facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inspira Cosmetics NL

Inspira Cosmetics NL

Info

Inspira Cosmetics:

Hoogwaardige huidverbetering: made in Germany, gebaseerd op de Cosmeto-Therapie.

Geschiedenis

Vrouwen en mannen over de gehele wereld bereiken met de Inspira Cosmetics producten de resultaten die zij nastreven. Een zichtbaar betere, gezondere en jongere huid.
Dat komt omdat Inspira Cosmetics gebaseerd is op de Cosmeto-Therapie.

De Cosmeto-Therapie is een combinatie van gezichtsbehandelingen en producten die speciaal ontwikkeld is om de interval tussen de gezichtsbehandelingen te overbruggen waardoor de huid optimaal wordt ondersteund om een betere conditie te krijgen en deze werkelijk vast te houden..

De Cosmetologen die met Inspira Cosmetics werken, kennen als geen ander de juiste combinaties en weten precies wat het beste voor jouw huid is.

Inspira Cosmetics wordt in Nederland vertegenwoordigd door Vricos.

Inspira Cosmetics en Vricos vinden het leuk via Facebook consumenten en professionals te leren kennen die in echte huidverbetering geïnteresseerd zijn.

Wil je informatie? Laat het ons weten. Heb je een tip? Geef die dan vooral door.
Daarmee wordt onze Facebook pagina voor iedereen de moeite waard om te bezoeken en kan Inspira Cosmetics haar ontwikkelingen optimaliseren.

Adres: Bramenberg 27, 3755 BW Eemnes
Telefoonnummer: 0655703307
Stad: Eemnes
Route: Bramenberg 27
Postcode: 3755 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty at Home Eemnes- hannah Huidcoach Beauty at Home Eemnes- hannah Huidcoach 386 meter Hele fijne behandeling gehad, hier kom ik zeker terug.
PUUR aan de dijk, huidverzorging en massage PUUR aan de dijk, huidverzorging en massage 997 meter Samen met een vriendin heb ik genoten van het PUUR arrangement Massage & High Win...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid