facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

Info

De webstie van Reinerie garantiemakelaars www.reinerieijsselstein.nl



"REINERIE GARANTIEMAKELAARSONZE MISSIE: IEDEREEN EEN [T]HUIS ‘omdat een huis meer is dan een stapel stenen’.Het gaat om het gevoel dat een huis je geeft.Thuis is de plek waar je droomt en herinneringen maakt, daarom wil je een makelaar die je een goed gevoel geeft, die je bij staat met de verkoop van je eigen plek én je helpt jouw nieuwe [t]huis te vinden!Hoe wij dat doen?Door te ontdekken wie jij bent en wat jij belangrijk vindt in het leven. Wij willen namelijk het beste voor jou, zodat jij je ook bij ons ‘[t]huis voelt.Want wij zien je graag terug wanneer je toe bent aan je volgende stap! Zo maken we samen jouw dromen waar.Vragen? Wij zijn er voor je. Bel, mail, app of loop even bij ons binnen!"
Adres: Benschopperstraat 37, 3401 DG IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6884455
Stad: IJsselstein
Route: Benschopperstraat 37
Postcode: 3401 DG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Woningaanbod IJsselstein, Makelaar IJsselstein huur, Reinerie Houten, Makelaardij IJsselstein, Funda IJsselstein, Boomgaard, IJsselstein, Vicarielaan IJsselstein, Landgoederen 't Hemeltje IJsselstein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
van Oord makelaardij van Oord makelaardij 5 meter Wederom de juiste keuze gemaakt om het appartement via van Oord te koop te zetten. Co...
The Gallery IJsselstein The Gallery IJsselstein 82 meter Wat een bijzondere man is Marthijn de Groot: authentiek, open en bovenal zeer innemen...
IJsselstreek Makelaars IJsselstein IJsselstreek Makelaars IJsselstein 83 meter Het is een kantoor met een klein team, waarbij alle medewerkers erg betrokken zijn bi...
Overduyn Makelaars Overduyn Makelaars 102 meter Overduyn was de makelaar van de verkopers van ons nieuwe huis. De ervaring met Paul e...
Makelaardij IJsselstein Makelaardij IJsselstein 504 meter De meest flexibele makelaar van IJsselstein
Recensies
Omdat ik in Drenthe woon en een huis zocht in Nieuwegein, viel ik terug op Reinerie Garantiemakelaars. Omdat Mark Linschooten als verschillende keren als makelaar optrad bij zowel aan- als verkoop, had ik vertrouwen in een goede afloop. De eerste bezichting in Nieuwegein was het gelijk raak en het huis is gekocht. Juist door het meedenken en toch ook echt wel kritisch zijn, was het heerlijk om deze stappen samen te zetten. Ik beveel zowel het Makelaarskantoor als ook de Hypotheek afdeling mijn adviseur was Wim Rietveld, van harte aan. Snel, zorgvuldig, persoonlijk en resultaatgericht. Zo wordt het kopen van een huis een echt feestje!
Reinerie Garantiemakelaars heeft ons gedurende het traject goed begeleid. Daarnaast stonden zij continu paraat om onze vragen te beantwoorden. Een top makelaarskantoor!
Wij hebben een huis aangekocht via Reinerie Garantiemakelaars. We hebben een enorm fijne ervaring met alle mensen die er werken, ze stonden altijd voor ons klaar! Daarnaast was de communicatie altijd duidelijk en konden we goed sparren over huizen tijdens de verschillende bezichtigingen. Zonder Reinerie garantiemakelaars hadden wij als starter in deze moeilijke tijd nooit een huis gevonden. Een echte aanrader als het aan ons ligt dus!
Reinerie Makelaars heeft ons perfect gelopen. Ondanks onze eigenwijze ideeën hebben zij laten zien dat zelfs wanneer het speelveld in een hoog tempo veranderd, zij net zo snel meebewegen en het met succes afronden. Mark en Ricardo heel veel dank voor de goede en consistente zorg!
Wij hebben onze woning verkocht en een nieuwe woning aangekocht via Mark Linschooten wat ons zeer goed is bevallen. Het hele team van Reinerie stond altijd voor ons klaar en heeft ons super goed begeleid door het gehele proces. Altijd eerlijk en oprecht, duidelijke communicatie en meedenken met ons. Reinerie Garantiemakelaars is een absolute aanrader!
Voor de verkoop van ons huis in Nieuwegein bij dit makelaarskantoor uitgekomen, en wat een geluk! Owen & Ricardo waren zeer prettig en duidelijk wat er ging gebeuren tijdens de bezichtigingen en biedingsdagen. Niks was ook teveel! Ze hebben mij o.a. uit de brand geholpen toen wij niet in de gelegenheid waren om thuis te zijn voor de nieuwe koper om de maten op te meten. Daarnaast ook gelijk een hypotheek afgesloten bij Wim, oftewel een topteam!
Mijn ervaringen met dit makelaarskantoor zijn zeer goed. We hadden ons huis ooit al van Owen gekocht en toen we het gingen verkopen hebben we hem weer gevraagd. Owen is een prettig persoon, goed bereikbaar, snel en behulpzaam. We hadden in onze verkoop wat hobbels te nemen en daar heeft hij zeer professioneel in gehandeld. Je bent bij hun in goede handen.
Wij hadden Barry als aankoopmakelaar. Een professionele en eerlijke makelaar met humor, die echt samen met je kijkt wat het beste voor je is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid