facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PUUR aan de dijk, huidverzorging en massage

PUUR aan de dijk, huidverzorging en massage

Info

Een behandeling bij ‘PUUR aan de dijk’ is naast rust en ontspanning, doordacht en effectief. De arrangementen zijn op de levensfases van de vrouw afgestemd

Geschiedenis

EEN SCHOONHEIDSSALON WAAR DE MENS ALS ÉÉN GEHEEL WORDT GEZIEN

Een gezichtsbehandeling of massage bij ‘PUUR aan de dijk’ is naast rust en ontspanning, doordacht en effectief. De arrangementen zijn op de verschillende levensfases van de vrouw afgestemd.

Ieder mens is uniek en elk huidtype is anders en vereist daarom ook een individuele verzorging. Na de huidanalyse bespreken wij samen met u welke behandeling voor u geschikt is, met als doel het verbeteren en verzorgen van uw huid.

In aanvulling op de huidverzorging is een massage een belangrijk onderdeel van de behandeling. Het is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

Om optimale aandacht en zorg te geven plannen wij voldoende tijd voor u in.

De behandelingen zullen worden gegeven met huidverzorgingsproducten van Dr. Eckstein. Deze producten zijn gebaseerd op natuurlijke biologische grondstoffen en zullen voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype garant staan. Graag geven wij u persoonlijk advies op het gebruik van deze producten.

In onze sfeervolle salon aan de Wakkerendijk ervaart u de stilte en rust om nieuwe energie op te doen. Waarbij aandacht, zorg en deskundigheid hoog in het vaandel staan.

Maar bovenal zal de ervaring bij ‘PUUR aan de dijk’ een luxe verwennerij zijn in een serene omgeving!

Adres: Wakkerendijk 72A, 3755 DD Eemnes
Telefoonnummer: 06-30893813
Stad: Eemnes
Route: Wakkerendijk 72A
Postcode: 3755 DD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Skin-Lounge Skin-Lounge 804 meter Voor een heerlijke massage moet je hier zijn! Echt fantastisch hoe je hier verzorgd w...
Huidspecialiste Daniëlle van Kicken Huidspecialiste Daniëlle van Kicken 804 meter Kundige, vriendelijke schoonheidsspecialiste waar meer gebeurt dan alleen een massage...
Beauty by Experts Beauty by Experts 997 meter Beauty By Experts is een initiatief van Lermitec Nederland B.V. We werken samen met m...
Inspira Cosmetics NL Inspira Cosmetics NL 997 meter Inspira Cosmetics: Hoogwaardige huidverbetering: made in Germany, gebaseerd op de Co...
Beauty at Home Eemnes- hannah Huidcoach Beauty at Home Eemnes- hannah Huidcoach 1 km Hele fijne behandeling gehad, hier kom ik zeker terug.
Skin Performance Skin Performance 1 km Skin Performance is een schoonheidssalon: Maria Galland gezichtsbehandelingen , wimpe...
Helen Vlietman Permanente Make-up Helen Vlietman Permanente Make-up 4 km Heel lang heb ik lopen aarzelen over het laten aanbrengen van permanente eyeliner, ma...
Recensies
Samen met een vriendin heb ik genoten van het PUUR arrangement Massage & High Wine. Genieten met een grote G. Heerlijk! Beide lieve dames zijn zo puur, hartelijk en vakkundig. Een echte topper aan de dijk!
Ik heb mijn vrouw enige tijd geleden een behandeling cadeau gedaan. Ik kreeg een mooi verzorgde cadeaubon, die ik met plezier heb kunnen overhandigen. Topcadeau dus! De behandeling zelf was super, heb ik begrepen.
Het is iedere keer weer genieten bij PUUR aan de Dijk. Ik ben altijd weer heerlijk ontspannen na een gezichtsbehandeling en massage. De salon straalt rust en sfeer uit. Erg fijne ambiance met vriendelijke en deskundige dames die je altijd weer lekker verwennen.
Het is Puur genieten bij Sandra en Caroline aan de Dijk! In het mooie Eemnes onthaasten met een massage en daarna wandelend naar de high tea of wine bij het Oude Raadhuis...echt een cadeautje. Ik raad het iedereen aan!
Puur aan de dijk, altijd een feestje! Leuke meiden, mooie salon, er heerst rust en altijd volop persoonlijke aandacht. Elke keer weer blij de deur uit met mooie wenkbrauwen en zonder heksenharen!
PURE verwennerij aan de dijk in Eemnes! Al een paar keer een arrangement PUUR massage en High wine gedaan met een vriendin. Heerlijk en ontspannen! Een aanrader om te onthaasten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid