facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qcmotortechniek

Qcmotortechniek

Info

QC Motortechniek onderhoud en repareert jouw motorfiets vol passie op een professionele wijze Je kunt bij ons terecht met jouw BMW Ducati en andere merken



"Qcmotortechniek is een klein bedrijf waar service en direct contact hoog staan.wij repareren/onderhouden motorfietsen en zijn gespecialiseerd in Bmw motoren en Ducati motoren.maar voor alle andere merken kunt u gewoon bij ons terecht.tevens kunt u voor banden bij ons terecht ook uw eigen band monteren wij."
Adres: Randstad 22-53, 1316BS Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31642242451
Stad: Almere-Stad
Route: Randstad 22-53
Postcode: 1316BS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MotoPort Almere MotoPort Almere 97 meter Fijne winkel met persoonlijk advies aangaande kleding. Ik heb hier o.a. handschoenen ...
Laseur Motoren Almere Laseur Motoren Almere 831 meter Absoluut 100% het ALLER-BESTE adres om naar toe te gaan voor álle denkbare werkzaamhe...
Motorplanet Almere Motorplanet Almere 861 meter Ik heb mijn motor ingeruild voor een motorscooter. Vriendelijk personeel en de afhand...
AGID AGID 3 km Manufacturer of custom parts for HD, we also distribute just about any aftermarket pa...
RMA RMA 5 km RMA is een motorvereniging in de regio Flevoland met een gemeenschappelijke werkplaat...
Recensies
Na aanschaf van BMW motor op zoek naar een BMW specialist in Almere voor onderhoud. Uiteindelijk bij Quido terecht gekomen en een afspraak gemaakt voor een beurt en een algehele controle. Quido heeft de beurt uitgevoerd en een aantal aandachtspunten benoemd die bij een volgende beurt vervangen moeten worden. Heldere communicatie, eerlijke prijzen. Aanrader voor iedereen met een BMW, al doet hij ook andere merken!
Ik ben in contact gekomen met Quido i.v.m. nieuwe banden voor mijn motor, hij is eerlijk en de prijzen zijn goed. Hij kijkt niet alleen naar het vervangen van de banden maar als hij bij zijn werkzaamheden andere problemen tegen komt wordt er meteen contact met je opgenomen om deze te verhelpen. Nadat mijn motor klaar was kreeg ik een week later pech met mijn motor op de A2, hoofdzekering van de relais klapte eruit. Ik heb de motor laten wegbrengen naar Qcmotortechniek, terwijl Quido het erg druk had hebt hij mij er toch tussendoor geholpen. Mijn dank is groot.
Super en vakkundig geholpen! Had een olielekkage aan een cilinder van mijn 1150 GS, in vakantie periode en drie dagen voordat de motor op transport moest voor een Rally. Quido heeft mij snel geholpen ondanks dat het in zijn vakantie was en dat ik geen klant bij hem was. Een betere service bestaat niet. Dank Quido! Los daarvan super goede indruk. Quido is een vakkundig monteur met kennis van zaken. Snelle diagnose en verhelpen. Kan alleen met je juiste kennis en ervaring!
Voor het eerst hier gekomen voor onderhoud R1200RT. Quido komt heel eerlijk en open over. Adviseert helder vanuit ruime ervaring. Reageert zeer snel, en komt afspraken na. Zeer schappelijke prijzen. Voor mij en mijn motor dé plek om weer terug te komen.
Ik heb m’n motorscooter een aantal jaren bij Quido in onderhoud gehad. Altijd een eerlijk en fatsoenlijk gevoel aan over gehouden. En heb laatst een leuke motor gekocht en m’n scooter ingeruild. Eerlijke motor voor een mooie prijs. Echt een aanrader! Pieter.
Een vakman die weet waar die over praat en ddie niet het vel over je neus trekt
Belde omdat ik een moterketting nodig had . De beste man keek in de planning waarneer er z'n onderhoud zou komen . Liet mij weten waarneer . Zo geregeld en kon hem ophalen . Goede service zo . Bedankt !
Vandaag langs geweest met de Aprillia RSV Mille voor een algehele controle en remvloeistof verversen. Hele nette zaak, aardige eigenaar en personeel. Het was de 40 min rijden zeker waard. Ik zou dit bedrijf aanraden mocht je nog opzoek zijn naar een goede werkplaats.
QC staat in mijn ervaring voor Quick Service, en wat voor quick service. Ik wilde afgelopen weekend heerlijk een stukje sturen met wat vrienden. Lang verhaal kort, problemen met het schakel-mechaniek. Ik belde via een tip deze motorzaak rond het middag uur en ik kon meteen langskomen. Ik werd vriendelijk ontvangen en keek mee hoe Quido deskundig te werk ging. Voor ik het wist, kon ik proef schakelen voor de afstelling en onderweg was ik weer. Heerlijk gereden en schakelde weer als nieuw. Super bedankt voor het snelle handelen QC staat eigenlijk voor zijn naam
Heb daar vandaag mijn banden laten monteren en balanceren. Er werd gestart met een kop koffie en vervolgens werden met deskundigheid en passie de banden verwisseld en gebalanceerd. Geen gehaast maar de tijd nemen en kwaliteit afleveren. Er werd netjes gevraagd wat voor ventielen ik wilde recht of haaks en de kleur. Zelf bij het balanceren kreeg ik de keus uit zilver of zwart kleurig lood. Ik mocht meekijken tijdens het werk en een gezellig praatje maken. Mijn indruk is dat QC staat voor service, passie en persoonlijke aandacht. Kortom, een aanrader als je op zoek bent naar een motor reparatie zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid