facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quatre Bras

Quatre Bras

Info

Zorgeloos genieten en elkaar ontmoeten in gemoedelijke sfeer? Dat kan bij Quatre Bras! Quatre Bras kenmerkt zich als culinair, zakelijk, hip & trendy.

Geschiedenis

Restaurant Brasserie Quatre Bras
Een plaats waar mensen elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer en waar genieten vanzelfsprekend is. Een combinatie van een trendy “Place te be” van hoge kwaliteit en een uitgesproken gastvrijheid. Mondiale sfeer vermengt met Brabantse ingrediënten met een verrassend aanbod van dagelijks verse producten en veel seizoensgerechten. U heeft de mogelijkheid om te lunchen, dineren en borrelen, ook in groepen.

Uw feest
De zaal is flexibel in de indeling en biedt vele mogelijkheden. Voor een receptie, diner, compleet feest, modeshow, bruiloft, verjaardag, babyborrel, themafeest en concert kunt u bij ons terecht. Wenst u een kleine gelegenheid of een intiem feestje? De zaal kan gedeeltelijk worden afgescheiden, zodat wij in Bar Lounge QB plaatsen voor 90 personen kunnen creëren.
Afhankelijk van wat u wilt, zijn er ongebruikelijk veel mogelijkheden met de ledverlichting. In het plafond en de muren is ledverlichting ingebouwd, zodat u een unieke sfeer beleeft. Voor elk feest of evenement passen wij de ledverlichting voor u aan.

Uw meeting
Voor het organiseren van een vergadering, symposium, jubileum, bedrijfsborrel of bedrijfsreceptie bent u bij Quatre Bras aan je juiste adres. Mede door de strategische ligging en ruime parkeergelegenheid is Quatre Bras de perfecte locatie. Wij denken graag met u mee tijdens een persoonlijk gesprek.



"Quatre Bras is een gezellig sfeervol restaurant. Wij hebben een Frans mediterraanse keuken met oosterse invloeden, dit houdt in dat wij klassieke gerechten met een moderne twist serveren."
Adres: Nieuwstraat 79 , Best 5683 KB, NL
Telefoonnummer: 0499 371 450
ln.sarbertauq@ofni
Stad: Best
Route: Nieuwstraat 79
Postcode: 5683 KB



op zoek naar gerelateerd: quatre bras belgie, quatre bras dansen, quatre bras betekenis, quatre bras badhoevedorp, quatre bras kruispunt, quatre bras friesland, quatre bras best, quatre bras gorssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie 't Boshuys Brasserie 't Boshuys 3 km Veel personeel aanwezig, maar geen team wat lekker samenwerkt. Niet iedereen had er e...
Recensies
Geweldig verrassingsmenu , complimenten voor de chef, de combinatie van smaken was super. Een plek waar het eten een glimlach op je gezicht kan toveren
Heerlijk gegeten. Het verrassingsmenu is echt een aanrader. Personeel heel vriendelijk. Ambiance erg mooi.Eten: 5/5
Jammer, je komt gezellig lunchen maar ondanks dat er slechts één ander tafeltje bezet was, word je vergeten. Tot twee keer toe zelf maar naar de bar gegaan, ook om te betalen. Het eten was goed maar de service viel zo tegen dat het voor mij 2 sterren waard is. Wij komen niet meer terug.
Hele vriendelijke bediening, heerlijk eten en gezellige/nette entourage. Wij genoten met een grote groep 10 pers van een driegangen menu, speciale dieetwensen werden vooraf geinventariseerd en iedereen heeft zijn of haar buik rondgegeten.Eten: 5/5
Ondanks het heerlijke terras, was het eten onder de maat. Erg jammer en de laatste keer dat ik een zakelijk diner plan bij Quatre Bras.Eten: 1/5
Met bestuur van de senioren vereniging PVGE Best hebben we van een prima verzorgd en lekker diner genoten. De gereserveerde tafel was uitstekend ingericht en het personeel attent en vriendelijk.
Quatre Bras is een perfecte plaats voor gezond en lekker eten. Ideaal in de formele en of informele sfeer. Vriendelijk personeel en ze proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kwaliteit van het eten is consistent met genoeg diversiteit. Omgeving inclusief toiletten ziet er netjes, verzorgd en hygiënisch uit. Parkeren: Vlak bij de snelweg en voldoende parkeer gelegenheid.
Heerlijk gegeten een drie gangen lunch altijd goed hier. Vriendelijke bediening en gaan goed om met de corona regels. Wij komen zeker nog een keer lunchen.
Wat een heerlijke avond! We hebben het fine dining menu besteld voor thuis. Er hoefde nog maar weinig aan te gebeuren, op wat opwarmen en leuk serveren na. Bijpassende wijnen waren echt heerlijk! Van begin tot het einde genoten van een fantastisch menu...helemaal af! Inclusief menukaart, kaarsje en pepermuntjes voor na het eten. Zelfs met een Spotify playlist om de restaurantbeleving optimaal te maken. Hopelijk kunnen we snel weer daar eten, voor nu is dit een fantastisch alternatief!
Heerlijk gegeten, 5 gangen surprise menu met bijpassend wijnarrangement, top! Bediening erg vriendelijk, ze leggen je helemaal in de watten :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid