facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proud2Bmom - vrouwencoaching en -training

Proud2Bmom - vrouwencoaching en -training

Info

Voor de beste voorbereiding op een bewuste, ontspannen bevalling. En effectieve coaching voor mama's (to be).

Geschiedenis

Je wordt (weer) mama of je bent mama. Gefeliciteerd! Je bent een moderne vrouw. Je hebt een druk sociaal leven. Je wilt lekker in je vel zitten. En een leuke ontspannen mama voor je kids zijn.

Je wilt een bewuste, ontspannen bevalling. Met een leuke hippe cursus, die je bewust maakt. Die je op een ontspannen manier laat weten wat nodig is en jou de regie en vertrouwen geeft, creëer je zoveel mogelijk jouw eigen bevalling naar wens.

Met effectieve coaching die diepgaande inzichten geeft, oplossingen en tools biedt, krijg jij de touwtjes in handen, zodat jij alle tijd hebt om de leukste vrouw te zijn die je in je hebt.

Adres: karthuizerlaan 74, 8271XC IJsselmuiden
Telefoonnummer: 06-20985505
Stad: IJsselmuiden
Route: karthuizerlaan 74
Postcode: 8271XC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Claudia Kolk coaching en training Claudia Kolk coaching en training 27 meter Erg tevreden over mijn coaching sessies met Claudia. De manier van coachen heb ik and...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid