facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatiepark De Achterste Hoef

Info

Recreatiepark De Achterste Hoef

Geschiedenis

Comfortabel kamperen in de Brabantse Kempen (vijfsterren camping)

Op vijfsterren camping De Achterste Hoef in Bladel is het goed toeven. U vindt er werkelijk alles om uw welverdiende kampeer- of bungalowvakantie tot een onvergetelijke herinnering te maken. Het kindvriendelijke recreatiepark ligt landelijk en grenst aan een uitgestrekt bosgebied met vele fiets- en wandelroutes die zich uitstrekken tot ver over de grens van België.
Veel faciliteiten voor binnen- en buitenpret
Speelschip

De faciliteiten op de camping zijn voortreffelijk. Voor waterratten is er genoeg te beleven. Er is een overdekt zwembad voor als het weer even niet zo mee zit en een buitenzwembad voor als het zonnetje schijnt. Bij de avontuurlijke recreatieplas met een meterslange waterglijbaan en een fijn zandstrand met speeltoestellen is het toch wel het leukst om een zomerdag te vertoeven! Ook wanneer je een keertje niet gaat zwemmen zul je je niet vervelen: onze speeltuin met grote airtrampoline en de binnenspeeltuin staan garant voor urenlang speelplezier. Kortom: op Recreatiepark De Achterste Hoef is genoeg te doen!



"Recreatiepark De Achterste Hoef is een bosrijke 5 sterren camping met ruime kampeerplaatsen op gezellige veldjes, aan het water en met privé sanitair. Ook beschikken we over verschillende verhuuraccommodaties, zoals luxe chalets, ruime safaritenten en bungalows. Faciliteiten: Grote recreatieplas met zandstrand en speeltoestellen, 9-holes golfbaan, binnen- en buitenzwembad, binnen- en buitenspeeltuin en nog veel meer. Geniet van mooie wandel- en fietstochten en ontdek ook De Legende van Zwarte Kaat en de Heksenboom!"
Adres: Troprijt 10, 5531 NA Bladel
Telefoonnummer: 0497381579
ln.feohetsrethca@ofni
Stad: Bladel
Route: Troprijt 10
Postcode: 5531 NA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: de achterste hoef plattegrond, achterste hoef zoover, de achterste hoef tarieven, camping achterste hoef te koop, achterste hoef zwemmen, achterste hoef golf, achterste hoef restaurant, seizoenplaats achterste hoef
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Achterste Hoef De Achterste Hoef 11 meter Geweldige camping voor jong en oud. Er wordt veel georganiseerd. Er is een binnen en ...
Golfbaan De Achterste Hoef Golfbaan De Achterste Hoef 11 meter Tof om hier te golfen en je kort spel te oefenen, moeilijke greens.
Bladel Golft Bladel Golft 11 meter Tof om hier te golfen en je kort spel te oefenen, moeilijke greens.
Recensies
Ruime plaatsen, sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. Waterdruk in de douche is echter veel te laag. Je moet haast met je rug tegen de muur staan om nat te worden als je pech hebt, met name bij het zwembad. Zwembad is niet heel ruim maar het grote zwemmeer maakt veel goed. Je kunt lekker op de ligweide vertoeven. Wat ik persoonlijk jammer vind zijn de vele vaste campingplaatsen. Dat neemt de charme van het echte campingleven een beetje weg. Zo staan wij zelf tegen de achterkant van 2 verouderde grote chalets aan te kijken. Restaurant is helemaal prima, lekker gegeten. Aanbod animatie voor de kinderen is ook prima. Wifi was op onze plaats helemaal hopeloos. Algemene indruk is goed maar voor ons geen 2e keer meer.
Mooie grote camping in het bos. Wij hadden een comfortplaats maar deze was niet erg groot. Konden net onze caravan er op kwijt. Auto verderop moeten parkeren. Sanitair is verder netjes en schoon. Gewoon kunnen douchen zonder muntjes. Overdekt zwembad, een buitenbad en een binnenspeeltuin. Verder is er op de camping nog een waterplas met zandstrand. Snackbar was goed, restaurant hebben wij niet gegeten, kan daar dus niet over oordelen. Ook een mooie omgeving om te fietsen.
Prima vakantie tot nu toe, maar wel wat aandachtspunten: Erg onrustig na 23.00 uur, geen toezicht/beveiliging gezien wat je op de meeste campings met veel kids tegenwoordig toch wel ziet. Jammer dat het sport/panaveld achterop de camping is, veel jeugd wil daar dus niet naar toe omdat ze ‘voor’ willen blijven chillen. Douches in het zwembad doen het nauwelijks qua druk. Wel goed warm. Zwembad is erg saai, geen glijbaantje of waterspeelelementen voor de kleintjes etc. Zwemmeertje is leuk, mooi schoon strand en prima watertemperatuur Douches bij strand doen het ook bijna niet, je staat met je voeten in de blubber en maaisel omdat de put verstopt zit. Veel vliegverkeer wat zo laag overkomt dat je kan zien welke maatschappij het is, kan de camping niks aan doen maar ik vindt het storend op zn tijd. Er zitten mtb-routes in de buurt die je vanaf de camping kan aanfietsen, wellicht goed om hier meer mee te doen zoals de camping een officieel startpunt van te maken op mtbroutes.nl etc Veel vaste gasten waardoor het lastig contact maken was voor onze jongens van 12 en 14 met hun leeftijdsgenoten. De leeftijdsgenoten vormden al vriendengroepjes, dus er bij ‘horen’ was lastig. Hoorde van onze jongens dat het animatieteam top was. Restaurant en snackbar waren ook prima, prijs/kwaliteit zelfs prima in orde. Winkeltje stelt niet veel voor maar prima voor verse broodjes en dingen voor nood. Toiletten waren erg schoon! De dame bij ‘ons’ gebouw stond zelfs na elke poetsbeurt de hele stoep om het gebouwtje aan te vegen zodat je minder zooi mee naar binnen liep! Douches lekker warm maar wel flauw straaltje. Boeken, aanmelden, informatie voorziening zijn perfect! Omgeving is niet spectaculair, je hebt in een week de meeste highlights wel gezien, wij zijn de eerste week ook naar Eindhoven geweest, ben je snel en daar is het naast leuk winkelen ook goed toeven met leuke museums daf/Philips. Resumé: we zijn op heel veel campings al geweest, vooral 5-sterren campings. De Achterste Hoef zou deze echt kunnen halen als ze een paar puntjes op de i zouden zetten. Voor ons niet 5 maar dikke 4-sterren. Wij vinden het een prima camping om deze omgeving eens te verkennen.
In de meivakantie hier 11 dagen geweest en t beviel zó goed dat we gelijk voor de hele zomervakantie 6wk hebben geboekt! Heel schoon sanitair, wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Incl wc-papier! Heel actief animatieteam die de hele vakantie blijft zelfde mensen. Mooie plaatsen met veel beschutting. Lekkere zwembaden binnen en buiten en een mooie frisse recreatieplas. Vriendelijk personeel en echt genoeg te doen voor jong en oud. Natuurlijk ook nog gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met veel fiets- en wandelroutes. Voor ons een echte dikke 10!
Zeer mooie, leuke en propere camping. In de sanitaire blokken waren voldoende toiletten en ruime douches aanwezig. Deze waren elke keer ook heel proper. Heel veel activiteiten tijdens de zomer. Prachtige locatie bij het meer waar de kinderen zich goed geamuseerd hebben. Wij gaan volgend jaar terug!
Voor iedereen geschikt oud jong met of zonder hond kindvriendelijke camping omgeving super mooi natuurgebied van alles te doen binnen zwembad en buiten bad binnen speeltuin en ook voor buiten, kortom hier moet je wezen als je tot rust wilt komen en genieten van alles wat je maar bedenken kan daar kan camping princen meer niet tegen tippen zo schoon
Mooie camping, mooi binnen en buiten, zwembad en ook nog een heerlijk zwemmeertje met zandstrand en gras eromheen. Mooi sanitair geweldig goed onderhouden en schoon! Goede indeling van het terrein, leuke veldjes. Fijne weken gehad.
Heerlijke camping met als grote pluspunt het heerlijke zwemmeer! Meestal een schoon en net sanitair, alleen jammer dat sommige mensen er dan soms weer een bende van maken. Ook al ga je naar de receptie voor een 'klacht' of opmerkingen wordt het netjes behandeld en wordt je bedankt voor je melding! Mensen moeten niet zo lopen te klagen en te zeuren en als er wat is actie ondernemen.
Erg gezellig park mooi aangelegd en ruime plekken. Wij zaten in een chalet van alle gemakken voorzien.
Slechte service, friet was koud, ober hierover aangesproken ,nam deze mee terug ging weer in het vet en kwam daarna keihard terug op tafel. Weer aangesproken en het enige wat hij zei was, ik zal het doorgeven. Eet hier dus nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid