gewoon laat staan. Ruimte zat op het recreatieoord.
Het pannenkoekenhuis Peter Pan is al een lange tijd gevestigd op het recreatieoord de Binnenmaas, vlakbij het restaurant de Binnenmaas. Bij het pannenkoekenhuis kan je best lekker eten, en natuurlijk zijn pannenkoeken, in vele soorten, het hoofdgerecht. Maar ze hebben ook broodjes, patat en snacks en uiteraard iets te drinken. Er is een ruime gelegenheid waar je kan zitten, maar 's zomers is het druk op het recreatieoord en dan gaat menigeen ook iets eten in het pannenkoekenhuis. Klagen over drukte en lang wachten is dan niet echt op zijn plaats, je kan dat weten. Het personeel blijft niettemin vriendelijk, wij hebben weinig te klagen. Tenminste als je van pannenkoeken houdt, mijn vrouw is er dol op, ik wat minder, maar zoals gezegd er zijn andere etenswaren.
Hier spreekt de "onvriendelijke" serveerster in kwestie. Wanneer men onaangekondigd met een grote groep mensen aankomt op een overvol terras, kunt u niet verwachten dat uw tafel helemaal voor u klaar staat precies daar waar u hem hebben wilt. Er zijn namelijk mensen die wel gereserveerd hebben. Dat u TOCH van onze service gebruik heeft kunnen maken getuigt naar mijn mening van flexibiliteit. Wanneer ik een pannenkoek naar de verkeerde tafel breng, mijn vergissing ter plekke inzie, u er op wijs, maar u er heel koppig toch stroop over gooit en de pannenkoek op eist en op eet, lijkt mij dit een gegronde reden deze in rekening te brengen. Het was ook niet eens een zelfde pannenkoek als die u had besteld Voor de goede orde: u heeft de pannenkoek niet hoeven te betalen omdat mijn collega u heel flexibel tegemoet gekomen is. VRIENDELIJKE groeten van Ellen, u weet wel die van de verkeerde pannenkoek
Een wat kleiner restaurant, dus niet veel plek. Snelle en vriendelijke bediening. Gezellig terras aan een slootje van de speeltuin van het recreatiepark. De pannenkoeken waren lekker en snel klaar. Helaas geen kleurplaat of iets anders voor de kinderen, maar wel kinderstoelen beschikbaar.
Zondag 23 juli zijn wij 4 volwassenen en een dreumes gaan eten bij Peter Pan. Vooraf gereserveerd, maar als er ruimte is, hoeft dit niet. Wij werden op afgesproken tijdstip vriendelijk, en spontaan ontvangen door de gastvrouw. Die ons naar onze tafel bracht die voor ons gereserveerd was. Bij aankomst was het nog rustig in het pannenkoekenrestaurant. Bij de kaart kregen wij ruime uitleg over de verschillende soorten pannenkoeken, en ook kon de dame ons vertellen over een seizoensschotel, die ze ons kon aanbevelen. Dit was gebakken aardappelen met saté. Uiteindelijk toch voor de pannenkoeken gegaan, daar kwamen we tenslotte voor. Mijn zoontje kreeg een kleurplaat met kleurtjes terwijl we op de pannenkoeken wachten. Hij was onder de indruk van het interieur. De gastvrouw wees hem een Mickey in een vliegtuig aan, die aan het plafond hing, en een Mickey in een luchtballon. Het interieur is pure nostalgie, die oud Hollandse gezelligheid uitstraalt. Dit gaf mij herinneringen aan vroeger. Gezellig een pannenkoek eten. Een pannenkoekenrestaurant hoeft niet sjiek te zijn, of modern. Afijn, de pannenkoeken waren groot, en ruim bekleedt met beleg. Echt een maaltijd. Inmiddels was het behoorlijk drukker geworden. Ook andere mensen kregen een plaatsje toegezegd, en tussendoor vroeg de dame aan ons of alles nog naar wens was. Meer dan dat, wat ons betreft. Ook werd er aandacht aan het kind besteedt, waardoor het echt gezelligheid en lekker eten is voor jong en oud. Top!
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk bediend. Knap dat het personeel zo netjes en meedenkend bleef toen er mensen echt heel neerbuigend deden. Heel fijn trouwens dat de borden voorverwarmd zijn zodat de laatste happen pannenkoek ook nog warm zijn.
Geweldig gastvrij pannenkoekenhuis met heerlijk eten! We werden binnen een minuut al geholpen en hoefde niet lang te wachten op ons eten. Niet lang te wachten is nog zachtjes uitgedrukt. We hebben amper hoeven wachten en dit was de voorgaande keren dat we hier waren ook zo! Bediening is ook heel erg kindvriendelijk! Al met al dikke 10 voor dit restaurant!
Superlekker gegeten hier, vriendelijk personeel en ruime keuze, voor ieder wat wils.Voorverwarmde borden, zodat je pannenkoek lekker lang warm blijft. Veel te doen in naastgelegen zwembad en speeltuin. Ideaal voor dagje uit met de kids. Wij komen zeker nog eens terug.
Wat een slechte tent. Vandaag wouden we een pannekoek eten. Kregen de mededeling dat het druk is ze het niet aankunnen om pannenkoeken te maken.. dus maar naar de patatzaak erachter gegaan.. Uiteindelijk kwam er personeel bij maar voor ons alweer te laat natuurlijk. Als je weet dat het herfstvakantie is en je weet dat het mooi weer word. Speel je daar op in mbt extra personeel!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pannenkoekenhuis Peter Pan met het openbaar vervoer


Mijnsheerenland, Binnenmaas N217 290 meter
166
167
Mijnsheerenland, Binnenmaas N217 370 meter
166
167

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid