facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Recreatieoord Binnenmaas

Adres: Vrouwehuisjesweg 7a, 3271LX Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0186-60 18 94
Stad: Mijnsheerenland
Route: Vrouwehuisjesweg 7a
Postcode: 3271LX



op zoek naar gerelateerd: Binnenmaas pannenkoekenhuis, Restaurant Recreatieoord Binnenmaas, Binnenmaas rommelmarkt, Sloep huren Recreatieoord Binnenmaas, Sup huren Binnenmaas, Binnenmaas voetbal, Vissen Binnenmaas, Waar ligt Binnenmaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uit de kofferbak Uit de kofferbak 205 meter Brocante en 2ehandsmarkt
Recreatieoord Binnenmaas Recreatieoord Binnenmaas 261 meter Erg leuke speeltuin. Ruim opgezet. Veel verschillende speeltoestellen. Eten was prima...
Recensies
Op dit moment is het er verlaten Corona. Langs het water is het mooi
Heerlijke ik om te wandelen
Leuke grote speeltuin, verschillende electrische auto's en boten te besturen tegen betaling en een hele grote speeltuin voor alle leeftijden waar ze de hele dag zoet kunnen zijn.
EN DAAR WAS HET HEEL GEZELIG EN GOED. EN EEN AUTO CROSS GEMAAKT. DWARS DOOR DE HOEKSE WAART. MET ALL"" DIE AUTO'S. EN DAAR NA EEN PICNIC. IN DE KANTINE VAN HET REKUWATIE GEBIED DE BINNEN MAAS. EN DUS.... EN HET GING UIT VAN PRECENT.
Leuke plek om met kinderen te komen. Fijn om ze te laten spelen omdat de attracties en toestellen vriendelijk zijn voor alle leeftijden zonder veel gevaar.
Leuke zomerbestemming, vooral als het warm weer is. Lekker zwembad met glijbanen, grote ligweide, speeltuin en kinderboerderij voor de kids. Je kan de hele dag het terrein op en af met een dagkaartje dat relatief weinig kost. En je mag je eigen eten/drinken meenemen.
Entree prijs is redelijk voor wat je er voor krijgt, jammer dat je als volwassene ook moet betalen. Speeltoestellen zien er goed uit en er is genoeg variatie voor de kinderen. Voor de ouders is er genoeg zitplaats.
Mooi buitenbad, lekker veel de ruimte. Jammer tot maar 18.00 open en friettent al eerder dicht.
Super leuke dag gehad vandaag, echt een aanrader als je nog oude brocante zoekt. Groot aanbod en veel variatie, voor ieder wat wils. Mijn zoektocht is wederom geslaagd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid