facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor QoQ Media

QoQ Media

Info

QoQ Media staat voor Quality over Quantity. Wat zoveel wil zeggen dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit nastreven binnen de producten die wij leveren.

Geschiedenis

QoQ Media staat voor kwaliteit boven kwantiteit. We zijn full service in de producten die we leveren en zorgen er voor dat deze voor de gebruiker zowel front- als backend gebruiksvriendelijk zijn.

Onze taak

Quality over Quantity.

Wat zoveel wil zeggen dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit nastreven binnen de producten die wij leveren.

Of dit een Apple of Android applicatie, website of een grafisch product is. Kwaliteit en persoonlijkheid daar staan wij voor.

Producten

* Website ontwikkeling
* SEO (Zoekmachine optimalisatie)
* App ontwikkeling (IOS & Android)
* Huisstijl ontwikkeling
* Advies & onderzoek
* Social Media



"QoQ Media ontwikkelt goed vindbare websites, apps voor mobiele telefoon, huisstijl & drukwerk, marketingconcepten en social media campagnes op maat. Van Event radio tot borden langs de weg, van video en animatie tot zoekmachine optimalisatie en onderhoud voor je website. Ons team van specialisten staat voor je klaar."
Adres: De bongerd 1, 9781 NL Bedum (gemeente)
Telefoonnummer: 050-7200220
ln.aidemqoq@ofni
Stad: Bedum
Route: De bongerd 1
Postcode: 9781 NL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Design My Website Design My Website 607 meter Wij maken en hosten websites in alle soorten en maten. Of u opzoek bent naar een eenv...
Peter Russchen Peter Russchen 822 meter Fotografie, webdesign, cursussen
Anura Web Development & Consultancy Anura Web Development & Consultancy 904 meter Het is ontzetten plezierig samen te werken met de mannen van Anura. Met aandacht en d...
NoordPRoof Producties NoordPRoof Producties 905 meter Grafisch ontwerp | fotografie | tekst | drukwerk alle benodigde ingrediënten voor elk...
Multipromo Multipromo 1 km Top Super bedrijf en vakmanschap Ik ben helemaal blij met mijn belettering..
Recensies
Voor zowel OOG op ESNS als OOG op 5 mei werken we samen met QoQ Media om de mobiele app voor onze luisteraars en kijkers te bedienen. Naar volle tevredenheid!
Sinds 2 jaar werken we nu met QoQ Media en hebben met de creatieve oplossingen ondanks een gering budget zeer goede resultaten behaald met Adwords en organisch. Zeer tevreden!
Melle is creatief en vooral supersnel. Vaak worden aanvragen mbt het ontwerpen van flyers of ander drukwerk al binnen een dag geregeld. Echt top!
14 jaar werken we samen, wat een eind al. Elk jaar evalueren we een aantal keer om te kijken wat er beter kan. Resultaat: 1.000.000 unieke bezoekers op onze website!
Melle is een creatieve duizendpoot die veel voor ons regelt. Het fijne vind ik het persoonlijk contact, de korte lijnen en de snelheid.
Een top bedrijf is alle afspraken nagekomen Bouwt mooie website’s en apps Een aanrader voor iedreeen
Betrouwbaar, creatief en professioneel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid