facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant BEAUX

Restaurant BEAUX

Info

Wat ons concept is? Ons ding? Eten, drinken en vieren. Beaux heeft geen dure, maar pure pretenties.

Adres: Jan Deckersstraat 43, 5591HP Heeze
Telefoonnummer: 0402262810
Stad: Heeze
Route: Jan Deckersstraat 43
Postcode: 5591HP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boreas Boreas 190 meter Boreas was een restaurant in het Nederlandse Heeze. Het had één Michelinster in de pe...
Recensies
We werden vriendelijk ontvangen en kregen een mooie tafel toegewezen. We kozen om voor het 4 gangen menu te gaan,waarvan 1x vegetarisch. Alle gerechtjes waren tot in de puntjes verzorgd en erg lekker. Ook was de huiswijn zeer smaakvol. Het is een sfeervol restaurant met vriendelijk personeel en niet te vergeten lekker eten!
Gisteren heerlijk gegeten en ondanks een klein foutje wat overigens keurig werd opgelost door de hele goede en vriendelijke bediening een hele fijne avond gehad. Een aanrader dus
Het eten was heerlijk maar de keuken was zo incapabel dat een groep van 12 man voor 'chaos in de keuken' zorgde. Meer dan 3.5 uur zitten wachten. Zelfs de rekening duurt een half uur.
Als je voorgerechten en salades verkoopt moet er een verschil zijn. Mijn beleving van een salade is dat er ook voldoende sla op het bord aanwezig is. Dit miste ik erg bij de salade van heezer geitenkaas. Genoeg geitenkaas op het bord alleen weinig salade.
Vandaag wederom voortreffelijk gegeten bij Restaurant Beaux in Heeze. Heerlijk en betaalbaar eten, sfeervolle inrichting van het restaurant en rustige lounge-muziek. De huiswijn is een aanrader en de bediening is vriendelijk.
Alles goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Website doet vermoeden dat je in een bijzondere galerie eet maar dat is niet het geval. Het restaurant ziet er overigens goed uit. Prima eten...
Gezellig terras, voortreffelijk eten, zeer vriendelijke en attente bediening en modern en stijlvol interieur. En dat voor een redelijke prijs.
Heerlijk gegeten, werd ook erg goed rekening gehouden met de allergie van ons dochtertje. Echt een aanrader.
Heerlijk gegeten, goede nette bediening. Aanrader
Super... lekker gegeten en gedronken...vriendelijke bediening... top avondje..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid