facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rappange Makelaardij

Rappange Makelaardij
Adres: Prinsengracht 255-259 , Amsterdam 1016 GV, NL
Telefoonnummer: 020 624 0363
Stad: Amsterdam
Route: Prinsengracht 255-259
Postcode: 1016 GV


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: rappange makelaardij ervaringen, rob rappange, rappange klachten, rappange vve, familie rappange, rappange makelaardij linkedin, rappange onderhoud, rob rappange quote
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Engel & Volkers Engel & Volkers 2 km Engel & Völkers Amsterdam
Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling 2 km Vertaald door Google Geweldige kamers, uitstekend beheerde plek, zeer aan te bevelen ...
Univé Univé 3 km Sinds een paar jaar verzekerd bij Univé. Afgelopen week is mijn dochter op mijn drone...
BeFrank PPI BeFrank PPI 4 km Als je over de laatste 6 maanden een negatief rendement scoort bij een defensieve por...
Anwb Anwb 5 km
Anwb Anwb 6 km
Recensies
Slechtste VVE beheerder ooit. Ik wilde een 0 geven, dat kan helaas niet. Onbeschoft behandeld aan de telefoon, luistert niet naar de vraag maar in plaats daarvan wimpelt hij af. Nooit voor rappange kiezen aub.
Ik word doodleuk op straat gezet omdat Rappange wilt renoveren. Gek genoeg moet ik nog wel even alles witten, muur opvullen etc. want ze gaan zelf blijkbaar geen zak doen bij hun "renovatie"
Ik ontvang mails van jullie. Volgensmij is lezen heel moeilijk. En als ik reageer dat ik de persoon niet ben krijg ik nogmaals een vriendelijk verzoek om mijn bezwaar op te sturen. Jullie zien toch duidelijk dat ik LISA heet en geen lisan. En excuses ho maar.
Gelukkig zijn voldoende andere makelaars in Amsterdam, dus mijn advies........ nooit in zee gaan met Rappange !!! Het is een bedrijf die simpelweg misbruik maakt van de huidige situatie in de woningnood. Als de administratie rond is, en de contracten zijn getekend, dan kan je letterlijk de betekenis van goede service, begrip, professionalisme, behulpzaamheid helemaal vergeten............
gewoon algemene informatie op proberen te vragen niemand had verstand van zaken en meneer hing zonder aanleiding op.
Zeer tevreden over Rappange! Woon al enige tijd in een van hun huurhuizen. Ze reageren snel en adequaat bij problemen en hebben mij uitermate goed geholpen toen ik woningzoekende was.
Verschrikkelijk bedrijf. Onbeschoft aan de telefoon en lossen niks op. Hebben ons ooit 6 weken in januari & februari zonder ketel laten zitten. Ook een gebroken raam veroorzaakt door een storm in die periode duurde 4 weken om te vervangen. Maar hey, het pand + masserati’s op de Prinsengracht moeten door iemand betaald worden hè!? Dit bedrijf vat samen wat er mis is met de huizenmarkt in Amsterdam.
Verschrikkelijk bedrijf. Onbereikbaar, onbetrouwbaar, onbeschoft, onkundig en arrogant. Ze laten je letterlijk in de kou zitten als het verwarmingssysteem uitvalt. "Sorry we hebben weekend. Belt u maandag maar terug!". Schimmel op de muren en ook daar wordt niets aan gedaan, lekkend dak. Woekerhuren en maffiapraktijken. De 5 sterrenrecensies hier worden door familie en personeel geschreven. Iedereen die Rappange kent draait zijn hoofd om en zegt niets met die oplichters te maken te hebben. Inclusief aannemers. Blijf uit de buurt van dit bedrijf.
Huur nooit een huis van Rappange!!! Wij zijn inmiddels een jaar bezig om alle lekkages en schimmels verholpen te krijgen, tot op heden helaas zonder succes. Ze beloven van alles maar doen in werkelijkheid niks. Wij zijn inmiddels gestopt met het betalen van de huur en adviseren andere bewoners lees lotgenoten aan het zelfde te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid