facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor INTER forward solutions

INTER forward solutions

Info

Volg onze Facebook-pagina voor ontwikkelingen, vacatures, events en projecten.

Geschiedenis

AV/IT system integrator



"In de afgelopen 48 jaar is INTER gegroeid van AV-distributeur naar een gevestigd systeemintegrator en IT/ procesconsultant. Niet alleen in Nederland, ook buiten de landsgrenzen. Onze oplossingen zorgen er dagelijks voor, dat gebruikers in kritische en complexe omgevingen in staat zijn beter beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie. Met onze passie voor techniek ontwikkelen wij samen met onze relaties innovatieve oplossingen, die bijdragen aan procesoptimalisatie bij onze klanten."
Adres: Ratio 1, 6921 RW Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 026-3196969
Stad: Duiven
Route: Ratio 1
Postcode: 6921 RW



op zoek naar gerelateerd: INTER Duiven, INTER Visual Systems, INTER Duiven vacatures, INTER forward solutions gmbh, INTER Control Room, INTER electronics, Inter solutions, INTER Experience Center
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Child Healthcare Solutions Child Healthcare Solutions 582 meter Innovatieve oplossingen in de zorg voor zieke kinderen en jongeren.
Tweeweg IT Tweeweg IT 1 km Professionele organisatie.
Ree-zo Electro World Ree-zo Electro World 1 km Online bestelling wordt niet geleverd, ze nemen ook geen contact op om een update te ...
Nightlife Productions Nightlife Productions 2 km Verkoop & verhuur van audiovisuele middelen, podia en showcontrol-systemen.
ICTatWork ICTatWork 2 km Goede ICT support.
iam 365 iam 365 12 km Samen ontdekken we de cloud. Ben jij er klaar voor?
Recensies
Een van de betere system integrators van Nederland. Gespecialiseerd in meldkamers en video over IP oplossingen.
Ook voor projecten die wat meer tijd vragen 3,5jaar blijven de medewerkers zich met volle overgave inzetten.
Prima bedrijf. Wordt ook gastvrij ontvangen en men presenteert vakkundig al hun diensten en producten. Zie ook hun website voor meer informatie.
Bedrijf heet nu intervisual Wordt nu mooi gestoffeerd
Het is hier goed lossen en laden
Werk er met plezier.
Stageplek. Goed bedrijf
Vertaald door Google Visualisatiespecialist, met mooie apparatuur en software, voor omgevingen met meerdere schermen die beelden van hoge kwaliteit vereisen. Origineel Visualisation specialist, with nice equipment and software, for multi-screen environments requiring high quality images.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid