facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BeFrank PPI

BeFrank PPI

Info

BeFrank is de eerste PPI van Nederland en biedt een duidelijk pensioen en heldere communicatie. Alles voor een fit pensioen!



Onze taak

BeFrank wil pensioen dichterbij mensen brengen.

Producten

Ouderdomspensioen, overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering



"Wij zijn BeFrank, een innovatieve, online pensioenuitvoerder. Opgericht in 2010 en onderdeel van NN Group. Onze missie is om pensioen dichter bij mensen te brengen en meer van deze tijd te maken. Dat doen we door pensioen eenvoudig en begrijpelijk te maken. En we bieden deelnemers tools, zoals een app, zodat ze zelf keuzes kunnen maken over hun inkomen voor later. Op deze manier hopen we Nederlanders bewuster te maken van het belang van dit belangrijke, zo niet belangrijkste, financiële product in hun leven. Helder, eenvoudig en online."
Adres: Amstelplein 6 , Amsterdam 1096 BC, NL
Telefoonnummer: 020 562 1100
ln.knarfeb@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Amstelplein 6
Postcode: 1096 BC


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: ervaringen befrank, befrank jaarverslag, befrank inloggen, be frank verkocht, befrank vacatures, befrank adres, befrank onderdeel van, befrank crypto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rappange Makelaardij Rappange Makelaardij 4 km Slechtste VVE beheerder ooit. Ik wilde een 0 geven, dat kan helaas niet. Onbeschoft b...
Univé Univé 4 km Sinds een paar jaar verzekerd bij Univé. Afgelopen week is mijn dochter op mijn drone...
Anwb Anwb 6 km
Anwb Anwb 8 km
Recensies
Als je over de laatste 6 maanden een negatief rendement scoort bij een defensieve portefeuille dan doe je als organisatie niets goed lijkt mij. Privé heb ik een rendement over de laatste 6 maanden van 8% en ben geen deskundige
Matig in hun communicatie naar de klant toe. Probeert facturen te incasseren die niet meer van toepassing zijn wegens overstap naar andere aanbieder. Wees voorzichtig!
BeFrank bied een gebruiksvriendelijke omgeving en geeft zijn klanten de mogelijkheid zijn eigen pensioenpot te beleggen, oftewel via lifecycle funds of door zelf te beleggen in een beperkt aantal fondsen. De App en mijn omgeving zijn prettig en inzichtelijk. Nadeel acht ik de relatief lange doorlooptijd bij verkooporders, dit zal uiteindelijk ook ten koste gaan van je rendement. Informatievoorziening hierover alsmede over kosten kunnen duidelijker. Zo werd gesteld dat de handel van lifecycle fondsen niet dagelijks plaatsvindt, voor het betreffende fonds in mijn portefeuille is dit wel het geval, het zijn gewoon de verwerkingstijden van Befrank welke niet marktconform zijn. Al met al voor de persoon die graag meer achter het stuur wil zitten van zijn pensioen een prettig product. Hopelijk komen er in de toekomst ook mogelijkheden voor de aankoop van een pensioen middels banksparen wettelijke afhankelijkheid. Ook fijn, zou de mogelijkheid zijn om bij BeFrank te kunnen blijven inleggen binnen je fiscale ruimte als je WG niet meer aangesloten zit bij het platform.
Heb hier een pensioen belegging met risicoprofiel "Defensief". Hiermee hebben ze een rendement van ongeveer -10% MIN!!! behaald in de laatste 6 maanden. PRUTSERS!!!
Amateurs. Vertellen halve waarheden. Hun pensioenpolis is gewoon een aandelenfonds. Waarde overdracht? Ze geven gewoon de waarde op van de polis van de andere maatschappij en moet je het verder maar afwachten. Ze noemen het wel een offerte. Offerte waarvan?
Prachtige organisatie, die het stoffige imago van pensioenen een eigen draai heeft gegeven.
Mijn werkgever heeft een van de merken van NN Group BeFrank gekozen als onze pensioenuitvoerder. Het fonds is een van die nieuwe Premie Pensioen Instellingen PPI's waarbij het bedrijf geen verantwoordelijkheid neemt en geen verzekering hoeft af te sluiten. Ze garanderen geen pensioenuitkeringen zoals andere typisch Nederlandse pensioenen. Het is helemaal geen pensioenfonds, het is gewoon een aandelenfonds met beheervergoedingen. Ze beleggen het geld en brengen kosten in rekening. In mijn geval hebben deze vergoedingen het rendement van het fonds overschreden, waardoor ze een negatief financieel resultaat hebben opgeleverd. Mijn pensioen is op dit moment minder waard dan de premies die ik erin heb gestopt. Ik stort in het fonds zodat dit bedrijf eventuele opbrengsten, en meer, aan vergoedingen kan opnemen. Hun website is kapot, dus ik kan geen zelfbediening doen. Ik heb de klantenservice gemaild maar krijg geen reactie. Ik heb een week later opnieuw gemaild, nog steeds geen reactie. Ik heb toen hun WhatsApp-ondersteuningskanaal een bericht gestuurd; ook geen reactie. Hun fonds is bedoeld om defensief te zijn, maar het heeft een negatief rendement opgeleverd. Als ze het geld gewoon in obligaties of andere vastrentende activa hadden gestopt, hadden ze mij een verhoging kunnen terugbetalen. Als ik dit telefonisch met hen bespreek, ontkennen ze dit allemaal niet maar zeggen ze gewoon dat ik er niets aan kan doen. Mijn werkgever heeft gekozen voor NN/BeFrank en daar zit ik aan vast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid