facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ReeHorst

ReeHorst

Info

Alles onder 1 dak! 4-sterren RH Hotel, sfeervol Live cooking Restaurant Valentino, Brasserie, Theater en maar liefst 39 Party & Business zalen!

Geschiedenis

Congres, Vergaderen & Trainingen

[ Winnaar Beste Congreslocatie van Nederland! ]

Al meer dan 30 jaar is ReeHorst de bekende locatie voor landelijke congressen. Gerenommeerde bedrijven organiseren hun congres graag persoonlijk met de ervaren specialisten van ReeHorst. Wij verzorgen een complete meeting voor u. Van vergaderzaal tot catering, van een uitgebreide lunch tot een heerlijke verse smoothie tijdens de middagbreak.

Event
Uw feest is voor ons altijd echt maatwerk en we doen het met pure passie en plezier. Het volledig verzorgen van uw feest is daarom ook voor óns een feest!
Wij luisteren graag naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Zodat wij uw eigen feest verder tot in de puntjes kunnen uitwerken en organiseren. Daarbij hebben wij veel zelf in huis, zoals professionele en zeer ervaren teams voor de organisatie, keuken, bediening en communicatie. Ook hebben wij eigen (thema)decoratie in huis. Zo beleeft u bij ReeHorst een onvergetelijk feest tegen de allerscherpste feestprijs!

Hotel ReeHorst
Dat 4 sterren luxe en comfort ook betaalbaar kan zijn bewijst ReeHorst. Want u geniet van een 4 sterren kwaliteit en service voor een 3 sterren prijs! De kamerprijzen variëren per dag. In het weekend en de vakanties zijn de prijzen zelfs extra aantrekkelijk met de Voordelige ReeHorst Arrangementen. Hotel ReeHorst heeft 88 kamers en biedt u de keuze uit 6 kamertypes, variërend van goede Comfort kamers tot luxueuze Suites!

Live Cooking Restaurant Valentino
Restaurant Valentino is bijzonder geschikt voor een sfeervol diner voor twee, maar zeker ook gezellig met de hele familie of een uitje met een grotere groep. Als gast heeft u alle vrijheid. Wilt u uitgebreid smullen van de lekkerste voorafjes, hoofdgerechten en toetjes? Of alleen een hoofdgerecht? Wilt u twee voorafjes en misschien wel drie toetjes? Wilt u kort of lang tafelen? Aan u de keuze! In de open keuken bereiden de koks voor u à la minute het hoofdgerecht. Verser kan niet! Elke dag geopend!



"ReeHorst biedt allerlei faciliteiten onder 1 dak - een grote evenementenlocatie met meer dan 41 zalen, van groot tot klein in verschillende thema's - een viersterren hotel met comfortabele kamers en luxe bubbelbad suites - internationaal culinair restaurant 'Atelier' - tropische cocktailbar ZUZU."
Adres: Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede
Telefoonnummer: 0318-750300
Stad: Ede
Route: Bennekomseweg 24
Postcode: 6717 LM



op zoek naar gerelateerd: hotel reehorst suite, secret room reehorst, reehorst ede adres, reehorst ede agenda, reehorst ede restaurant, hotel reehorst secret room, hotel reehorst ede arrangementen, congressen reehorst ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel ReeHorst Hotel ReeHorst 3 meter Chic hotel met kleurrijke kamers en luxe suites, 3 restaurants en congresfaciliteiten...
Imagicon Imagicon 22 meter Imagicon, voor alle fans van SF, Comics, Fantasy & Horror! Zaterdag 26 januari 2019, ...
Novae Popschool Ede Novae Popschool Ede 2 km een super leuke en leerzame tijd gehad bij Novae Popschool, zeker een aanrader voor m...
Daar Gaan We Weer Daar Gaan We Weer 2 km Welkom op de pagina van Daar Gaan We Weer. Hier worden jullie op de hoogte gehouden o...
Work Garden Work Garden 3 km Super fijne, inspirerende werkplek in het centrum van Ede. Work Garden is super mooi ...
De Knutseljuf Ede De Knutseljuf Ede 3 km De Knutseljuf uit Ede geeft met regelmaat knutselworkshops in Ede en omstreken, voor ...
NMU Magic NMU Magic 3 km De Nederlandse Magische Unie is de organisatie van Nederlandse Goochelverenigingen di...
Parkhotel De Bosrand Parkhotel De Bosrand 3 km Mooie , rustige omgeving. Heel vriendelijk personeel. Kortom een aanrader met mogelij...
Smsenzo - Salsa & Bachata in Ede & Wageningen Smsenzo - Salsa & Bachata in Ede & Wageninge... 3 km Een gezellige manier van bewegen, ontspannen, ontmoeten en lachen. Salsa dansen verve...
Huis Kernhem Huis Kernhem 3 km Een geweldig mooi stukje bos in het buitengebied van Ede. Je komt er helemaal tot rus...
Atelier Hester Glasbergen Atelier Hester Glasbergen 4 km Goede begeleiding, fijne sfeer en omgeving. Licht.
Museum of Floral Art and Knowledge Centre Museum of Floral Art and Knowledge Centre 4 km Museum of Floral Art is op zoek naar materiaal voor het starten van een museum. Geree...
Recensies
Over het algemeen nogal een saai hotel. Review voor de sixt sense suite : Vooral heel donker ! Met alle lampen aan zag je nog geen hand voor ogen. Mini bar is gevuld met twee flesjes frisdrank, voor deze prijs verwacht je toch wel een tot de nok gevulde minibar. Het bubbelbad maakt zoveel lawaai dat je elkaar niet kunt verstaan als je er in zit dus dat was na een half uur al weer klaar voor ons. Twee televisies op de kamer waar je niks op kunt kijken. Ook geen erotische kanalen dus. Dit verwacht je wel bij zo een kamer . De secret room is niet wat je verwacht . Al met al een aardige suite maar voor dit geld een misser wat luxe betreft. Restaurant zuzu was qua uitstraling mooi en de cocktails lekker. Het eten was niet bijzonder jammer genoeg. Voor dit geld zou ik een ander hotel kiezen.
Deze week verbleven in de sixth sense. De suite was erg mooi en het zag er heel goed uit. We kwamen binnen en keken onze ogen uit. We hebben genoten in het bubbelbad. De secret room had ik graag wat uitgebreider gezien. Flatscreen wat uit het bed kwam, erg mooi! Het was ook fijn geweest als je er iets mee kon. De chromecast was niet aanwezig en je had er dus helemaal niets aan. Een mooie teleurstelling. Ik vond het erg jammer. Had graag muziek gewild. Ben samen met mijn vriendin naar een winkel in de buurt gegaan om een speaker te halen voor wat muziek. Heel vervelend dat het zo moest. Ultra high speed internet. Hadden we dus ook niets aan. Echt een grap. Dit zijn wel punten die ik graag wilde hebben in onze luxe suite. Je betaald er fors voor. Het eten in het restaurant was wel goed. Het personeel ook heel vriendelijk en professioneel. Ik had ook een love package gereserveerd als verassing voor mijn partner. Deze werd ook niet compleet geleverd. Enorm frustrerend. Ik heb hier een deel van de love package voor teruggekregen. Maar had liever gehad dat het goed geregeld werd. Voor dit geld ga ik liever een weekendje weg waar ik wel krijg wat er op internet beloofd wordt.
Samen met mijn vriendin hier een romantische overnachting geboekt in hun Hong Kong suite. Bij aankomst zag alles goed uit , schone nette suite in thema en de jaccuzi was ook netjes en schoon. Het dinner in de bar was aan de dure kant en de porties aan de kleine kant voor de prijs. Enkel was de rest van de suite en het hotel minder dan verwacht. De suite een volgens hun luxe suite zou airco hebben deze was wel aanwezig maar deze werkte amper tot niet. Hierdoor genoodzaakt een raam open te zetten waar het uitzicht en gebrom van airco units en afzuigingen en de kamer vulde en het zeer lastig maakte om een goede nachtrust te krijgen. Na het doorgeven aan het hotel personeel kreeg ik te horen tot de afzuigingen aan het einde van de avond zouden moeten stoppen dit was het geval van 0:00 tot 4:00 toen gingen de afzuigingen weer aan de airco units zijn nooit gestopt. Na de nacht slecht geslapen te hebben was het tijd voor het ontbijt de keuze was zeer mager behalve als je van eieren houd hier hadden ze zeven verschillende keuzes in maar verder was er een zeer schaars assortiment. Zoals ik in andere recenties ook heb zien terug komen is de prijs kwaliteit van dit hotel niet optimaal en hier zouden ze best aan kunnen verbeteren. Voor mij de eerste en meteen laatste keer tot ik hier zal overnachten.
Mijn partner en ik hadden de Boudoir suite. Werden vriendelijk ontvangen, snel geholpen. De dame achter de receptie heeft veel humor. De kamer is zeer sfeervol en wat je ziet is wat je krijgt. Echter was de temperatuur slecht te regelen waardoor het snel warm werd in de kamer. Voor het bubbelen werkte het knopje niet al te best. Dit mocht de pret niet drukken. De ligging van het hotel is aan doorgaande weg , waardoor je wat overlast kan hebben van de straat. Het was verder een fijne ervaring.
Gingen naar het tropical terras. Was pas 13 uur open op zaterdag maar er was niemand. Gevraagd bij receptie en vanwege ziekte moest er een andere collega komen dus 10 min laten open. Hebben voor het ongemak lekkere koffie gekregen en muntjes voor een grijpmachine voor beide kids! Echt heel lief gebaar. Personeel is vriendelijk, leuk terras, kids vermaken zich heerlijk in de grote zandbak. Hapjes en drankjes zijn erg lekker. Ideaal via QR code en direct afrekenen.
Ik was er voor een congres, dus niet geslapen. De zalen en ruimtes voor een congresganger zijn ruim, stoelen zitten comfortabel, akoestiek helemaal prima. Sanitair ronduit geweldig. Schoon, dat is het belangrijkst, de ruimte is royaal en sfeervol aangekleed. Heerlijke zeep en een handcrème voor de gasten, hoe gastvrij wil je zijn. Lunch bracht heerlijke broodjes en salades, Goed verzorgd ook, het oog wil immers ook wat. Ik kan geen aandachtspunt bedenken. Mocht u een congres willen organiseren op een centraal plek in Nederland, vind ik dit een aanrader. Ook voldoende parkeergelegenheid.
Mooie locatie, veel ruimte en veel parkeerplaatsen. De locatie is per auto makkelijk te bereiken. Er is een groot theater, perfect voor presentaties, shows, etc. En een grote ruimte waar in ons geval kraampjes stonden met producten voor de SVN dag. Vriendelijk personeel, en het is tevens een hotel, dus je kan ook eenvoudig een kamer reserveren.
Zeer vriendelijk personeel. Zeer goed ontbijt en uitgebreid. Beneden is alles modern en zeker 4 sterren waard. De kamer was schoon maar voor een 4 sterren hotel verwacht je geen douche gordijntje en op z'n minst aan beide kanten van het bed een stopcontact. Ook een lichtschakelaar bij je kussen is niet echt handig soms in de nacht als je je omdraaid duwde ik perongeluk het licht aan.
Het speciale terras is erg leuk om een keer te lounchen. Wel wat vreemd dat je 20 euro per cabana moet betalen terwijl hotelgasten er zo op kunnen gaan liggen. De machinaal gemaakte cocktails waren vrij slap en aardig aan de prijs voor de kwaliteit. De service was dan wel weer erg goed.
Slecht hotel, geen koffie of thee faciliteiten op de kamer, geen koelkastje, kamer is extreem basic, niet schoon. Zogenaamde smarttv maar niks werkt. Als je wil annuleren krijg je geen geld terug en mag je nog eens volledige bedrag terug dokken. Super slecht hotel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid