facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anura Web Development & Consultancy

Anura Web Development & Consultancy

Info

Anura webdevelopment is sinds 2012 actief in de ICT-branche. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Voorbeelden van ons werk zijn te vinden op http://www.anurawebdevelopment.nl



"Anura is een ICT-bedrijf in de omgeving van Groningen Bedum. Ontstaan vanuit interesse voor het ICT-vakgebied met de ambitie om in elke situatie de mogelijkheden van het internet volledig te benutten. Hierdoor zoeken wij voor elke klant en opdracht naar de meest geschikte oplossing. De eisen en wensen van een opdrachtgever staan bij ons altijd centraal en wij adviseren waar nodig. Onze speerpunten zijn gebruiksvriendelijkheid en innovatie. Zo kan niet alleen de opdrachtgever maar ook de eindgebruikers prettig met onze producten werken."
Adres: Industrieweg 14, 9781AC Bedum (gemeente)
Telefoonnummer: 0507370329
Stad: Bedum
Route: Industrieweg 14
Postcode: 9781AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VrouwenVisie VrouwenVisie 0 meter Wij maken ‘ondernemerschap en ondernemend zijn in Noord-Nederland’ op een positieve m...
RD&I Debiteurenbeheer en Incasso RD&I Debiteurenbeheer en Incasso 726 meter RD&I is uw partner op het gebied van Debiteurenbeheer en Incasso.
Design My Website Design My Website 848 meter Wij maken en hosten websites in alle soorten en maten. Of u opzoek bent naar een eenv...
QoQ Media QoQ Media 904 meter Voor zowel OOG op ESNS als OOG op 5 mei werken we samen met QoQ Media om de mobiele a...
Peter Russchen Peter Russchen 940 meter Fotografie, webdesign, cursussen
Installatietotaal Installatietotaal 1 km Installatietotaal actief in duurzame energie, hybribe warmtepompen oplossingen en war...
Impact ∙ interim ∙ management ∙ advies Impact ∙ interim ∙ management ∙ advies 1 km Impact biedt hulp aan ondernemingen (MKB) en maatschappelijke organisaties (politiek,...
Recensies
Het is ontzetten plezierig samen te werken met de mannen van Anura. Met aandacht en deskundigheid vertaalden zij onze vraag in een resultaat waar we heel tevreden over zijn! Zij bieden een goede service!
Anura heeft mij goed en professioneel begeleid met het realiseren van de website van mijn bedrijf Puur! Bloem & Beleving. Het eindresultaat is precies wat ik voor ogen had. Het zijn echte professionals die goed met je meedenken. Zeker een aanrader!
Ontzettend fijne samenwerking en alle kennis in huis om van een simpele schets een bijzonder mooie website te maken. Service na oplevering is meer dan goed. Makkelijk benaderbaar en snel schakelen als dit nodig is. Know how in huis op gebied van SEO. Anura denkt graag met je mee en ontzorgt van begin tot het eind.
Het is altijd fijn om samen te werken met Anura Web Development & Consultancy. Ze staan altijd voor je klaar wanneer je een vraag hebt en er wordt snel en adequaat gehandeld. 5 sterren omdat wij geen 10 kunnen geven!
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe website en webshop. De samenwerking met Anura was en is nog steeds erg goed en snel. Bedankt Anura!
Anura heeft ons bijgestaan bij meerdere projecten. Uitstekende communicatie en samenwerking en altijd tot het gewenste resultaat geleidt.
Prima dienstverlening waarbij, voor mij als klant, aan de verwachtingen is voldaan door inventarisering in de vorm van open vraagstelling en afstemming. De dienstverlening is een continue proces waarbij regelmatig gevraagd wordt of alles nog naar wens is en waar mogelijk wordt bijgesteld. Bereikbaarheid, toegankelijkheid en deskundigheid zijn voor mij topics die deze dienstverlening versterken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid