facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rederij Arjan van Dijk

Rederij Arjan van Dijk

Info

Wij bieden zeilcharter in het prachtige Friese merengebied met onze klipperaak De Twee Gebroeders. Voor groepen tot 12 pp.

Geschiedenis

Rederij Arjan van Dijk biedt zorgeloos en avontuurlijk zeilen op de Friese Meren en Friese Kust. U kunt bij ons boeken voor dag- ,weekend en (mid)weektochten aan boord van de luxe klipperaak De Twee Gebroeders. Wilt u liever zelf varen met uw vrienden of gezin? Huur dan de kajuitcatamaran met plaats voor 5 personen.
Wij willen overal varen, de smalste slootjes, mooiste meertjes en langs rietkragen. Daarom steken onze schepen niet dieper dan 0,65 cm. Het vaargebied wordt daarmee veel groter, rustiger en mooier.



"Familiedagen-Bedrijfsuitjes-Trouwen-Rondvaarten"
Adres: Kuilart 1, 8723 CG Koudum
Telefoonnummer: 0857325755
Stad: Koudum
Route: Kuilart 1
Postcode: 8723 CG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiehuis Galamadammen Vakantiehuis Galamadammen 679 meter Te huur: een prachtige, vrijstaande 4**** recreatiewoning voor 6 personen, aan open ...
Camping Venema Camping Venema 845 meter Mooie camping, alles wordt goef schoon gehouden. Toiletten: Goed schoon
Familiedag Oeverzwaluwen 2017 Familiedag Oeverzwaluwen 2017 2 km Omnivereniging Oeverzwaluwen familiedag
Trijntje Charter Trijntje Charter 2 km Het adres voor een bijzondere vaardag!
Friesland Boating Yachtcharter Friesland Boating Yachtcharter 2 km Super klantgericht bedrijf! We hebben een geweldige vakantie gehad op een van hun zee...
Praamzeilen Praamzeilen 2 km Vanaf camping de Kuilart in koudum opgestapt bij schipper Douwe en zijn maat Hans op ...
Recensies
Hallo heer Schoegje en Team We willen jullie en het Team nogmaals bedanken voor de geweldige middag aan boord van de Klifrak tijdens onze familie Reünie. Alles was goed geregeld en eten was ook prima in orde. Groetend Peter Tukker Ridderkerk
We haddende klifrak afgehuurd op 29 april van 12.00 tot 18.00u om ons 50 jarige huwelijk te vieren met 40 genodigden.We wilden eens leuk uitpakken met iets anders doen dan gebruikelijk .De gehele catering en route door gesproken met Siegfried.Deze middag was een schot in de roos! Het weer was ons gunstig gezind, zonnig en weinig wind,en werd er dan ook veel gebruik gemaakt van het lekker beschutte achterdek en open voordek.Wat een onvergetelijke dag.Hapjes,drankjes en catering dik in orde,en een fijne attente bediening.Dus maw.bemanning was gezellig.Iedereen was zéér tevreden en wij dus blij met de juiste beslissing.!!Geweldig.
15 juli een fantastische dag met "de Klifrak" gehad, een prachtige vaarmiddag en als afsluiting een geweldig italiaans buffet, een echte aanrader, dank je wel Siegfried voor deze mooie dag
Prachtige rondvaart gehad met de Klifrak met de familie dit i.v.m. ons 50 jarig huwelijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd met eten barbeque en drinken. Alle lof voor de bediening en de bemanning. Mede daardoor een onvergetelijke dag voor ons. Beslist een aanrader.
Geweldig feestjes gehad afgelopen zaterdag 13 mei. Gewoon het leven even vieren omdat we samen 100 jaar werden. Een heel andere beleving dan gewoon een standaard zaaltje. We hadden er fantastisch weer bij. Muziek hapje en drankje. Ik zou het zo weer doen een echte aanrader. Bedankt voor de mooie avond en super service. Niels & Cindy
Alle lof voor Siegfried en de bemanning van de Klifrak! Alles was tot in de de puntjes verzorgd en de catering kon niet beter. En wat was er veel moois te zien onderweg tijdens de vaartocht. Ons teamuitje was dan ook zeer geslaagd!
Prima georganiseerde familiereunie gehad op 9 juni met een grote groep uit de USA. Iedereen zeer tevreden en enthousiast over het Friese landschap en de meren. Goed eten en drinken aan boord met uitstekende bediening. Complimenten!
80 jaar worden ....dat vier je. Op de "KLIFRAK" hebben de kapitein-de kok en de bediening er voor ons een perfect feest van gemaakt. De ruimte je zit niet constant op zowel het vóór als achterdek en de salon geven voor de gasten een uitstekende mogelijkheid om elkaar weer eens te treffen en te genieten van al het lekkers dat er geboden werd.Heerlijk! Het kon niet beter! Op naar de 90.
Contact met Siegfried Schoegje om verjaardagsfeest te organiseren voor in de zomer verliep vlot en soepel. Lekkere koffie aan boord.
Een fijne middag gehad op de Klifrak. Op een verzorgde boot, met zonnig weer, genietend van een prachtige route over weidse meren en dwars door Ijlst en Sneek. De kapitein vertelde, terwijl de gastvrije en attente bemanning zorgde voor een prima catering met een bbq aan boord. Ook van onze gasten niets dan lof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid