facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RankData

RankData

Info

Een website laten maken door Rankdata. High-end design met een online marketing strategie voor de toekomst. Wij helpen graag bedrijven succes behalen door de online kansen te benutten.



"Wij ontwikkelen websites, software en marketing voor de arbeidsbemiddelings branche. Het koppelen van uw ATS of CRM is voor ons dagelijkse kost."
Adres: Hoogstraat 8, Veghel
Telefoonnummer: +31402405140
Stad: Veghel
Route: Hoogstraat 8


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 00:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mint Multimedia Mint Multimedia 1 km Het is fijn samenwerken met Linda. Ze schrijft voor ons content voor diverse kanalen....
OrangeBag.nl OrangeBag.nl 2 km Jammer dat er geen gratis retour service is. Bij de meeste winkels die dezefde merken...
MarketEagle MarketEagle 3 km superfijn online marketingbureau met een betrokken team van marketingspecialisten die...
Recensies
Zeer tevreden over het resultaat, mooie website en prettige communicatie gedurende het gehele traject. Rankdata denkt mee en levert net dat beetje extra wanneer dat nodig is. Vanuit Finnt B.V. een aanrader.
Super om in samenwerking te zijn met mensen die verstand hebben van hun business. Naast mijn website hebben ze ook mijn logo gemaakt en mij geholpen om mijn bedrijf verder te laten groeien. Ze denken mee over aspecten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Geweldig gedaan mannen!
Bedankt voor de mooie website, ziet er erg professioneel uit én ik weet nu meer over welke mogelijkheden er verder zijn om mijn bedrijf te laten groeien. Top!
Zeer matige planning en developing skills. Zeer vreemde gang van handelen en na gebrekkige oplevering werd het contact soms wekenlang verbroken. Waardeloos bedrijf en na lange tijd nog steeds geen werkend product.
Fijne samenwerking & duidelijke communicatie. Eerst een tijdlijn en projectomschrijving gekregen alvorens we het project startte. Naderhand op kantoorlocatie uitleg gekregen hoe ik zelf mijn website kan bijhouden & beheren. Top.
Ontvang ineens bedreiging over de telefoon van een ingehuurde mafkees, nadat ze meerdere ingebrekestellingen hebben genegeerd en net deden alsof ze ook een oplossing wilde zoeken voor het ontbreken van de benodigde kennis aan de zijde van Rankdata. Ruben Deddens is een oplichter/misleider en trekt zijn handen er dan vanaf waarna hij zijn telefoon niet meer opneemt. Bestel geen website bij dit bedrijf, zal binnenkort niet meer bestaan en weer van naam veranderen bij de KVK.
Super website laten maken in een korte tijd. Had wat haast maar daar konden de heren erg goed op in spelen. Chapeau voor de manier waarop jullie met die tijdsdruk om zijn gegaan. Rankdata is zeker een aanrader!
Leuke locatie, enthousiaste jonge gasten, je merkt dat ze enorm veel kennis hebben. Binnen een dag de perfecte online strategie voor ons export bedrijf opgezet. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid