facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OrangeBag.nl

Info

Sinds 2005 dé online fashion shop met de grootste collecties exclusieve kleding - en schoenenmerken voor vrouwen, mannen en kinderen.

Geschiedenis

Sinds 2005 dé online fashion shop met de grootste collecties exclusieve kleding - en schoenenmerken voor vrouwen, mannen en kinderen.

Producten

Kleding en schoenen van: Patrizia Pepe, Humanoid, Seafolly, French Connection, Drykorn, Twin Set, la Fee Maraboutee, Shabbies, Fred de la Bretoniere en nog veel meer topmerken

Adres: Eisenhowerweg 1, 5466AB Veghel
Telefoonnummer: 0413 294111
ln.gabegnaro@ofni
Stad: Veghel
Route: Eisenhowerweg 1
Postcode: 5466AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RankData RankData 2 km Zeer tevreden over het resultaat, mooie website en prettige communicatie gedurende he...
Hip & Heppie Dameskleding & Accessoires Hip & Heppie Dameskleding & Accessoires 2 km Super leuke winkel en heel leuk en gezellig personeel
Outfit Mode Outfit Mode 2 km Outfit Fashion & More
De zaak De zaak 2 km Hele leuke jas! Bedankt Miranda
Shoeby Veghel Shoeby Veghel 2 km Personeel is niet altijd even vriendelijk, voor de rest een mooie winkel
Lara Mode Veghel Lara Mode Veghel 2 km Lara mode is een eigentijdse winkelformule in damesmode. De collectie bestaat uit vri...
LABELS2will LABELS2will 2 km Ik kom al vanaf mijn 17de bij labels 2 Will en in al die jaren ben ik zeer tevreden g...
Mode lief Mode lief 6 km Dameskleding
Recensies
Jammer dat er geen gratis retour service is. Bij de meeste winkels die dezefde merken verkopen is dit wel zo. Dus de volgende keer ergens anders bestellen! Hieronder een heel mooi verhaal over ruilen en retourneren. Waar het op aan komt is gewoon, stuur je iets terug houden ze €3.95 van je! Dus GEEN gratis retour! Ps. Andere winkels werken ook met punten sparen dus ook voor korting maar hebben gratis retour!
Hele prettige webshop, mooie merken en schitterende kleding. Veel keuze. Wel moet ik regelmatig wat retour sturen omdat het bijvoorbeeld te groot valt ik mis dan wat informatie zoals: het valt groot. Wellicht een tip voor in de toekomst
Nu 2x besteld bij orangebag en wat een goede service! Het komt mooi en goed verpakt binnen met een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij. Gisteren besteld en de volgende dag al in huis, echt geweldig! Ga hier zeker vaker bestellen!
De producten zijn overzichtelijk te vinden in de webshop. Verzending gaat snel en het zit altijd netjes verpakt met een leuk handgeschreven kaartje erbij. Retouren is ook eenvoudig. Bestellen op orangebag is zeker een aanrader.
Herkenbare reviews over stugge klantenservice. Zijn gestopt met reageren. Contact gehad over een artikel wat kapot was, klantenservice vraagt mij het artikel op te sturen maar ik moet wel de verzendkosten zelf betalen??
Super mooie en duidelijke website. Groot aanbod en mooie producten. Veel keus. Hele goede service.
Laarzen van 220 euro worden beschadigd geleverd. Klantenservice raadt aan om ze schoon te maken met een doekje, maar de vlekken gaan hierdoor niet weg. Omdat er geen andere laarzen meer beschikbaar zijn in mijn maat wil ik graag de laarzen houden en ze zelf laten reinigen zodat ik ze snel weer terug heb en daar dus een vergoeding voor ontvangen. Er wordt niet meegedacht of meelevend gereageerd. Gelukkig wordt er wel een soort van oplossing geboden ik stuur schoenen naar orangebag en zij poetsen ze, maar hierdoor ben ik de schoenen lang kwijt terwijl ik ze deze week op een feestje wil dragen. Ik ben eigenlijk nog nooit zo slecht behandeld door een klantenservice, en ben er echt door geschrokken. Bijgevoegd de foto’s van de schoenen 3 minuten na uitpakken. Iemand die de foto’s zag vroeg zich af of ik met m’n schoenen langs een muur was geschuurd. Het allerergste vind ik eigenlijk de aanvallende vervelende toon die de klantenservice aanslaat. Ook nu weer in een reactie op de review, waarin ze aangeven dat ik de zaken onvolledig weergeef. Bijzonder trouwens dat ze de schoenen ongedragen terug willen. Ben bang dat ze de schoenen nogmaals aan een onwetende koper zullen verkopen. Ik had ze helaas al gedragen omdat ik ze alleen even wilde laten herstellen bij de schoenmaker op kosten van orangebag en wil ze ook graag houden, ook omdat ze uitverkocht zijn. Om ook maar enige vorm van samenwerking met dit bedrijf te voorkomen ga ik ze op eigen kosten laten herstellen.
Fijne website met mooie merken, kleding! Altijd netjes verpakt en snel geleverd. Mocht het niet naar wens zijn, geld wordt snel teruggestort.
Mooi items, fijne verwerking en afhandeling ook met retouren .
Mooie website waarin de meeste items ook ‘aan’ gefotografeerd zijn, wat ik zelf erg prettig vindt. Veel mooie merken, en als terugkerende klant spaar je voor waardebonnen. Nog nooit wat vervelends meegemaakt bij deze webshop, 5* dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid