facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Novae Popschool Ede

Novae Popschool Ede

Info

Novae Popschool Ede
Hoorn 70, 6713 KR EDE
tel. 0318-690577
[email protected]

Geschiedenis

Novae Popschool Ede is voor de beginnende en gevorderde muziekfreak de plek waar je moet zijn voor muziekles. Wij bieden jou uitdagende lessen, enthousiaste en geroutineerde docenten en de juiste faciliteiten. En jij gooit je talent, je instrument en je tijd in de strijd. Jouw individuele belangstelling en specifieke wensen staan centraal in de lessen. Aangevuld met de know how van de popschooldocenten wordt dat een goeie combi!

Novae Popschool Ede is geen stoffige muziekschool, maar dé plek voor gedegen, hippe en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden! Iedereen kan bij ons lessen volgen, of je nu kind, tiener, jongere of volwassene bent.

Bij Novae Popschool Ede kun je drumles, cajonles, gitaarles, basgitaarles, keyboardles, pianoles, zangles, saxofoonles, dwarsfluitles, klarinetles en les op tin whistle volgen. Naast deze muzieklessen geven we ook korte curssussen: akoestisch gitaar voor beginners, zang voor beginners en andere kort lopende cursussen.



"Novae Popschool is voor de beginnende en gevorderde muziekfreaks uit Ede, Bennekom, Lunteren, Barneveld en Veenendaal en Wageningen dé plek waar je moet zijn voor muziekles!Je krijgt les van enthousiaste en geroutineerde docenten. Jouw persoonlijke wensen en muzieksmaak staan centraal in de lessen. Iedereen kan bij ons muziekles volgen, of je nu kind, tiener, jongere of volwassene bent.Novae Popschool is dé plek voor gedegen, hippe en inspirerende muziekles voor alle leeftijden!"
Adres: Hoorn 70, 6713 KR Ede
Telefoonnummer: 085-0110119
Stad: Ede
Route: Hoorn 70
Postcode: 6713 KR



op zoek naar gerelateerd: Drumles Ede, Gitaarles Ede, Blokfluitles Ede, Muziekplein Ede, Zangles Ede, Muziekschool Bennekom, Pianoles Ede, Gitaarles Bennekom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NMU Magic NMU Magic 1 km De Nederlandse Magische Unie is de organisatie van Nederlandse Goochelverenigingen di...
Kats Producties Kats Producties 1 km Mijn naam is Levi Kats en ik maak muziek en video's.
Daar Gaan We Weer Daar Gaan We Weer 1 km Welkom op de pagina van Daar Gaan We Weer. Hier worden jullie op de hoogte gehouden o...
Cultura Ede Cultura Ede 2 km Alles is mooi en speciaal erin, je kunt er een leuke tijd in hebben
ReeHorst ReeHorst 2 km Over het algemeen nogal een saai hotel. Review voor de sixt sense suite : Vooral heel...
Imagicon Imagicon 2 km Imagicon, voor alle fans van SF, Comics, Fantasy & Horror! Zaterdag 26 januari 2019, ...
De Knutseljuf Ede De Knutseljuf Ede 2 km De Knutseljuf uit Ede geeft met regelmaat knutselworkshops in Ede en omstreken, voor ...
Work Garden Work Garden 2 km Super fijne, inspirerende werkplek in het centrum van Ede. Work Garden is super mooi ...
Huis Kernhem Huis Kernhem 2 km Een geweldig mooi stukje bos in het buitengebied van Ede. Je komt er helemaal tot rus...
Handpanles ByJo Handpanles ByJo 2 km Oriëntatieworkshop voor de handpan. De handpan is een muziekinstrument met prachtige ...
Atelier Hester Glasbergen Atelier Hester Glasbergen 2 km Goede begeleiding, fijne sfeer en omgeving. Licht.
Smsenzo - Salsa & Bachata in Ede & Wageningen Smsenzo - Salsa & Bachata in Ede & Wageninge... 2 km Een gezellige manier van bewegen, ontspannen, ontmoeten en lachen. Salsa dansen verve...
Museum of Floral Art and Knowledge Centre Museum of Floral Art and Knowledge Centre 3 km Museum of Floral Art is op zoek naar materiaal voor het starten van een museum. Geree...
Recensies
een super leuke en leerzame tijd gehad bij Novae Popschool, zeker een aanrader voor mensen die zangles willen volgen!
Ik ken Novae Popschool Ede als een zeer actieve ondernemende club mensen. Geven prima les door gemotiveerde leerkrachten. Ze zijn innovatief en vooruitstrevend, bieden een prima lesprogramma aan met de uitdaging om de leerlingen niet alleen verder te helpen met hun muzikale ambities maar ook het plezier en belangrijkheid zichzelf te uiten door zang en muziek.
Fijne muziekschool! Wat deze popschool echt uniek maakt zijn de vele muzikale events die het organiseert voor de leerlingen! Afgelopen tijd even minder vanwege corona maar normaal zijn er verschillende jonge talenten te bewonderen op mooie podia!
Novae Popschool is een heerlijke werkplek. Mijn leerlingen blijven me elke dag verbazen met hun inzet en passie. Dat maakt het heel makkelijk om volle bak inzet en passie terug te geven.
De zanglessen die door docent Bob zijn gegeven waren erg waardevol! Hij heeft meer dan voldoende kennis om voor een mooie ontwikkeling te zorgen. Bob heeft mij ook weten uit te dagen en is daarnaast erg vriendelijk en makkelijk in de omgang. Zeker een aanrader!
Novae Popschool is een geweldige muziekschool, waar je snel onderdeel wordt van een community van muzikanten. Een muziek instrument leren spelen kan bij de verkeerde docent, saai en on-inspirerend zijn. Maar niet bij Novae Popschool. Ze hebben ook toffe evenementen waarbij de leerlingen samen muziek te maken, waardoor ze met nog meer enthousiasme leren. Als je een muziekschool zoekt die LEUK en INSPIREREND is, is dit de plek waar je wilt zijn.
Novae Popschool helpt de volgende generatie muzikanten ontwikkelen. Mijn kinderen gaan hier al jaren naar toe en het is geweldig om te zien hoe hun zelfvertrouwen hierdoor is ontwikkeld. Voor mijn kids zijn de muzieklessen van Novae Popschool het hoogtepunt van de week!
Geweldig leuke muziekschool met persoonlijke aandacht, goeie lessen, laagdrempelig, les op maat voor jou, of samen spelen en met topdocenten die je op een hele prettige manier leren hoe je alles uit je stem of muziekinstrument haalt !! echt een dikke aanrader!!
Goeie muziekschool met alle mogelijkheden, drums, gitaar, keybord, zang, etc.Alles in huis met goede en inspirerende leraren. Een aanrader voor iedereen die muziek wil maken.
Als je muzieklessen wilt volgen bij een muziekschool waar de docenten hun uiterste best doen om jou een geweldige ervaring te bieden, dan ben je bij Novae Popschool aan het juiste adres!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid