facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie 't Boshuys

Brasserie 't Boshuys

Info

Bij Brasserie Restaurant 't Boshuys geniet je van een heerlijke lunch, verrassend diner of gewoon een lekker drankje op het terras.

Geschiedenis

Bij Brasserie Restaurant 't Boshuys geniet je van een heerlijke lunch, verrassend diner of gewoon een lekker drankje op het terras. ‘t Boshuys is gelegen tussen Best en Son & Breugel. Dat is natuurlijk genieten!

Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 10.00 uur. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch van streekgerechten of een lekkere kop koffie met warme apfelstrudel na een sportieve wandeling of fietstocht. Maak ook kennis met de heerlijke dinergerechten van onze chef kok. Bekijk hier onze lunch- diner- en wijnkaart.

Wij beschikken over een sfeervol terras met ruim 300 zitplaatsen. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in de mooie speeltuin. Parkeren is geen probleem en is bovendien gratis! Ook verzorgen wij vergaderarrangmenten, feesten en evenementen.

Adres: Sonseweg 39 , Best 5681 BH, NL
Telefoonnummer: 0499 375 289
ln.tsebsyuhsob@ofni
Stad: Best
Route: Sonseweg 39
Postcode: 5681 BH



op zoek naar gerelateerd: boshuys best menukaart, boshuys best wandelen, boshuys best kabouterpad, boshuys best high tea, boshuys best openingstijden, boshuys best honden, boshuys best trouwen, boshuys best brand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quatre Bras Quatre Bras 3 km Geweldig verrassingsmenu , complimenten voor de chef, de combinatie van smaken was su...
Recensies
Veel personeel aanwezig, maar geen team wat lekker samenwerkt. Niet iedereen had er evenveel zin in en dat is als gast niet erg prettig om te ervaren. Drankjes en borrelplank waren ok muv de stokbroodjes die zien er leuk uit maar waren hard en droog. Het is een mooie en grote locatie.Eten: 3/5
Heerlijke plek voor een hapje en een drankje. Extra geschikt voor gezinnen met kinderen in verband met de prachtige speeltuin. Wat betreft het eten kan er duidelijker vermeld worden hoe het zit met de bijgerechten er zit niet standaard salade of groente bij de hoofdgerechten, maar dat zijn de puntjes op de ï! Het is eten was verder heerlijk
Zeer slecht. We willen met 4 volwassenen en 6 kinderen een tafel, maar we mogen niet binnen. Dit ivm bezetting. Aan gegeven dat we een tafel van 4 willen nemen en de kinderen laten spelen. Die drinken wel staand Wel 3 tafels van 4 personen zouden ze aannemen, word gezegd. Maar als wij ons splitsen mag het nog steeds niet. Wij zijn nog een keer terug gelopen met de vraag of we echt geen tafel met 4 stoelen mogen, om enkel wat te drinken en dan ivm lage bezetting geen eten. Nee ze willen ons niet ‘aan nemen’. Echt belachelijk. We hebben nl willen reserveren, maar aan de telefoon werd gezegd dat dit echt niet nodig is.
In 2022 bezocht voor koffie en gebak. Mooi gelegen, sfeervolle horecagelegenheid. Ruime keuze op de kaart. Lekker gebak. Vriendelijke bediening. 2023 Afgelopen week een diner genuttigd bij ‘t Boshuys. Werden keurig netjes ontvangen en naar een gezellige tafel gebracht. Ruime keuze op de kaart. Gekozen voor de Bestse burger. Rijkelijk belegde burger met frieten. Gerecht zeer smaakvol. Daarna de crème brulee, deze was echt zalig. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Vriendelijk personeel. 1 minpuntje vind ik er waren honden binnen waren ook heel nadrukkelijk aanwezig veel blaffen gelukkig aan de andere kant van het restaurant maar dit heeft niet mijn voorkeur bij een restaurant.
Mooie zaak in mooie omgeving! Leuke speeltuin erbij voor de kids welke volledig omheind is. Vanaf terras goed zicht op de speeltuin. Binnen een hele mooie uitstraling en er hangt een goede sfeer. Eten is erg goed en genoeg keus. Het enige jammere was dat de frietjes en kinder pannekoeken na het uitserveren van het hoofdgerecht kwamen en dat duurde even dus hadden sommige hun gerecht al op. Personeel allemaal heel aardig en zorgen voor een goede sfeer en een praatje.
Heerlijk buiten geluncht. Voldoende plaatsen in schaduw en zon. Het terras is erg groot. Leuke speeltuin voor de kinderen en je kunt er dichtbij genoeg zitten om een oogje in het zeil te houden. Het eten was ook erg lekker en voldoende variatie op de kaart. Medewerkers gastvrij en vriendelijk. Nooit lang moeten wachten voor een refil, vraag of rekening. Vegetarische menuopties: Voldoende variatie Kindvriendelijkheid: Leuke en overzichtelijke speeltuin
Heerlijk op het terras gezeten hier. Veel speelplekken voor de kids en voldoende ruimte voor eten en drinken met grote groepen. Het eten zelf was prima al viel de hamburger wat tegen. Het broodje was groot maar de hamburger zelf klein. Vriendelijk personeel wat behulpzaam is.
Mooie locatie en na een mooie wandeling even lekker wat eten. Het eten viel eigenlijk tegen zeker wat je er voor betaald. De vis was droog en zat weinig smaak aan. En de vleesspies had beter gekund. Nu betaal je 18 euro voor 4 kleine stukjes vlees. Het brood zat maar 1 saus bij ipv de 3 die op de menu kaart stonden. Ook de bediening had er nog al grote moeite mee om alles af te leveren bij de juist tafel of wisten vaak niet wat er geserveerd moest worden. De vraag was elke keer weer, dit was alles toch?
Redelijke bediening, hondvriendelijk, goed eten, gezellige sfeer, voldoende parkeergelegenheid.
Eten is redelijk, maar porties laten te wensen over voor de prijs. Bijgerechten worden maar ten dele geserveerd. Dit is prima om voedselverspilling tegen te gaan, maar op voorhand informeren dat de rest later gebracht wordt als je er om vraagt, was wel netjes geweest. Personeel praat meer met elkaar dan met de klant, duurt lang alvorens iemand aan de tafel komt, bestellingen worden geregeld aan verkeerde tafels gebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid