facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatieoord Binnenmaas

Recreatieoord Binnenmaas

Info

Beleef een avontuurlijke dag bij Recreatieoord Binnenmaas. Leef je uit op de speeltuin met attracties, kom spetteren en zwemmen in de vier openluchtzwembaden of dieren aaien bij de kinderboerderij. Combineer en beleef meer!

Geschiedenis

Recreatieoord Binnenmaas is een groot familiepark dat centraal ligt in de Hoeksche Waard aan de Binnenbedijkte Maas, in de volksmond ook wel Binnenmaas genoemd. De ligging is 15 km ten zuiden van Rotterdam en 10 km ten westen van Dordrecht en is goed bereikbaar via de N217.

Op het recreatieoord vind je een mooi openluchtzwembad met grote waterglijbanen en ligweiden, een gezellige speeltuin, een attractiepark met onder andere (mini) Formule-1 wagens, elektrische bootjes, air-trampoline en midgetgolf. Maar dat is nog niet alles. Er is een prachtige kinderboerderij, een jachthaven met verhuur van waterfietsen, kano’s en roeiboten en over het Recreatieoord ligt bijna 4 kilometer aan vrij toegankelijkewandelpaden.

Op het recreatieoord zijn de volgende horeca gelegenheden aanwezig; sinds juni 2016 is onze eigen IJswinckel geopend waar u overheerlijk ijs kunt verkrijgen en o.a. goede koffie en bij de horecaexploitant heeft u de keuze uit een knus pannenkoekenhuis of een brasserie restaurant met een heerlijk terras aan het water van de Binnenmaas.

Producten

zwembad, speeltuin, attracties, kinderboerderij, parkeerplaats, pannenkoeken, restaurant, patat, ijs, koffie, picknick



"Een leuke, gezellige en overzichtelijke speeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen. Het openluchtzwembad heeft vier baden en verschillende glijbanen!"
Adres: Vrouwehuisjesweg 1, 3271 LX Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0186-601894
ln.saamnennibdrooeitaercer@tcatnoc
Stad: Mijnsheerenland
Route: Vrouwehuisjesweg 1
Postcode: 3271 LX



op zoek naar gerelateerd: recreatieoord binnenmaas agenda, binnenmaas nederland geplande evenementen, parkeren recreatieoord binnenmaas, korting recreatieoord binnenmaas, binnenmaas zwembad prijs, vrouwehuisjesweg 1 3271 lx mijnsheerenland, binnenmaas speeltuin tarieven, binnenmaas kinderboerderij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatieoord Binnenmaas Recreatieoord Binnenmaas 261 meter Op dit moment is het er verlaten Corona. Langs het water is het mooi
Recensies
Erg leuke speeltuin. Ruim opgezet. Veel verschillende speeltoestellen. Eten was prima. Is naast patat ook nog een aparte kiosk waar je schepijs kan krijgen. Achter de speeltuin zijn ook nog atracties. Daarvoor betaal je met muntjes. Kids hebben genoten.
Supergezellig kleinschalig festival was Reloading the Nineties! Alles was echt netjes geregeld. Goede muziek, vrolijke mensen, lekkere drankjes en hapjes en gewoon ongedwongen fun. Wel jammer voor ons dat het nog "vochtig" was. Maar ja ... was ook wel nodig voor het akkerland!
Mooie speeltuin en ruim voldoende picknick plekken. Schone toiletten. Snack-ijsbar aanwezig die goede koffie schenken. Jammer dat dat de volwassen begeleiders meer entree moeten betalen dan de kinderen. Betaald parkeren.
Leuke bad en speelplaats. Mijn advies is om op een warme dag alleen gebruik te maken van het zwembad. Nu heb ik op een warme dag beide activiteiten gekocht. Het is maar €8,00 maar alles waarop je kunt besparen is mooi meegenomen. Speeltuin: Veel speeltoestellen. Toiletten: Prima faciliteiten betreft sanitaire voorziening.
Een fijn oord met meerdere buitenzwembaden met verschillende glijbanen en duikplanken. Ook is er een grote speeltuin. En kun je er goed eten en ze hebben heerlijk ijs. We hebben ons goed vermaakt
Erg leuk openlucht zwembad. 3 glijbanen, kinderbad, peuterbad en diep bad met verschillende hoogtes springplanken. Life guards lopen constant rond en houden alles goed in de gaten. Genoeg schaduwplekken onder de bomen om te picknicken. Ligweiden en bankjes om de zwembaden heen. Met een burkini ben je hier ook welkom. Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen. Genoeg toestellen om zich te vermaken. Patatjes vond ik aan de dure kant, voor het weinige dat je kreeg. Ook waren ze niet erg lekker. Tot slot is er een schattig kinderboerderij met ezels, pony's, een pauw, kippen etc. Aan de achterkant van de boerderij is er een mooi stuk natuurgebied waar je langs het water kan picknicken. Kortom een geslaagde dagje uit gehad
Leuk en kleinschalige speeltuin voor kinderen tot een jaar of 5. Na entree is het meeste inbegrepen op waterbootjes, skelters en elektrische wagentjes na. Kinderboerderij is ook in de buurt. Ernaast ligt het zwembad waar ook extra voor betaald moet worden. Op zonnige weekenden kan het wel erg druk worden.
Leuke kinderboerderij, maar zo ontzettend jammer dat hier geen pannenkoekenhuis meer is. Onbegrijpelijk dat men hier mee gestopt is. De locatie is juist super geschikt voor een leuk pannenkoekenhuis! In de wijde omgeving is geen pannenkoekenhuis te vinden, terwijl dit juist een geweldig verdienmodel is!. Dus wij maar doorgereden naar Barendrecht. Bij Pannenkoekenhuis De Oude Maas begrijpen ze het wel!
Wat een zalig recreatiegebied! Mooie speeltuin, leuke zwembaden en glijbanen, ookal was het goed druk met deze temperaturen je had toch nog genoeg ruimte en geen lange rijen bij de attracties, glijbanen en horeca wat heel fijn is met dit weer en kleine koters. Ruime parkeergelegenheid. Ook prima geprijsd als je het ons vraagt. En leuk en redelijk betaalbaar dagje uit. De kinderboerderij moeten we de volgende keer eens bekijken daar zijn we niet eens aan toe gekomen. Zal vast ook mooi zijn.
Super leuke speeltuin voor onze kleine man van bijna 1,5 jaar. Groot en ruim zodat het er niet druk uitziet en in deze tijden hoed afstand kan bewaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid