facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quooker installatie specialist

Info

Een Quooker kan in iedere keuken geïnstalleerd worden, zowel een nieuwe als een bestaande keuken! Oude keukenkraan eruit… Quooker erin!

Adres:
Telefoonnummer: +31235769195
Stad: Zwaanshoek


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Quooker gratis installatie, Quooker laten installeren, Quooker achteraf inbouwen, Quooker installeren amersfoort, Quooker cashback, Quooker bestellen, Heet water kraan Quooker, Quooker zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jouw kraan Jouw kraan 0 meter Afspraak maken vanwege problemen met de Quooker ging heel gemakkelijk. Via SMS tijdig...
Recensies
Geweldige service van Erik van Bedrijf Noot. Installatie ging redelijk snel en netjes.
Van aanvraag tot montage perfect geregeld! Reageren snel op de aanvraag, communiceren alles vlot met betrekking tot de afspraak en de monteur is buitengewoon netjes en kundig. Een aanrader als je net als wij een Quooker in je keuken wilt.
De installatie van de Quooker is uitstekend verlopen. De monteur kwam op tijd en liet vooraf weten dat hij er aankwam. De man werkte netjes en was vrij snel klaar.
Vandaag is onze Quooker geplaatst door een vlotte monteur Eric. Het was in no-time vakkundig geplaatst.
Zeer tevreden over dit bedrijf, binnen een uurtje geplaatst. Professionele en vriendelijke monteur die de klus netjes heeft geklaard. Ik beveel dit bedrijf graag aan.
Netjes en snel geplaatst. De monteur was behulpzaam met het dicht draaien van de kranen. En een goede uitleg gekregen. Wij zijn blij. Alleen het is nog een klein beetje stoeien met de flexibele waterslang die gaat wat stroef. Moet daar iets voor in gespoten worden?
Na 16 jaar onze Quooker vervangen voor een nieuwe. Op tijd een sms ontvangen en de montage door Ronald verliep zonder problemen. Ook het verplaatsen van het zeeppompje werd als service geregeld! Tevreden met onze nieuwe Quooker en met de service Babs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid