facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Achterste Hoef

Adres: Troprijt 10, 5531NA Bladel
Telefoonnummer: +31 497 38 15 79
Stad: Bladel
Route: Troprijt 10
Postcode: 5531NA



op zoek naar gerelateerd: De Achterste Hoef omgeving, Plattegrond Achterste Hoef, Zoover Achterste Hoef, Achterste Hoef te koop, Achterste Hoef ampère, Eigenaar Achterste Hoef Bladel, De Achterste Hoef tarieven, Seizoenplaats Achterste Hoef
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatiepark De Achterste Hoef Recreatiepark De Achterste Hoef 11 meter Ruime plaatsen, sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. Waterdruk in de douche is ec...
Recensies
Geweldige camping voor jong en oud. Er wordt veel georganiseerd. Er is een binnen en buitenbad, een groot meer met glijbaan en een strandje erbij. Een kleine binnenspeeltuin en een mooie buitenspeeltuin.
Prima camping. We hadden een kampeerplaats met privé sanitair. Erg netjes en schoon. Mooi uitzicht over de zwemvijver en lekker rustig. Met de corona maatregelen hebben ze alles prima voor elkaar. Aanrader.
Sanitair brandschoon, mooie grote kampeerplaatsen. Je merkt niet dat op een grote camping staat met de aparte velden. Binnen- en buitenzwembad en een heerlijk zwemmeer.
Een gezellige camping, mooie omgeving. Komen er al een aantal jaar. Enige kanttekening. De WiFi kan wel verbetering gebruiken, die is ronduit slecht. Mogelijk daar in investeren. Nu kost het de gasten extra geld.
Heerlijke camping met fijn zwemmeer en zwembad. Animatie voor de kids, maar ook activiteiten voor volwassenen zoals bingo. Huisdieren zijn welkom. Prachtige plekken voor je caravan of camper om te staan.
Mooie camping in het groen. Genoeg te doen voor de kinderen en relaxte sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid