facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jouw kraan

Info

Bij ons vind je kranen in verschillende soorten en maten. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen, dan regelen wij de rest!



"PROFITEER VAN JOUWKRAANBestel jij de kraan, dan regelen wij de rest! Dit doen we door heel Nederland. Bovendien werken wij alleen met eigen gekwalificeerde monteurs. Of je nou op zoek bent naar een kokend water kraan, keukenkraan, boiler, douchekraan, badkraan, ontharder, wij staan voor je klaar! Zelfs op zaterdag of in de avond. En betalen? Dat kan veilig middels pin nadat jouw nieuwe kraan naar tevredenheid is gemonteerd. Daarnaast heb je ook recht op 2 jaar product- en montagegarantie."
Adres:
Telefoonnummer: 023 576 9195
Stad: Zwaanshoek


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Kokend water kraan inclusief montage, Nieuwe mengkraan, Kraan installatie, Heet waterkraan, Kranen specialist, Heet water kraan Quooker, Keukenkraan utrecht, Montage Quooker kraan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quooker installatie specialist Quooker installatie specialist 0 meter Geweldige service van Erik van Bedrijf Noot. Installatie ging redelijk snel en netje...
Recensies
Afspraak maken vanwege problemen met de Quooker ging heel gemakkelijk. Via SMS tijdige melding van aankomst. Herinstallatie van leidingwerk en reparatie Quooker keurig netjes uitgevoerd. Helaas nog een probleem geconstateerd. Ter plekke nieuwe afspraak gemaakt. Die is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alles weer tiptop in orde. Vriendelijke en kundige monteur.
Keurig op tijd, correcte monteur. Goede oplossing voor legionella preventie.
JouwKraan is aan te bevelen als je een nieuwe kraan nodig hebt. Er wordt een duidelijke afspraak gemaakt en de kraan wordt vakkundig gemonteerd. Een aanrader!!
Goede service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik moest de afspraak een paar keer verzetten op short notice. Dit was geen enkel probleem
Super service! De monteur had kennis van zaken. Prima.
Quooker groot onderhoud gehad, monteur zeer kundig en vriendelijk, afspraken, sms half uur voor aankomst monteur, uitstekend nagekomen.
De wachttijd was nogal lang ca. 2 maanden, maar voor de rest werkt JouwKraan.nl uitstekend! De site is erg overzichtelijk met alle noodzakelijke informatie, en het is voor mensen die niet handig zijn natuurlijk super dat de kraan door een deskundige monteur wordt aangebracht. De afspraak hiervoor werd keurig gehouden, tevoren kreeg ik nog een telefoontje van de monteur dat hij eraan kwam en de klus zelf verliep snel en perfect, waarna alle rommel ook meteen werd opgeruimd. Complimenten!!
Alles op de de afgesproken tijd. Installatie door een vakman. Snel en heel kundig de kranen verwisseld.
Ben zeer tevreden, netjes op tijd en prima geïnstalleerd voor een schappelijke prijs.
Zeer tevreden. Van zowel geplande afspraken tot het op de hoogte houden van tijdstip dat de monteur langskomt. Zeer aardige monteur, die onze quooker vlot en netjes van nieuwe onderdelen voorzag. Kortom erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid