facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ree-zo Electro World

Ree-zo Electro World

Info

Verkoop in wit-en bruingoedapparatuur



"Wit en bruingoed zaak."
Adres: Pastoriestraat 9-11, 6921BX Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316280708
Stad: Duiven
Route: Pastoriestraat 9-11
Postcode: 6921BX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Reezo Arnhem, Electro World koelkasten, BCC Duiven, Electro winkels in de buurt, Electro dealer Zevenaar, Electroworld assortiment, Expert Zevenaar, Electroworld Vorden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
INTER forward solutions INTER forward solutions 1 km Een van de betere system integrators van Nederland. Gespecialiseerd in meldkamers en ...
Nightlife Productions Nightlife Productions 3 km Verkoop & verhuur van audiovisuele middelen, podia en showcontrol-systemen.
Recensies
Online bestelling wordt niet geleverd, ze nemen ook geen contact op om een update te geven over de levering. Volgende dag in huis belofte is niets van waar. Telefonisch gevraagd naar leverdatum aangezien ik al dagen niets van ze heb vernomen. Meneer wist zelf ook niet wanneer hij kon leveren en zou mij terug bellen wanneer hij kon leveren. Met zoveel onduidelijkheid over levering was het al duidelijk dat je in geval van reparatie/garantie aanvraag zeker nog langer moet wachten. Meteen annuleer verzoek ingediend. Nu afwachten hoelang het duurt tot deze wordt afgehandeld.
Heb hier mijn wasmachine en droger en televisie gekocht erg tevreden over de goeie service personeel zeer vriendelijk winkel leuk ingericht zeker een bezoekje waard mijn 5 sterren heb je reezo
Prima winkel, deskundig geholpen. Bij aflevering is inbouwkoelkast netjes en vakkundig ingebouwd. Bezorging en installatie was top!
Misschien niet de goedkoopste, maar ze weten wel waar ze het over hebben en dat is ook wel wat waard !.
Goede service,uitleg en vriendelijk personeel.
Prima geadviseerd door Ferdinand bij de aanschaf van een nieuwe televisie, ophangsysteem en telefoon. Volgens afspraak geleverd, gemonteerd en geïnstalleerd. Achteraf prijs televisie nog even op het internet getoetst beter vooraf natuurlijk.., maar ook de prijs was scherp lager dan een MediaMarkt of Coolblue. Kortom tevreden klant!
Wat een prima service!! Een pakje voor mijn bejaarde moeder was bij de zaak door DHL afgeleverd. Omdat ze afhankelijk is van anderen en ik dochter 300 km verderop woon, wordt het pakketje door de zaak bij haar thuis gebracht. Wat een Top bedrijf in Duiven.
Vanmiddag om 14:30 een nieuwe vriezer voor mijn moeder gekocht die was deze ochtend kapot gegaan en vanmiddag om 15:15 was hij gebracht en geïnstalleerd. Wat een top service. Bedankt.
Wat mij betreft een min ster, kwam er om een DHL pakketje te versturen. Ten eerste had dhr. al geen zin om mij fatsoenlijk te woord te staan. Dat gaf hij ook dat ik maar info online moest opzoeken want daar hadden ze geen zin in deze te geven. Omdat ze eigenlijk ook geen zin hebben in deze pakketservice. Nou mijn advies bied dan ook geen pakketdienst aan als je er geen zin aan hebt. Geen reclame voor de rest vd winkel dit soort service. Stel je voor je koopt een product en er wordt ook zo raar gedaan. Pfff.. Ik kom er nooit meer.
Zeer vriendelijk en professioneel personeel met verstand van zaken. Je kunt hier beter iets kopen dan bij een grote zaak, waar je maar een nummer bent. Hier heb je nog ouderwetse service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid