facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MotoPort Almere

MotoPort Almere
Adres: Randstad22 41, 1316 BR Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0365346466
Stad: Almere-Stad
Route: Randstad22 41
Postcode: 1316 BR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwe Motorzaak Almere, Motorplanet Almere, Motor Centrum Almere, MotoPort Den Bosch, Motorkleding Almere, Kawasaki Almere, MotoPort occasions, MotoPort Uithoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qcmotortechniek Qcmotortechniek 97 meter Na aanschaf van BMW motor op zoek naar een BMW specialist in Almere voor onderhoud. U...
Motorplanet Almere Motorplanet Almere 766 meter Ik heb mijn motor ingeruild voor een motorscooter. Vriendelijk personeel en de afhand...
Laseur Motoren Almere Laseur Motoren Almere 780 meter Absoluut 100% het ALLER-BESTE adres om naar toe te gaan voor álle denkbare werkzaamhe...
AGID AGID 3 km Manufacturer of custom parts for HD, we also distribute just about any aftermarket pa...
Motorcentrum Almere Motorcentrum Almere 4 km Ze hebben daar topservice
Dealer Plan Dealer Plan 4 km Dealer Plan biedt een standaard platform aan voor auto, vrachtwagen & motor dealers.
RMA RMA 5 km RMA is een motorvereniging in de regio Flevoland met een gemeenschappelijke werkplaat...
Recensies
Fijne winkel met persoonlijk advies aangaande kleding. Ik heb hier o.a. handschoenen en een jas gekocht. De medewerkster heeft mij fijn geholpen bij het passen. De winkel heeft een groot assortiment en heeft een mooie opstelling qua kleding. Het nadeel bij Motoport is dat je bij retouren een tegoedbon krijgt. Goed om te weten. Zeker een aanrader als je op je gemak wilt passen en rondkijken voor kleding.
Goed geholpen en helm uit te kiezen
Een heel fijne motor zaak en de perfecte motor zaak voor al je onderhoud aan BMW motoren. Hebben toegang tot alle BMW data van je motor rechtstreeks van de importeur.
Afgelopen vrijdag hier een CBR 1000 rr 2009 gekocht. Voor de bezichtiging duidelijk contact gehad. De accu is op de dag van bezichtiging nog van ver gehaald, zodat ik diezelfde dag nog kon bezichtigen i.v.m. vervoer. Voordat ik kwam kijken twijfelde ik nog, juist omdat ik al enkele fireblades had bekeken de details/prijs verschilde. Eenmaal aangekomen was de fireblade in veruit de netste staat evenals de andere motoren die ik heb gezien en was daarna snel overtuigt. Tijdens de koop werd ik meegenomen in het onderhoud het het "verhaal" van de motor, zodat ik nu goed weet wat ik precies heb gekocht. na de koop is er nog goed contact geweest over het bijmaken van sleutels en een terugroepactie die ik bij de dealer bijna kostenloos kan laten doen. Mijn broer heeft geïnformeerd naar een Ducati die in de winkel stond en ook hier werd transparantie gegeven over de werkzaamheden die nog verricht moesten worden om hem helemaal in "motoport staat" te brengen. Kortom hele goede service.
geweldige service! Ik ben zeer te Vreden personeel super klantvriendelijk ben goed geholpen met name door Jari.. Ik kom uit roermond en word de eigenaar van de Suzuki GSX1300R HAYABUSA.
Kort gelden heb ik hier mijn witte Honda VFR800 VTEC laten repareren. Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen. De heren bij MootoPort Almere zijn erg klantvriendelijk en behulpzaam.
Vorige jaar nieuwe motor gekocht. Zeer tevreden over motoport Almere. Goed geholpen en een goede inruilprijs voor mijn oude motor gekregen. Fijne en goede motorzaak met hele aardige mensen.
Waardeloze service proberen altijd onder de "normale" service uit te komen om andere mensen de schuld te.geven... ONWIJZE KLOTEN HOUDING !!!
Fijne motorzaak. Al jaren kom ik daar als klant , goede service, eerlijk en een prettige sfeer. Of je nu komt voor een motor, kleding of een bakje koffie. Je wordt vriendelijk onthaald. Top!
Kwam hier wel vaker om te kijken echter afgelopen mei hier dan toch eindelijk een motor gekocht. Eerlijk verhaal en nette prijs. Ook de inruil van mijn oude motor ging respectvol. De oude motor werd niet afgekraakt en ik kreeg een prijs die behoorlijk hoger lag als ik had verwacht. Peter en Jari zijn eerlijk en vriendelijk. Andere personeelsleden kan ik niet beoordelen omdat ik daar niet mee te maken heb gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid