facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Overduyn Makelaars

Overduyn Makelaars

Info

Overduyn Makelaars. De makelaar die werkt!

Geschiedenis

Overduyn Makelaars is de nieuwe generatie makelaar voor de aankoop of verkoop van een huis, een appartement of bedrijfspand. Als regiomakelaardij voor IJsselstein, Utrecht en wijde omgeving. Ook voor een persoonlijk advies over de koop of verkoop van uw huis, het taxeren van uw woning, hypotheken of verzekeringen kunt u bij ons terecht. Persoonlijk, toegewijd en flexibel.


Adres: Utrechtsestraat 71, 3401 CT IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6884535
Stad: IJsselstein
Route: Utrechtsestraat 71
Postcode: 3401 CT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: overduyn makelaars funda, ijsselstreek makelaars, overduin makelaardij ameide, overduyn vacature, makelaars ijsselstein, van oord makelaar ijsselstein, makelaar ijsselstein huur, funda ijsselstein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJsselstreek Makelaars IJsselstein IJsselstreek Makelaars IJsselstein 70 meter Het is een kantoor met een klein team, waarbij alle medewerkers erg betrokken zijn bi...
The Gallery IJsselstein The Gallery IJsselstein 93 meter Wat een bijzondere man is Marthijn de Groot: authentiek, open en bovenal zeer innemen...
Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein 102 meter Omdat ik in Drenthe woon en een huis zocht in Nieuwegein, viel ik terug op Reinerie G...
van Oord makelaardij van Oord makelaardij 107 meter Wederom de juiste keuze gemaakt om het appartement via van Oord te koop te zetten. Co...
Makelaardij IJsselstein Makelaardij IJsselstein 454 meter De meest flexibele makelaar van IJsselstein
Recensies
Overduyn was de makelaar van de verkopers van ons nieuwe huis. De ervaring met Paul en Pieter bij de bezichtigingen en de aankoop was erg positief en daarom hebben we Overduyn ook ingeschakeld bij de verkoop van ons eigen huis. Ook daarbij was onze ervaring erg positief. Goede communicatie, mooie foto's en video's en een relaxte stijl bij de bezichtigingen. En Paul reageerde 24/7 en snel als wij vragen hadden. Prima makelaar. Aanrader.
We hadden een huis uit een erfenis te verkopen en na meerdere offertes viel de keus op Overduijn. Het contact verliep zeer goed, zowel persoonlijk als via de mail, whatsapp en telefonisch. Als we vragen hadden kregen we daar snel en duidelijk antwoord op. Van begin tot eind werden we goed op de hoogte gehouden over het verloop van de verkoop. De woning is snel verkocht tegen een mooie prijs. En voor het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst is Pieter gewoon bij ons thuis geweest.
Overduyn makelaar heeft ons goed geholpen met een zeer vriendelijke aanpak. Chris heeft ons zeer goed ondersteund en heb alle interactie met hem als zeer prettig ervaren, zowel tijdens de bezichtigingen als met het plaatsen van een bod, en alle communicatie naderhand. Ook de support van Marije, Ghislaine, Lesley en Sasja was allemaal erg prettig. Ze reageren altijd snel, zijn altijd beschikbaar, kundig, erg professioneel en vriendelijk. Dank allen voor een zeer goed verlopen process.
De mensen bij Overduyn opereren in een vlot team en geven goede begeleiding. Ze zijn eerlijk en to the point. Ze zijn heel goed van elkaar en de status op de hoogte waardoor elke vraag snel beantwoord wordt. Ook buiten kantoortijden werd ik nagebeld om vragen te beantwoorden. Heb 10 jaar terug een redelijke deuk opgelopen in het vertrouwen in makelaars hier in de omgeving, maar deze mensen hebben dat weten om te buigen. Ik kan dit team van harte aanbevelen en is voor mij de 5 sterren waard.
Mijn ervaringen met Overduyn Makelaars waren uitstekend. Ik heb ze ervaren als een heel klantgericht makelaarskantoor. Ze namen echt de tijd voor me en ik heb altijd het gevoel gehad dat ze echt handelden vanuit mijn belangen. Mijn complimenten aan het hele team.
Overduyn is een onwijs fijne makelaar. Ze komen met een onderbouwd verhaal en strategie, zijn ten alle tijden beschikbaar voor vragen en denken ten alle tijden praktisch mee. Een persoonlijke aanpak, een super goede fotograaf en een gestructureerd proces.
Overduyn kende wel al nadat we onze huidige woning 2,5 jaar geleden kochten. Toen wij wisten dat we opnieuw in verwachten waren van ons tweede kindje, hebben we besloten dat we toch groter wilde gaan wonen. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld, voor een zoektocht naar een verkoop en aankoop makelaar. Overduyn heeft ons met beide goed geholpen, fijne, snelle en heldere communicatie en goede adviezen. We hebben een aantal bezichtigingen gehad en uit eindelijk gaan we straks toch wonen op de plek waar we het liefste willen wonen. Zowel Jos als Pieter willen we enorm bedanken, maar ook de rest van overduyn.
Overduyn heeft ons geholpen bij de verkoop van ons appartement. En wat een fijn traject was dit met de makelaars van Overduyn. Voor ons de allereerste keer dat we een verkooptraject in gingen. Best een beetje spannend, maar door de expertise en heldere communicatie van Overduyn hadden wij er alle vertrouwen in dat het goed ging komen. En het resultaat is er: ons huis is voor een hele mooie prijs verkocht. Los daarvan dikke complimenten voor de bereikbaarheid jullie reageerden altijd zó snel, fijn!, duidelijke communicatie, mooie foto's die gemaakt zijn en vooral het pro-actieve contact met ons als klant over de voortgang en next steps. Wij raden Overduyn zeker aan!
We zijn ontzettend goed geholpen door Overduyn Makelaars met de aankoop van ons nieuwe huis en met de verkoop van ons huidige huis. Pieter van Overduyn Makelaars was vrijwel altijd bereikbaar en we konden alle vragen bij hem kwijt. We bevelen deze makelaar van harte aan. Het zijn toppers!
Erg fijne begeleiding door Overduyn bij de verkoop van onze woning. Goede locale marktkennis, fijne hulpvaardige mensen en goede communicatie. Verkooptraject snel en efficient afgewikkeld.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Overduyn Makelaars met het openbaar vervoer


IJsselstein, Binnenstad 440 meter
21
IJsselstein, Binnenstad 440 meter
31
IJsselstein, Binnenstad 440 meter
106
195
295
504
505
IJsselstein, Binnenstad 450 meter
295
IJsselstein, Binnenstad 450 meter
195
295
504
505

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid